TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 7:13 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Witam.
Dorciu napisz w wolnej chwili co tam z Majeczką .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon paź 25, 2010 14:47 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

przepraszam że dopiero pisze,ale nie wyrabiam czasowo a i nie zawsze mam dostep do kompa .
Z Majką byłam wczoraj u ortopedy dr. Lipiński na Powstańców Śląskich.
Nie miałam jak dojechac :? jechałam ponad godzinę w jedną stronę 3 autobusami ,mimo że to nie daleko ode mnie.,bo dzwigowa zamknięta ,więc na około przez centrum ,koszmar ,to samo z powrotem ,ale jakoś dojechaliśmy.

opis badania .
kulawizna 1-go stopnia,k,m,p bolesne kolano to zwichnięcie rzepki na stronę przyśrodkową 2-go stopnia w lewej 1 stopnia ,test szufladkowy ujemny ,po lekach przeciw zapalnych kulawizna wyraznie zmniejszyła się przedłużam leczenie p/zap.na następne 5 dni.i proszę o ograniczenie ruchu przez dni 10 .

Zapłaciłam 80 zł.
Majka dostała zastrzyk ,tabletki do domu i kontrola za parę dni .
Była bardzo grzeczna i niesłychanie cierpliwa.
To wspaniała dziewczynka .

Może uda mi się ją wysterylizować ,czekam na informacje od abry z dogo .
Tęskni ,staram się tulić ją najczęściej jak mogę ,mówię do niej ,chodzę na spacerki i dziewczyny szukam jej domku ,bo ona pokocha mnie i znów będzie ból :cry: :cry: :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 25, 2010 14:50 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Serniczku ,tak młodej suni nie usuwa się ząbków mlecznych ,po całkowitej wymianie jeszcze maja czas na wypadnięcie tak do pól roku.
Mówił mi to wet i sprawdziło się to na dwóch moich yorkach.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon paź 25, 2010 15:17 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

to z tego co zrozumiałam :oops: operacja nie jest potrzebna :P
Sory ,ale teraz tym bardziej nie rozumiem właścicieli Majeczki :evil: nie dali jej nawet szansy na poprawę zdrowia w domku wśród kochających ją dużych (a może z tym kochaniem to się mylę):roll: przecież nie każdy musi AŻ tak kochać swojego "stworka"
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pon paź 25, 2010 15:37 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

dorcia44 pisze:Serniczku ,tak młodej suni nie usuwa się ząbków mlecznych ,po całkowitej wymianie jeszcze maja czas na wypadnięcie tak do pól roku.

wiem Dorotko wiem :D
ciesze się ,że Majeczka bedzie zdrowa. bardzo szukam jej domku :D
Serniczek

Post » Pon paź 25, 2010 22:18 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Tinka przyjechała szczęśliwie, drogę przez Olsztyn przeczekała siedząc pod moją kurtką i wysuwając łepek koło mojej szyi - a w samochodzie ogrzewanie włączyłam na full :wink: . Potem jeszcze w tej samej pozycji odbyła ze mną wizytę u lekarza, bo nie dałam rady przebić się z nią przez korki do domu. W domu poznała dzieciaki i moją mamę , po czym wylądowała w sypialni na "kwarantannie". Trochę zwiedziła pokój, zjadła gotowaną kurę i trochę chrupek, napiła się. Nie widziałam żeby siusiała - ale mogłam jeszcze nie namierzyć gdzie to mogło być :twisted: . Teraz zaszyła się w budce i podjada siekaną wołowinę. Boi się aparatu więc wstrzymuję się z robieniem zdjęć. Oby aklimatyzacja postępowała tak nadal - trzymajcie kciuki!

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pon paź 25, 2010 22:33 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Serniczek pisze:
dorcia44 pisze:Serniczku ,tak młodej suni nie usuwa się ząbków mlecznych ,po całkowitej wymianie jeszcze maja czas na wypadnięcie tak do pól roku.

wiem Dorotko wiem :D
ciesze się ,że Majeczka bedzie zdrowa. bardzo szukam jej domku :D

A ja mogę być tym domkiem :?:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Wto paź 26, 2010 5:49 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Kasiunia!!!!! :!: :!: Naprawdę???? :1luvu: Dorotko!!!!Masz cud!!!! :1luvu: :1luvu:
Kasiuniu bedziesz najszczęśliwszym Człowiekiem na swiecie. ja naprawde nie rozumiem jak dotąd mogłam życ bez mojej Fifi. :kotek:
Serniczek

Post » Wto paź 26, 2010 6:09 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

eh :piwa: :kotek: :1luvu:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto paź 26, 2010 6:27 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorciu, Tinka przespała większą część nocy przytulona do mojej szyi, potem przeszła na posłanko na stoliku nocnym stojącym za naszymi głowami. Mój TŻ dostał szczękościsku jak ją zobaczył i pogłaskał - "jak można do takiego stanu doprowadzić takie cóś?". Porannyspacer bez siusiania, teraz je śnaidanko. Prześlij mi tego maila, pliiizzzzz!

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Wto paź 26, 2010 7:29 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Serniczek pisze:Kasiunia!!!!! :!: :!: Naprawdę???? :1luvu: Dorotko!!!!Masz cud!!!! :1luvu: :1luvu:
Kasiuniu bedziesz najszczęśliwszym Człowiekiem na swiecie. ja naprawde nie rozumiem jak dotąd mogłam życ bez mojej Fifi. :kotek:

O ile Dorotka uzna że może mi ofiarować tego potarganego przez życie i ludzi szkraba :oops: :?:
Rekomendacje może od Aamms dostane :oops:

kasiunia773

Post » Wto paź 26, 2010 8:30 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

kasiunia773 pisze:
Serniczek pisze:Kasiunia!!!!! :!: :!: Naprawdę???? :1luvu: Dorotko!!!!Masz cud!!!! :1luvu: :1luvu:

O ile Dorotka uzna że może mi ofiarować tego potarganego przez życie i ludzi szkraba :oops: :?:
bardzo śmieszne :D
Nie wiadomo czy Aamms Ci da.... :kotek:
Serniczek

Post » Wto paź 26, 2010 8:36 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Dorotka, widzisz?????? :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto paź 26, 2010 8:38 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Serniczek pisze:
kasiunia773 pisze:

bardzo śmieszne :D
Nie wiadomo czy Aamms Ci da.... :kotek:

Noo :ryk: a spróbowała by nie dać :mrgreen:
A jakby co to jestem we Warszawie 31 stycznia :mrgreen:

kasiunia773

Post » Wto paź 26, 2010 9:16 Re: TytekWiecznyGilarz Wciąż Uczę Się Żyć Bez NiegoTo Już 17.m.

Kasiu, Dorcia prosi byś zadzwoniła :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

[poprzednia][następna]