UWAGA- IKA6 TO ANGALIA! Wątek ostrzegawczy, zły dt na Śląsku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 10, 2011 11:43 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:
sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)

Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6 :?: :?

a to jest ważniejsze dla Ciebie niż te koty,ja o to nie dbam niech mnie posądzi :mrgreen:

sloneczko

Od: Czw lut 03, 2011 10:18

Post » Czw lut 10, 2011 12:10 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

A co te zdjęcia zmienią w sytuacji tych kotów?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw lut 10, 2011 12:19 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:A co te zdjęcia zmienią w sytuacji tych kotów?

no właśnie,to o co Ci teraz chodzi,bo nie rozumiem ?
co ma to,że pojawiły się zdjęcia w tym wątku z tym,że tym kotom trzeba pomóc ?
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 12:21 przez sloneczko, łącznie edytowano 1 raz

sloneczko

Post » Czw lut 10, 2011 12:20 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:
sloneczko pisze:to nie wszystkie bo akurat fotografowałam te które mi się podobały a i dały sobie zrobić zdjęcia (...)

Fotografowałaś koty w prywatnym domu i wstawiłaś zdjęcia na publiczne forum BEZ zgody IKA6 :?: :?

Poprawka - to ja je wstawiłam. Bez zgody sloneczko, nota bene :twisted: Czekam teraz z utęsknieniem na pozew ze strony IKI 6. Już kolejny, bo - jak pamiętam - jedną sprawę już jakoby mam.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw lut 10, 2011 12:22 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze:
pixie65 pisze:

Poprawka - to ja je wstawiłam. Bez zgody sloneczko, nota bene :twisted: Czekam teraz z utęsknieniem na pozew ze strony IKI 6. Już kolejny, bo - jak pamiętam - jedną sprawę już jakoby mam.

pójdę za świadka :mrgreen: będzie łagodny wyrok,albo umorzenie :wink: bo w końcu działamy w dobrej sprawie

sloneczko

Post » Czw lut 10, 2011 12:31 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zofia&Sasza pisze:Poprawka - to ja je wstawiłam. Bez zgody sloneczko, nota bene :twisted: Czekam teraz z utęsknieniem na pozew ze strony IKI 6. Już kolejny, bo - jak pamiętam - jedną sprawę już jakoby mam.

Zofia&Sasza, czy głównym motywem Twojego postępowania jest oczekiwanie na jakikolwiek pozew? To Cię najbardziej kręci?
Naprawdę uważasz, że wstawienie zdjęć z mieszkania IKA6 cokolwiek zmieni w sytuacji zwierząt, które u niej są?
I naprawdę nie widzisz w tym nic niewłaściwego?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lut 10, 2011 12:40 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:
Zofia&Sasza pisze:Poprawka - to ja je wstawiłam. Bez zgody sloneczko, nota bene :twisted: Czekam teraz z utęsknieniem na pozew ze strony IKI 6. Już kolejny, bo - jak pamiętam - jedną sprawę już jakoby mam.

Zofia&Sasza, czy głównym motywem Twojego postępowania jest oczekiwanie na jakikolwiek pozew? To Cię najbardziej kręci?
Naprawdę uważasz, że wstawienie zdjęć z mieszkania IKA6 cokolwiek zmieni w sytuacji zwierząt, które u niej są?

a czy Twoje czepianie sie o to pomoże kotom ?
najlepiej nic nie pisać,nic nie wstawiać i niech dzieje co chce :D
chyba podzielę Twoje zdanie,ale nie w tym życiu :mrgreen:

sloneczko

Post » Czw lut 10, 2011 12:55 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Najlepiej, to zamiast robić zdjęcia - trzeba było przygarnąć jakiegoś biedaka od IKA6. Zdaje się, że w tym celu do niej poszłaś.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw lut 10, 2011 13:04 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

:idea:
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 13:19 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw lut 10, 2011 13:10 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

pixie65 pisze:Najlepiej, to zamiast robić zdjęcia - trzeba było przygarnąć jakiegoś biedaka od IKA6. Zdaje się, że w tym celu do niej poszłaś.

najpierw dowiedz się dlaczego tego nie zrobiłam a nie mów co mam robić ok :mrgreen: BO TO JEST MÓJ WYBÓR którego miałam wziąć,syczącego na mnie jak tylko sie zblizyłam,uciekające,albo kota który nie lubi być brany na ręce i się wyrywa a może "zapchlonego" jako czystego ? ja mam dziecko muszę patrzeć też na to a nie tylko na to by brać pierwszy jaki wpadnie mi w ręce-pomyśl trochę !
zaznaczyłam w swoim temacie,że szukam młodego kociaka lub dorosgo,który miał styczność z dziećmi,bo jak wiadomo dzieci trochę inaczej obchodzą się z kotami,ja szukam młodego kota-miała ogłoszenie "12 tygodniowe" a najmłodszy był z czerwca 2010 z tego co pamiętam,zainteresował mnie najbardziej zabiedzony kot,ale powiedziała że go nie wyda przed podleczeniem,ciekawe czy to następi...A zdjęcia jakbyś nie wiedziała to zrobiłam by mój facet sobie też pooglądał koty,bo pracuje do późna...więc przestań sie czepiać OK
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 13:16 przez sloneczko, łącznie edytowano 2 razy

sloneczko

Post » Czw lut 10, 2011 13:10 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

Zdjęcia jakie wstawiłyście nie pokazuja jak strasznie maja zwierzeta.Ja nie mam zamiaru bronic IKA6, choc do mnie koty z Jej DT przyjechały w dobrym stanie, podkreślam:W DOBRYM STANIE.Jeden od wrózki z Bedzina ma juz DS w stolicy u mojej rodzonej siostry.Jedna koteczka odeszła na raczysko i "zrosty"w serduszku,ale to nie jest wina zaniedbania IKA6.A jeden z wrocławskiego schroniska Omarek staruszek 15-letni bez nózki grzeje dupke u mnie w domu na stałe.Jest zdrowy.

Uwazam ,ze bardzo , bardzo brzydko robicie umieszczajac:
1)prywatne pw, czy e-maile
2)wstawiajac zdjecia z prywatnego domu.

I moja wypowiedź nie jest podyktowana jakiąś sympatia do IKA6, ale normalnym rozsadkiem.
Nie dziwię sie teraz ,ze ludzie prywatni NIE CHCA WPUSZCZAC takich "cioc'do swoich domów na wizyty poadopcyjne, i o czym na tym forum mozna poczytac.Wstyd,ze dorosłe osoby w taki sposób sie zachowują... :evil:
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 13:13 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lut 10, 2011 13:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

magaaaa pisze:
pixie65 pisze:

Brawo.
Nareszcie ktoś jej coś powiedział
(...), bo coraz wyraźniej widzę jak się kreuje nie za wiele robiąc.
Korabiewice nakręciła i nawet tam nie jeździ, bo jest źle widziana.
Tfu!

magaaaa - zgłaszam Twój post do moderacji.
Jesteś bezczelna, w końcu to napisałam bo zbiera mi się od dawna, ale po zacytowanym poście mi się ulało.
Nie pomyślałaś że Zofia&Sasza nie jest wpuszczana do Korabiewic bo od dawna pisze prawdę o ty miejscu i nie daje sobie mydlić oczu???

Edit : zresztą od dawna są trudności z wejściem na teren tej umieralni, po otatniej "kontroli" nikt nie jest wpuszczany.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 13:20 przez piccolo, łącznie edytowano 1 raz

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Czw lut 10, 2011 13:13 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

BOZENAZWISNIEWA pisze:Zdjęcia jakie wstawiłyście nie pokazuja jak strasznie maja zwierzeta.Ja nie mam zamiaru bronic IKA6, choc do mnie koty z Jej DT przyjechały w dobrym stanie, podkreślam:W DOBRYM STANIE.Jeden od wrózki z Bedzina ma juz DS w stolicy u mojej rodzonej siostry.Jedna koteczka odeszła na raczysko i "zrosty"w serduszku,ale to nie jest wina zaniedbania IKA6.A jeden z wrocławskiego schroniska Omarek staruszek 15-letni bez nózki grzeje dupke u mnie w domu na stałe.Jest zdrowy.

I moja wypowiedź nie jest podyktowana jakiąś sympatia do IKA6, ale normalnym rozsadkiem.
Nie dziwię sie teraz ,ze ludzie prywatni NIE CHCA WPUSZCZAC takich "cioc'do swoich domów na wizyty poadopcyjne, io czym na tym forum mozna poczytac.Wstyd,ze dorosłe osoby w taki sposób sie zachowują... :evil:

Ja robiłam zdjęcia kotom a nie warunkom w jakim żyją!
jakie prywatne wiadomości ? NIE WYMYŚLAJ !

sloneczko

Post » Czw lut 10, 2011 13:17 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

sloneczko pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:Zdjęcia jakie wstawiłyście nie pokazuja jak strasznie maja zwierzeta.Ja nie mam zamiaru bronic IKA6, choc do mnie koty z Jej DT przyjechały w dobrym stanie, podkreślam:W DOBRYM STANIE.Jeden od wrózki z Bedzina ma juz DS w stolicy u mojej rodzonej siostry.Jedna koteczka odeszła na raczysko i "zrosty"w serduszku,ale to nie jest wina zaniedbania IKA6.A jeden z wrocławskiego schroniska Omarek staruszek 15-letni bez nózki grzeje dupke u mnie w domu na stałe.Jest zdrowy.

Nie dziwię sie teraz ,ze ludzie prywatni NIE CHCA WPUSZCZAC takich "cioc'do swoich domów na wizyty poadopcyjne, io czym na tym forum mozna poczytac.Wstyd,ze dorosłe osoby w taki sposób sie zachowują... :evil:

Ja robiłam zdjęcia kotom a nie warunkom w jakim żyją!
jakie prywatne wiadomości ? NIE WYMYŚLAJ

Zadam proste pytanie:
jak bys sie ustosunkowała, gdybym wstawiła bez Twojej zgody zdjęcia z Twojego domu?Masz zgode IKA6?
to chyba prawda,nie trzeba byc takim kulturalnym,zeby wiedziec,ze tak sie nie robi.Prosiła Cie o reklame kotów jakie ma u siebie?Masz szukać im domu?Bo nie zrozumiałam....
A zdjecia kotów nie wskazuja,ze sa maltretowane, czy zaniedbane, czy tez przez swoje cylindry xle widzę?
Ostatnio edytowano Czw lut 10, 2011 13:18 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw lut 10, 2011 13:18 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!! - część II

magaaaa pisze:
pixie65 pisze:

Brawo.
Nareszcie ktoś jej coś powiedział
(...), bo coraz wyraźniej widzę jak się kreuje nie za wiele robiąc.
Korabiewice nakręciła i nawet tam nie jeździ, bo jest źle widziana.
Tfu!

8O Bardzo Ci Magda dziękuję za powyższą wypowiedź. Od wczoraj tak zmieniłaś zdanie na mój temat? Co tu mają do rzeczy Korabiewice? I co to da, że tam pojadę? Wydadzą mi zwierzaka po tym programie w TVN? Ogarnij sie troszkę, bo naprawdę nie bardzo rozumiem, o co Ci chodzi?

A zdjęcia od IKI 6 wstawiłam ja. Tak że z pretensjami - do mnie.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]