Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 26, 2010 16:18 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Kociama pisze:
zdrojka1 pisze:Cieszę się, że mogłam pomóc, mam nadzieję, że żwirek kociaste polubią, pewnie inny, niż miały do tej pory.
A jeśli chodzi o "prezent", to jakby co daj znać, jak będę miała jakieś wolne środki, to wspomogę.

Zamówiłam klatkę :mrgreen:

Kochana żwirek to taki jaki lubią

Dziekuję ,klatka się bardzo przyda

Klatka z zapasikiem żwirku została dziś wysłama przez zooplus (dostałam maila z potwierdzeniem koło 14), więc możliwe, że już jutro będzie u Ciebie :)
Obejrzyj tylko przy kurierze, czy jest cała i niezniszczona, bo tylko przy kurierze możesz złożyć reklamację.
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Od: Wto sty 02, 2007 20:00

Post » Wto paź 26, 2010 17:59 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

zdrojka1 pisze:
Kociama pisze:
zdrojka1 pisze:Cieszę się, że mogłam pomóc, mam nadzieję, że żwirek kociaste polubią, pewnie inny, niż miały do tej pory.
A jeśli chodzi o "prezent", to jakby co daj znać, jak będę miała jakieś wolne środki, to wspomogę.

Zamówiłam klatkę :mrgreen:

Kochana żwirek to taki jaki lubią

Dziekuję ,klatka się bardzo przyda

Klatka z zapasikiem żwirku została dziś wysłama przez zooplus (dostałam maila z potwierdzeniem koło 14), więc możliwe, że już jutro będzie u Ciebie :)
Obejrzyj tylko przy kurierze, czy jest cała i niezniszczona, bo tylko przy kurierze możesz złożyć reklamację.

Dziękuję Kochana :1luvu:
Zooplus to solidna firma
zawsze wszystko ślicznie zapakowane
ta ostatnia paczka z krakvetu była w środku spaskudzona
te tacki sheby były rozwalone ale w sumie to nic bo Kociaste zjadły ze smakiem :D
Żwirek bardzo się przyda bo Dziewczyny mają pęchcerze pojemne
ten żwirek co kupowałam w markecie to taki klajster
niby tani a szybko schodził

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto paź 26, 2010 18:11 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Zamówiłam Biokats Micro Fresh 15 litrów za 39 zł. Jak się spodoba, to może warto u nich zamawiać... Nie wiem, ile kosztuje u Ciebie w sklepie, ale cena chyba niezła za 15 l...
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Wto paź 26, 2010 18:22 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

zdrojka1 pisze:Zamówiłam Biokats Micro Fresh 15 litrów za 39 zł. Jak się spodoba, to może warto u nich zamawiać... Nie wiem, ile kosztuje u Ciebie w sklepie, ale cena chyba niezła za 15 l...

50zł płacę za 20kg żwirku u nas
tego co Zamówiłaś chyba nie znam
coś mi się wydaje że to jakiś wypas :D
ale będzie lanie ojoj
Dzięki Ci Piękne :1luvu:

Kociama

Post » Wto paź 26, 2010 19:16 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Kociamko tylko cobys sama nie zaczela lac w zwirek ze zazdrosci :wink: :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto paź 26, 2010 19:20 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Ten, który już przyjechał, to Benek Super Zielony Las 10 litrów za 20 zł i Naturalny 10 litrów za 17 zł, a ten dzisiejszy to Biokats Micro Fresh 15 litrów za 39 zł. I tak wychodzi taniej niż u Ciebie.

Nie wiem, kiedy uda mi się zebrać kasę na jakąś większą dostawę dla Was, ale jak chcesz, do daj znać na PW, w przyszłości zamówię kurierem, jak się okaże lepszy i mniej klajtrowaty :wink: Kwotowo wyjdzie podobnie, a nie będziesz musiała tachać ze sklepu. Mój nr 602203441 jakby co.
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Wto paź 26, 2010 19:22 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Ciepła pisze:Kociamko tylko cobys sama nie zaczela lac w zwirek ze zazdrosci :wink: :wink:

:ryk:

A no właśnie, bo my tu o żwirkach i zakupach, a co tam u kociastych???
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Wto paź 26, 2010 19:39 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

zdrojka1 pisze:
Ciepła pisze:Kociamko tylko cobys sama nie zaczela lac w zwirek ze zazdrosci :wink: :wink:

:ryk:

A no właśnie, bo my tu o żwirkach i zakupach, a co tam u kociastych???

Aniu ok u kociastych
tak mi sie przynajmniej wydaje
Dzikuski jedzą jak szalone bo zimno
Wszystkie jedzą tylko moje grymaszą
zapomniały co to głód ,chłód i ogólnie bida

miałam foty wstawić ale jakoś mi to nie wychodzi dzisiaj
zmęczona jestem i okropny smutek mi znowu na plecy wchodzi
ni ma z kim pogadać nawet :(
mogę zadzwonić?

Kociama

Post » Wto paź 26, 2010 20:13 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Kociamko...

Do mnie tez mozesz zadzwonic :wink:

A taniej na GGadulcu :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 26, 2010 20:16 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

...i do mosia tez :oops: , chociaz ja przez telefon wylewna nie jestem..ale sluchac umiem :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 26, 2010 20:19 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

moś pisze:...i do mosia tez :oops: , chociaz ja przez telefon wylewna nie jestem..ale sluchac umiem :roll:

Chwalipieta :twisted:

A tak bez jaj: To cenna umiejetnosc/cecha/wlasciwosc/i w ogole. :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto paź 26, 2010 20:22 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

:lol: Dzieki Dorota
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto paź 26, 2010 22:03 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

Pogadałyśmy trochę (mam służbowy tel za darmo :oops: ), mam nadzieję, że trochę się Iwonce lżej zrobiło, bo uśmiałyśmy się do łez :mrgreen:
Bałam się trochę zadzwonić, bo ja też gadulec telefoniczny nie jestem, ale Iwonka nawet przez telefon to kochana dziewczyna :1luvu: A jaki fajny głos, zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, a to śmieszek taki :ryk:

Tylko się nie obrażajcie, tak tu wparowałam na wątek, bez pardonu, z butami itp, mam chwilowo trochę wolnych środków, ludzie z pracy się wzruszyli i zrzucili, potem dam Wam spokój i będziecie miały Iwonkę znów dla siebie, wiem, zajmuję ją strasznie... Wiem, jak to może wyglądać, przepraszam, jeśli komuś moja obecność tu nie w smak. Tak sobie gadam... bo tak się jakoś dziwnie poczułam... ale może gadam od rzeczy...
Obrazek Obrazek Obrazek

zdrojka1

Post » Wto paź 26, 2010 22:05 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

co Ty to opowiadasz
przecież Iwonka nie jest niczyją własnością :)
dobrze, że zadzwoniłaś.
dobrze, że pomagasz.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Wto paź 26, 2010 22:06 Re: Prosimy o pomoc w sterylizacji bezdomnych kotow u kociamy

zdrojka1 pisze:Pogadałyśmy trochę (mam służbowy tel za darmo :oops: ), mam nadzieję, że trochę się Iwonce lżej zrobiło, bo uśmiałyśmy się do łez :mrgreen:
Bałam się trochę zadzwonić, bo ja też gadulec telefoniczny nie jestem, ale Iwonka nawet przez telefon to kochana dziewczyna :1luvu: A jaki fajny głos, zupełnie inaczej sobie wyobrażałam, a to śmieszek taki :ryk:

Tylko się nie obrażajcie, tak tu wparowałam na wątek, bez pardonu, z butami itp, mam chwilowo trochę wolnych środków, ludzie z pracy się wzruszyli i zrzucili, potem dam Wam spokój i będziecie miały Iwonkę znów dla siebie, wiem, zajmuję ją strasznie... Wiem, jak to może wyglądać, przepraszam, jeśli komuś moja obecność tu nie w smak. Tak sobie gadam... bo tak się jakoś dziwnie poczułam... ale może gadam od rzeczy...

zdrojka1 a dobrze Ty sie czujesz :?:
ostatnie zdania to dopiero glupota haha
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

[poprzednia][następna]