Emilka [*]Milka w DS u Emilki77!-zdjęcia!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 20, 2010 17:48 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera jadą do swojego domku!!

No o tym wspólnym domku to już własciwie dawno wiedziałam,ale jeszcze próbowałam,niestety-nikogo chetnego na Iwanka nie ma! :( :( :( -tym sposobem kociaki i tak bedą na moim utrzymaniu i pod moja opiekąłącznie ze strylkami i kastracją.
Dzisiaj zadzwoniła siostra i powiedziała,że ma kupca na kompactWC,który kiedys kupiłam,a który nie pasuje do wejścia w mojej łazience-pan ze sklepu powiedział,że to uniwersalny,skusiła mnie niska cena-niech idzie do nowego własciciela-bedzie na sterylkę !!! :lol:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon wrz 20, 2010 17:54 Re: Nadzieja zaginęła:((((Iwanek i Wiera jadą do swojego domku!!

Kasiulek, no to dobra wiadomość, że coś się udało!!! :ok: :ok:
Ola, ja bym się bardzo zdziwiła, gdyby było inaczej... :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto wrz 21, 2010 7:13 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

kalair pisze:Kasiulek, no to dobra wiadomość, że coś się udało!!! :ok: :ok:
Ola, ja bym się bardzo zdziwiła, gdyby było inaczej... :P

Zgadza się! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto wrz 21, 2010 7:20 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

Dzieciaki już bezpieczne,wczoraj była lekka panika-Wierka jest bardzo lękliwa,a Iwanek spoko!
Na szczęście zjadly scanomune z gourmecikiem,wiec stres jako-tako opanowany-lizały z apetytem-Iwanek u syna Ewy na rekach,a Wierka u Ewy-oczywiście Iwanek pierwszy zjadł,a potem poszedl do porcji Wierki i próbował jej pomagać :lol:
Ich siostrzyczka syczy i gania Wierką-Iwanka jakoś nie atakuje,ale myslę,że wszystko sie powoli ułoży.Dzisiaj maluchy(wierka i Iwanek idą do wetki na czyszczenie,bo wczoraj Aneta miała do późna zabieg,więc nie mogłam iść do niej do domu-odwiozłam więc kocięta do Ewy,bo prosiła mnie o to,żeby już u niej były!
Radość w domu wielka,zamieszanie,ale czego jak czego,ale rąk do miziania to tam kotom nie brakuje!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 17:09 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

Kopiuję z Kotomanii:
Dziewczyny-zabłysło światełko w tunelu-być może koteńka-marmurka znajdzie dom pod koniec tygodnia-wreszcie dodzwoniłam sie do pana ,chce koteczkę,ale jest strasznie zaganiany-będzie mógł przyjechać pod koniec tygodnia.Nie tuptam z radości,cieszyć się będę dopiero,jak ją weźmie!
Już tyle razy cieszyłam sie na darmo-teraz nie-na to przyjdzie czas.
Malenka nic nie narozrabiała w pracowni przez noc-wszystko co trzeba-w kuwetce,żaden kwiatek nie zwalony-no anioł nie kot!!!!
Dzisiaj była znacznie aktywniejsza-bawiła się na parapecie,ganiała jakąś senną muchę,bawiła się listkami kwiatów,jadła mniej niż wczoraj,bo juz wie,że micha stoi pełna i nie trzeba się najadac na zapas!
Zaraz pozrzucam zdjęcia :)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 17:15 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

:D :D :D :D
Czekamy Kasiu!
Tytuł zmień kochana na bardziej optymistyczny :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 21, 2010 17:28 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

Się ładują 8)
Bozenko-zmienię,jak marmurka pojedzie do swojego domku.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 17:36 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

Ciekawam bardzo zdjątek :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto wrz 21, 2010 17:42 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((

Oto marmurka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to już maluchy we własnym domku-Pimpusia-która pierwsza trafiła do Ewy-oczywiście wierciła się,więc zdjęcie niezbyt ostre:

Obrazek

i reszta-już w komitywie:

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 18:01 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

Kasiulku, śliczna ta marmurka :1luvu: Ma taki kochany, poczciwy pysiulek :D Widać, że to wspaniała, idealna koteńka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Maluchy, jak widzę, czują się w nowym domku tak, jakby od zawsze tam mieszkały :mrgreen: I bardzo dobrze :D :ok:
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 21, 2010 18:10 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

Kasieńko-ona jest przesłodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: -buzię ma troszke podobną do Zoe-taki drobny pycholek.
Nie wiem ile ona może miec ,ale na pewno jest młodziutka.A ten liner przy oczkach-no cudeńko istne!
Uwielbia być noszona na rękach-przytula się,mruczy,ugniata łapeńkami w powietrzu,pozwoliła sobie obciąc pazurki-zwykłymi nożyczkami,bez trzymania-po prostu wziełam łapeńkę i po kolei obciełam pazurki 8O 8O 8O -Jeeezu!-jak by powiedział pan Marek Knapik-mój ukochany lektor filmowy-gdzie sie rodzą tak łatwo obsługiwalne koty????-i dlaczego moje takie nie są?????-siem pytam?????-co nie zasłużyłam?-muszę miec takie upiory????

Dzieciaki spały z Ewą w łóżku-pierwszy raz w życiu!!!-nie płakały,nie nabrudziły-słodkie dzieciaki!
Wierka i Iwanek były dzisiaj u wetek-ważą już po 1,700,więc przez tydzień przybrały 200g

28 dostana zastrzyk na zakończenie leczenia uszek i na powtórne odrobaczenie-coś na literę B,ale nie moge odczytać-o znalazłam -biomectin.
Ostatnio edytowano Wto wrz 21, 2010 18:19 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 18:17 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

kropkaXL pisze:Kasieńko-ona jest przesłodka :1luvu: :1luvu: :1luvu: -buzię ma troszke podobną do Zoe-taki drobny pycholek.
Nie wiem ile ona może miec ,ale na pewno jest młodziutka.A ten liner przy oczkach-no cudeńko istne!
Uwielbia być noszona na rękach-przytula się,mruczy,ugniata łapeńkami w powietrzu,pozwoliła sobie obciąc pazurki-zwykłymi nożyczkami,bez trzymania-po prostu wziełam łapeńkę i po kolei obciełam pazurki 8O 8O 8O -Jeeezu!-jak by powiedział pan Marek Knapik-mój ukochany lektor filmowy-gdzie sie rodzą tak łatwo obsługiwalne koty????-i dlaczego moje takie nie są?????-siem pytam?????-co nie zasłużyłam?-muszę miec takie upiory????

Nooo, też chciałabym mieć takie anioły 8) U mnie obcinanie pazurków to istny horror. A noszenie na rękach - w życiu. No mizianki owszem, ale tylko jak kot chce :wink: U mnie koty rządzą :evil: :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Wto wrz 21, 2010 18:19 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

Niooo-u mnie też kochanie! 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto wrz 21, 2010 19:23 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

Prześliczna marmurkowa panna! :D :1luvu:
Obcinanie pazurków Kretkom to koszmar.. 8)
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto wrz 21, 2010 19:42 Re: Iwanek i Wiera w DS!marmurka bez domu:(((-zdjęcia

Nie tylko Kretkom Bożenko!-moje diabły tylko jak sa senne to czasem pozwola sobie obciąc kilka na raz,ale Antosia nawet na to nie pozwala :evil:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]