Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Tak swoją drogą wchodząc w wątpliwości językowe to zdrowy Offtop sobie uprawiacie. Gdzie jest moderator? :>
Zofia&Sasza pisze:Szalony Kot pisze:Tak swoją drogą wchodząc w wątpliwości językowe to zdrowy Offtop sobie uprawiacie. Gdzie jest moderator? :>
Nie sądzę, aby pisanie o mirce_t na wątku o kolekcjonerstwie było OT, niestety...
Zofia&Sasza pisze:Nie sądzę, aby pisanie o mirce_t na wątku o kolekcjonerstwie było OT, niestety...
vega013 pisze:Zofia&Sasza pisze:Nie sądzę, aby pisanie o mirce_t na wątku o kolekcjonerstwie było OT, niestety...
Jeszcze trochę, a mirka_t stanie się najpopularniejszą osobą na forum. Aż zazdroszczę! Gdybym tak ja miała "chórek", który propaguje mnie, moje koty i mój wątek gdzie tylko się da... Niestety, tylko mirka_t ma taką charyzmę, że zdobywa wiernych propagatorów.
dalia pisze:vega013 pisze:Zofia&Sasza pisze:Nie sądzę, aby pisanie o mirce_t na wątku o kolekcjonerstwie było OT, niestety...
Jeszcze trochę, a mirka_t stanie się najpopularniejszą osobą na forum. Aż zazdroszczę! Gdybym tak ja miała "chórek", który propaguje mnie, moje koty i mój wątek gdzie tylko się da... Niestety, tylko mirka_t ma taką charyzmę, że zdobywa wiernych propagatorów.
juz jest, tylko nie o taka popularnośc jej chyba chodziło
dzięki tej propagandzie przynajmniej jedna fajna rzecz się zdarzyła
dalia pisze:Agn pisze:Wg mnie, nawet nie jedna.
cześć![]()
chodzisz za mną czy to ulubiony wątek jest?
mirka_t pisze:I jak zawsze nie bez Ciebie.
casica pisze:mirka_t pisze:I jak zawsze nie bez Ciebie.
A tak. Bo uważam, że kolekcjonerstwo groźnym jest zjawiskiem. A próby promowania go na takim forum jak miau, są skandalem, na który trzeba i należy reagować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Fatka, sadnessofheart i 197 gości