PAKT CZAROWNIC XVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 10:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

jasdor pisze:
villemo5 pisze:Pomponmamo kocham Ciebie :1luvu:

8O 8O 8O
No co wy, siostry, takie wyznania, tu, tak publicznie 8O 8O 8O , no no no :mrgreen:

Wiesz Vil... 8O fajna z ciebie lufa, ale ja zasadniczo jestem hetero... :roll: Możemy zostać przyjaciółkami? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw sie 12, 2010 10:30 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Nic lepiej nie rozkręca niż przedpołudnie na ulicy WIedźmowej :mrgreen:

Sol, podziwiam :1luvu: . Jesteś kopalnią optymizmu !!! I pozostań taką, o wiele lepiej się wtedy żyje, a życie od czasu do czasu daje kopa w doooopę i na to się nic nie poradzi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sie 12, 2010 10:40 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
jasdor pisze:
villemo5 pisze:Pomponmamo kocham Ciebie :1luvu:

8O 8O 8O
No co wy, siostry, takie wyznania, tu, tak publicznie 8O 8O 8O , no no no :mrgreen:

Wiesz Vil... 8O fajna z ciebie lufa, ale ja zasadniczo jestem hetero... :roll: Możemy zostać przyjaciółkami? :twisted:

Łamiesz mi serce 8)
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 12, 2010 11:26 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:
olamichalska pisze:Sol,
widzę że humor dopisuje, tak to jest z chłopami się gdzieś wybrać, oczekujesz pomocy a one to takie zagubione są..
jak Twoje oko? czytałam wcześniej że szału ni ma..
Sol, Ty się nie daj.. i tak podziwiam Ciebie za siłę ducha, bo ja czasami mam nastrój do dupy..

Oleńko ty nie narzekaj na nastrój do dupy, bo jak byś miała na przykład zamiast nastoju rozstrój dupy, to by był dopiero prawdziwy problem. :wink: Sol dzielna jesteś jak nie wiem co! :ok: A jeśli chodzi o kawę z solą, to faktycznie - twój tżet ma mocny żołądek 8O

Pomponie,
rozstrój dupy przechodzi szybciej niż dupny nastrój :D
ale staram się i chyba mam na to lekarstwo - nowy kociak.. uraduje moje serce i wprowadzi dobry nastrój wśród kotów..
może braty łódzkie i Zgagulec przestaną polować na moją biedną Jadźkę.. bidula nie wie już gdzie się schować...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 12, 2010 12:01 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Pomponie,
ale staram się i chyba mam na to lekarstwo - nowy kociak.. uraduje moje serce i wprowadzi dobry nastrój wśród kotów..
może braty łódzkie i Zgagulec przestaną polować na moją biedną Jadźkę.. bidula nie wie już gdzie się schować...

Kurde Ola...a moja Kruszynka się jutro pakuje.... :(.Szkoda,że jednak do Ciebie nie pojechała na tymczas :( :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw sie 12, 2010 12:19 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

olamichalska pisze:Pomponie,

Łomatko z córkom 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sie 12, 2010 12:24 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Kurde Ola...a moja Kruszynka się jutro pakuje.... :(.Szkoda,że jednak do Ciebie nie pojechała na tymczas :( :([/quote]

becia
przepraszam, myślę że świeżo po szpitalu bałam się podjąć decyzję o nowym domowniku..teraz jestem na to zdecydowana.. a Kruszynka będzie blisko Ciebie i będziesz mogła ją odwiedzać i mieć na oku, a może do Kruszynki uda się dokoptować z biegiem czasu innego kociaka.. też o tym myślałam że Ciebie zawiodłam i Kruszynkę..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Czw sie 12, 2010 12:35 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

olamichalska pisze:Kurde Ola...a moja Kruszynka się jutro pakuje.... :(.Szkoda,że jednak do Ciebie nie pojechała na tymczas :( :(

[quote="]becia
przepraszam, myślę że świeżo po szpitalu bałam się podjąć decyzję o nowym domowniku..teraz jestem na to zdecydowana.. a Kruszynka będzie blisko Ciebie i będziesz mogła ją odwiedzać i mieć na oku, a może do Kruszynki uda się dokoptować z biegiem czasu innego kociaka.. też o tym myślałam że Ciebie zawiodłam i Kruszynkę..[/quote]
Ale Kleksik nadal do wzięcia :wink: W sobotę jadę na przegląd ..więc wiesz :wink:
I nikogo nie zawiodłaś, gdybym była bardziej zdecydowana, wszystko by się potoczyło inaczej poprostu,
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw sie 12, 2010 13:28 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Ja to lubię jak sobie Baby tak serdecznie powybaczają i w ogóle :mrgreen: . Życie samo scenariusze pisze, czasem czarniejsze ... A Kleksika jak kto weźmie to jakby szczęście do domu na czterech nóżkach weszło :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sie 12, 2010 13:34 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

pomponmama pisze:... ale ja zasadniczo jestem hetero... :twisted:

To się chyba pisze 'Heterą" ... Obrazek
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Czw sie 12, 2010 13:36 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

psiama pisze:Ja to lubię jak sobie Baby tak serdecznie powybaczają i w ogóle :mrgreen: . Życie samo scenariusze pisze, czasem czarniejsze ... A Kleksika jak kto weźmie to jakby szczęście do domu na czterech nóżkach weszło :1luvu:

Psiamo, na serio to wszystko przez niezdecydowane domy :evil: :evil: .Nie miałam sumienia wozić małej tam i spowrotem bo za każdym razem jak się termin zbliżał i Ola deklarowała chęć odebrania małej..to ktoś zadzwonił " napalony" na Kruszynkę. Ale nic straconego,dom wydaje się spoko choć ja siedzę i ryczę a co tam :roll: i mogę oprócz Kleksa zaraz polecić dwa następne maluszki , tylko troszkę dzikuski .. :wink: - ba a moze nawet w sumie się ich z 5 nazbiera..
więc jak ktos szuka ..walić jak w dym :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw sie 12, 2010 13:58 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Trinity36 pisze:

Mi się też tak wydawało, ale nie śmiałam zabrać głosu w tej sprawie :ryk:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw sie 12, 2010 14:06 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Basica pisze:
Trinity36 pisze:

Mi się też tak wydawało, ale nie śmiałam zabrać głosu w tej sprawie :ryk:

No bo "heterą" pewnie TEŻ

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 12, 2010 14:08 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Zaraz wyparuję...
Siedzę w robocie jak kołek, ludzi nie ma. A w domu córcia, o która sie martwię. Siedze i tracę czas, a nie moge z nią być. Szlag! SZLAG!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Czw sie 12, 2010 14:14 Re: PAKT CZAROWNIC XVI

Vil,
Blanka nie jest sama.. nie martw się, na pewno leży i śpi.. widzę po swoich jak spędują dzień..
becia
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. tam Kruszynka będzie królową -jedynaczką.. będzie OK.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

[poprzednia][następna]