Miziasta Marcelina FIV+ DS u Moha :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 28, 2011 19:35 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Marcelinka kwitnie, wygląda jak pączuś - moje dzieci wołają na nią Pik-Pok ze względu na "figurę" przypominającą pingwina :ryk: Niestety gil jej nie opuszcza, po paście uodparniającej żyga :evil: No i jak na kota z Mazur przystało - kitka uwielbia wodę! Robimy razem pranie, a jak ktoś się kąpie to Marcelinka potrafi oddać skok do wanny z wodą! Dzisiaj siedzę w robocie ale jutro postaram się wstawić fotkę dziewczynki.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Wto cze 28, 2011 20:49 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

wiernie czekamy :)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Wto cze 28, 2011 20:56 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

:ok: :kotek:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw lip 07, 2011 19:06 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Już dawno obiecywałam fotki Marcelinki, trochę to trwało więc od razu kilka sztuk. Marcela nie przepada za robieniem zdjęć, za użycie flesza robi karczemną awanturę. I zawsze stara się zamknąć oczy do fotki :wink:
ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw lip 07, 2011 20:26 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

kot dmowy 100% :)
I co szukamy DS? ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Czw lip 07, 2011 20:53 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Cudny czarny nochal :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lip 07, 2011 20:56 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Wersja dla mojego TŻ-a: szukamy :mrgreen: Jednak realnie rzecz ujmując to czarno widzę tą adopcję :evil: Z tego, co czytam, nikt nie chce kota FIV+, dziewczyny które mają takie koty ogłaszają je intensywnie z efektem zerowym, niestety... Marcelinka cały czas jest też leczona, jak nie gluty to grzybki :twisted: (obecnie kończymy kurację antygrzybową). Także znalezienie jej dobrego domu graniczy chyba z cudem... Marcelinka okazała się kotem strasznie towarzyskim, lubi inne koty. Jest też strasznym pieszczochem, śpi w łóżku (jak każdy przyzwoity kot, he he) i uwielbia mizianki i zabawy. Co najważniejsze - nie leje się z resztą stada (z resztą moje koty to jakieś ewenementy pod tym względem), więc już dawno opuściła apatrament w łazience i mieszkają wszystkie razem. I chyba tak już zostanie. Im mniej stresów tym dłuższe i zdrowsze życie ją czeka. Naszego weta już zna i się tak nie boi, co przy wizytach średnio co 1-2 tygodnie też nie jest bez znaczenia.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Wto sie 09, 2011 21:43 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

To :ok: :ok: za zdrowie Marcelinki.
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Wto sie 09, 2011 21:47 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Dziękujemy, przydadzą się. Aktualnie leczymy się z grzybka, ale idzie marnie :( . Na szczęście dziewczynce dopisuje humorek i apetyt, wygląda już jak napity kleszcz!
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Śro wrz 14, 2011 22:51 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

CO slychac u Marcelinki? Sliczna jest, mam nadzieje, ze wiedzie sobie dobre i spokojne zycie :1luvu:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Śro wrz 14, 2011 23:02 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

O właśnie, wąt mi przepadł w otchłani 2 strony ulubionych :roll: :oops:
Co tam u Marceliny? Ma już oficjalnie domek stały, czy dalej teoretycznie (dla spokoju TŻ-ta :mrgreen: ) szuka lokum?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Czw wrz 15, 2011 9:29 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

O statusie Marcelinki w naszym domu dyplomatycznie się milczy :mrgreen: Marcelinka okazała się miziakiem, jakiego świat nie widział! Z kolan może nie złazić, jak się ją chce jednak "wyprosić" to wczepia się pazurkami z całych sił, nieważne czy w dżinsy czy w gołe nogi :twisted: Okresowo nawracają jej grzybki (właśnie kończymy leczenie) ale co ciekawe - od czerwca ani razu nie miała gluta i nie dostawała antybiotyków 8O . Nie ma też napadów duszności, ogólnie forma olimpijska. Po południu postaram się wrzucić parę fotek.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon wrz 19, 2011 9:46 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Moha pisze:O statusie Marcelinki w naszym domu dyplomatycznie się milczy :mrgreen: Marcelinka okazała się miziakiem, jakiego świat nie widział! Z kolan może nie złazić, jak się ją chce jednak "wyprosić" to wczepia się pazurkami z całych sił, nieważne czy w dżinsy czy w gołe nogi :twisted: Okresowo nawracają jej grzybki (właśnie kończymy leczenie) ale co ciekawe - od czerwca ani razu nie miała gluta i nie dostawała antybiotyków 8O . Nie ma też napadów duszności, ogólnie forma olimpijska. Po południu postaram się wrzucić parę fotek.

Buziaki dla całej gromady z Ostródy :)
Obrazek

Aga_Mazury

Od: Nie sty 11, 2009 10:08

Post » Pon wrz 19, 2011 10:33 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Dzięki, zwłaszcza Marcelinka dziękuje :wink: Niestety, odwiecznym prawem natury - tylko pochwaliłam ze taka zdrowa a już ma gil :? Dzisiaj jedziemy do weta. Obiecane fotki na pewno będą, tylko trochę później, bo teraz Marcyśka nie wygląda zbyt "apetycznie" no i wkurza się, jak tylko widzi mnie z telefonem bądź aparatem.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon wrz 19, 2011 11:48 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

juz bylo tak dobrze, a tu gil :?
Mam nadzieje, ze to nic powaznego i leczony szybko pojdzie sobie.
Nie dziwie sie, ze Marcelinka nie chce fotek, kiedy nie czuje sie najlepiej i niezbyt wyglada, przeciez zadna kobieta w takiej chwili nie zyczylaby sobie zdjec. :wink:

Duzo miziakow dla koteczki i pozdrowienia dla Was, TZa zwlaszcza, ktory na pewno caly czas zyje w przeswiadczeniu, ze Marcelinka jest u Was tylko na tymczasie :ryk: :ryk:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

[poprzednia][następna]