Misiu FIP ['] Krawatek FIP ['] Snickers FIP ['] ;(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 12:40 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

kciuki za dzielnego Krawatka :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

dlugo jeszcze bedzie dostawal te zastrzyki?

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw sie 12, 2010 18:04 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Za kochanego Krawatka!
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Czw sie 12, 2010 20:01 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

tillibulek pisze:kciuki za dzielnego Krawatka :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

W niedziele dostanie ostatnie.

Krawatek czuje się teraz dobrze :1luvu: i mam nadzieję, że tak już zostanie. :ok: :ok:
Wetka zadowolniona też :D
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sie 12, 2010 20:15 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Pupcia juz nie bedzie kluta? Oj, to fajnie. Malutek sie pozbiera.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw sie 12, 2010 20:39 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Dorotko, pupci nie kuję tylko karczycho. :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw sie 12, 2010 20:42 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

To tak w przeniesieniu :mrgreen: Ja nie potrafie, ale bym sie nauczyla. Wielkie calusy dla futrzastych.

SecretFire

Post » Pt sie 13, 2010 6:14 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

kasia86 pisze:
tillibulek pisze:kciuki za dzielnego Krawatka :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

W niedziele dostanie ostatnie.

Krawatek czuje się teraz dobrze :1luvu: i mam nadzieję, że tak już zostanie. :ok: :ok:
Wetka zadowolniona też :D

Niech Mu sie uda!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 13, 2010 21:21 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Troszkę zdjęć Krawatka :1luvu:

Obrazek

Bawimy się z Lenusią

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Śpiuchnamy :1luvu:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cioteczki poszukuję tymczasu dla maluszka :cry: viewtopic.php?f=1&t=115720
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 14, 2010 11:13 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

A jak dzis krawatek?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Sob sie 14, 2010 11:23 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Śliczny kocurek, jak się miewa?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 14, 2010 20:58 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Krawatek czuje się dobrze. dzień praktycznie przesypia, jak zresztą wszystkie koty, a wieczorem szleje, co mnie bardzo cieszy.
Nie wiem, czy wiecie jak bardzo! :1luvu:
On jest taki kochany mój malutki.
Ale ja tylko kontroluję jego brzuszek i jajeczka :oops: Ładne ma jajeczka :)

Już nie mogę doczekać się poniedziałku, kiedy to pojedziemy do wetki Pacałowskiej. Pewnie ucieszy się, że maluszek ma się dobrze. :)
Bo ostatnio była zmartwiona...Lilunia i Misiu ['] ['] :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 14, 2010 21:03 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Czarny diabelek. Pogodnie wyglada na zdjeciach i tak kochano.
Jak dzis pare minut mialam czasu zeby sie polozyc na wersalke, zaden do mnie nie przyszedl i tak sobie pomyslalam, ze fajnie by bylo miec przylepe. Chodzic, to wszedzie za mna chodza jak psy, ale przytulic to na lekarstwo.

SecretFire

Post » Sob sie 14, 2010 21:05 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Tak Aniu, przypomnijmy dwie malutkie duszyczki, ktore nas cieszyly i potem zasmucily. Krawatek musi dac rade. Za jajeczka :piwa:

SecretFire

Post » Sob sie 14, 2010 22:52 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

Przed chwilą mało trupem nie padłam.
Dawałam jeść Krawatkowi i ten nie mógł podejść do miski bo zaczęła mu się prawa łapaka tak nienaturalnie podnosić. Zaczęłam szybko mu ją masować i nic. Następnie lewa łapka, ja znowu za masowanie...
Następnie usiadł z podkulonymi łapkami i tylko patrzył na jedzenie. ja siedziałam razem z nim gotowa do weta na nocny dyżur do Łodzi jechać. Posiedział dobra chwilę wstał i usiadł przy jedzonku już na prostych łapakach i zaczął jeść.

Zjadł i odszedł już normalnie, a ja normalnie do szuflady po leki dla siebie.

Matko nasza, żeby on nie miał już zmian neurologicznych. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 15, 2010 6:08 Re: Rodzeństwo - 2 czarnulki FIP Misiu ['] wyniki testu Krawatka

O cholerka!!!!!
Mam nadzieję,że to nic poważnego!!!!
Już dość chorób-dość!-teraz tylko dobrze ma być!!!!!!
Krawaciątko kochane musi dać radę i znaleźć cudowny dom,w którym będzie otoczone taką miłością i troską jak u Ciebie Aniu!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]