Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 14, 2010 21:42 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

NASTĘPNY TYDZIEŃ

PON(17.05) R HIDI W BOŻENA
WTO(18.05) R DOROTKA W BEATKA
ŚRO(19.05) R ..... W .....
CZW(20.05) R HIDI W .....
PIĄ(21.05) R BOŻENA W .....
SOB(22.05) R MARTYNA W .....
NIED(23.05) R DOROTKA W .....

przypominam o dyżurach :1luvu: u kociastych

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt maja 14, 2010 21:52 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Filomen pisze:
mar_tika pisze:Czyli się spóźniłam trudno,ale mniejsza z tym :roll:

-Ewa. Pani z Tych lub Tychów (niech kazdy sobie wybierze jak woli) zdecydowała się na adopcję Marka .Domek bardzo fajny więc kociak pojedzie .Proszę skontaktuj się ze mną kiedy transport byłby możliwy.

-

Marta - Piotrek z panią rozmawiał i w niedziele sa umowieni wstępnie a kto bedzie w kociarni i jakiego kota zabrać ?

Ewuś ja mam dyżur w niedzilę ale wieczorkiem ale coś Wiesiu i Jadzia są bardzo blisko i można wejść do Kocej Chatki :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt maja 14, 2010 21:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bona44 pisze:NASTĘPNY TYDZIEŃ

PON(17.05) R HIDI W BOŻENA
WTO(18.05) R DOROTKA W BEATKA
ŚRO(19.05) R ..... W .....
CZW(20.05) R HIDI W .....
PIĄ(21.05) R BOŻENA W .....
SOB(22.05) R MARTYNA W .....
NIED(23.05) R DOROTKA W .....

przypominam o dyżurach :1luvu: u kociastych

Baśka coś tam nie uzupełniła :D a teraz nie ma dostępu do netu ja jutro będe w przelocie w kociarni spisze na przyszly tydzień i uzupełnimy bo ja i Agnieszka dopisywaąyśmy sie na ten tydzień w kociarni a na grafiku nas nie ma 8O

terenia1

Post » Pt maja 14, 2010 22:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Mała1 pisze:oo, dziewczyny i chłopaki
gratulacje :) , widze ,że się formalizujecie bardziej
mocne :ok: :ok: :ok:

No Iwonko coś trzeba robić iść do przidu i się rozwijać :D

terenia1

Post » Pt maja 14, 2010 22:50 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Witajcie nocną już porą :wink:
Dzięki Jadzi oraz Basi mogłem odwiedzić Kocio Chatkowych podopiecznych :1luvu: ..................
Niektórzy z nich przesiadywali w boksach ze smutkiem w oczach ............

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.......choć także w jednym koszyku specjalnej radości nie było widać .

Obrazek

Jednak większość podopiecznych żywo zareagowała na nasze pojawienie sie w Chatce :wink: .........

Obrazek

Obrazek

Obrazek

......tyle kocich piękności szukających domów :1luvu: .....................

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

.......a wśród nich pewna prześliczna panna która z nieśmiałego i nieufnego kopciuszka ...........

Obrazek

Obrazek

.......w niedługim czasie zmieniła sie w miziastą i przytulastą księżniczkę .......... :1luvu:

Obrazek

Obrazek

W końcu jednak nawet najwytrwalsi przestali się przejmować naszą obecnością oddawszy sie ulubionym zajęciom :wink:

Obrazek

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 15, 2010 7:00 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Paweła zdjęcie super :ok:

Twoje ulubienica Tosia jedzie w środe do nowego domku,narazie na próbę ponieważ w nowym domku mieszka już pewna panna też szylkretka 2 letnia Basia :mrgreen:
Obrazek
Zobaczymy czy dziewczyny sie dogadają

Ewa Basia wyda Marca do adopcji.Wie o tym rozmawiałam z nią .Prosiła tylko zeby dać jej znać godzinkę wcześniej.Wie też którego chłopaka wydać.Na kociarni mamy braci kropka, w kropke podobnych do siebie.Marko to rozrabiaka a,Sylwuś taka ciapa.Ma jechac Marko bo w nowym domu mieszka dwójka dzieci 4 letni chlopczyk i 8 letnia dzieczynka.Sylwek nie odnajdzie się w domu pełnym dzieci.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 15, 2010 7:20 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Bardzo dziekujemy wszystkim pomagającym w ogloszeniach.Jednakże (jako maruda pomarudzę sobie :mrgreen: )
Szukamy osób na stałe które zajmą się choćby jednym portalem i bedą robily to regularnie.
Wygenerowałam na pierwszej stronie ,3 post na zamieszczenie stron które i kto zechce obstawić.
Bardzo prosze dziewczyny zadeklarujcie się jedna strona ogłoszeniowa i regularnie wystawiane ogłoszenia to podstawa.

Ogłoszenia robimy na bazie allegro która uaktualniam.Jezeli mamy gotowego do adopcji kota ,uaktualniam ogłoszenia i wstawiam je na watek.Wy ściągacie i kopjujecie na swój portal.

mar_tika

Post » Sob maja 15, 2010 8:36 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dziewczyny, poszłam dzis do sklepu i jedna moja znajoma (moze znajoma to za duzo powiedziane jest ekspedientka stąd sie znamy) wiedząc, ze zajmuje sie kotami oznajmiła mi "wie pani co mam od wczoraj w domu?" oczywiscie od razu odgadłam bo rebus był łatwy :evil: ale za chwile mnie powaliła na kolana. Jej chłop przywiózł wczoraj od jakiegoś znajomego kociątko. Jakis debil chciał się pozbyć małych i juz wszystkie wydał 3-tygodniowe koty!!! A ona teraz mówi, że mały ciagle płacze i jeść nie chce. Debilka :evil: Daje małemu mleko krowie rozlewając na kafelki ,bo nie potrafi przecież sam pić!
Jezu, mówi mi pani Iwona, niech mi pani cos wybierze z tej półki z jedzeniem dla kotów, co moge mu dac jeść :evil: A tam tylko whiskas i kity ket dla dorosłych.

Doradźcie, bo ja sama takich maluchów nie karmiłam nigdy, jak sie mleko dla niemowląt rozrabia, bo ona na pewno nie pojedzie do weta po mleko juz krzywo patrzyła jak powiedziała, ze nie może dawać krowiego mleka i niech kupi dla niemowląt.
Gotowa jestem sama kupic, żeby tylko kretynka dała temu kotu. Powiedzcie mi tylko jak sie rozrabia i jak dac jesli nie kupi butelki. Albo jej zabiore tego kotka bo tak sie zdenerwowałam , nie mogłam pogadac dłuzej, bo ona obsługuje w sklepie a cały czas przychodza ludzie, zaraz znowu pójde .

Dziewczyny na szybko rady proszę :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob maja 15, 2010 8:44 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Dzwoń do Majki ona ci coś doradzi .Wrzucilam ci na pw jej nr tel

mar_tika

Post » Sob maja 15, 2010 8:49 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:Dzwoń do Majki ona ci coś doradzi .Wrzucilam ci na pw jej nr tel

Dzieki, mam numer do Majki ale nie chce jej głowy zawracać bo może jest w pracy

Iweta

Post » Sob maja 15, 2010 8:55 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Iweta pisze:

Jak sprawa pilna to ja bym pozawracała jej głowe. :wink: Napewno się nie obrazi

mar_tika

Post » Sob maja 15, 2010 8:59 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:
Iweta pisze:

Jak sprawa pilna to ja bym pozawracała jej głowe. :wink: Napewno się nie obrazi

Dzwoniłam, ale śpi, telefon odebrał syn. No nie mogę kobiecie zakłócać snu po cięzkiej pracy, tym bardziej, ze co jakis czas zawracam jej głowe w róźnych sprawach :oops: :wink: Zaczekam, zaraz pójde do sklepu i dam jej mój nr telefonu, zeby dzwoniła jakby się cos działo :evil:

Iweta

Post » Sob maja 15, 2010 9:30 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

ja podawalam mleko dla niemowlat,dajesz dwa azy wiecej proszku niz w przepisie.ja mam takie radyod bianki z dogo specjalistki w tych sprawach.
wykarmilam tak 6 szczeniat i kociat tez kilka
mleko nan ,bebiko itp.
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob maja 15, 2010 9:41 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:
Twoje ulubienica Tosia jedzie w środe do nowego domku,narazie na próbę ponieważ w nowym domku mieszka już pewna panna też szylkretka 2 letnia Basia :mrgreen:

Jak widzę nie tylko ja jestem zakręcony w temacie szylkretowych futerek 8) , oby panny dogadały sie raz dwa :ok: :ok: :ok: .
Porzy okazji podsyłam Wam jeszcze to :wink: .................http://www.youtube.com/watch?v=ohfUilfpFUY

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 15, 2010 10:05 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

MartynaP pisze:ja podawalam mleko dla niemowlat,dajesz dwa azy wiecej proszku niz w przepisie.ja mam takie radyod bianki z dogo specjalistki w tych sprawach.
wykarmilam tak 6 szczeniat i kociat tez kilka
mleko nan ,bebiko itp.

Dzieki, wkurza mnie kobita , bo mi próbuje wmówic, ze zawsze jak miała kota to dawała mu mleko krowie i nic mu nie było :evil: Zapytałam ja czy którys z tych kotów miał 3 tygodnie.
Ale chyba zaszczepiłam w niej mysl, ze jak tak dalej nie będzie mogła sobie z tym maluchem poradzic to moze go odda do kotki z powrotem na jakies dwa tygodnie i dopiro potem weźmie jak juz bedzie bardziej samodzielny 8)

Zobaczymy, dałam jej mój nr telefonu, namówiłam, zeby chociaz ugotowała kleik ryzowy na filecie z kurczaka. Ja tak dokarmiałam maluchy ale starsze o jakies 2-3 tygodnie, ale mimo wszystko kleik jest lepszy od krowiego mleka.

Iweta

[poprzednia][następna]