Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 22, 2010 7:03 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

witam z rana totalnie nie wyspana . :wink:

kasiunia773 pisze:Się witam ślicznie Dorciu :mrgreen: :ok: :mrgreen:

dziękuję :D

Po północy obudził mnie tel .jedziemy po koty z Jagielońskiej ,potrzebujemy pomocy czyli dt. karmy...ludzie którzy adoptowali od nas tz. ode mnie i xandry Cynamona bardzo zaangażowali się w pomoc kotom...ale to każdego by przerosło ,zabrali chyba kilkanaście kotów od pewnej pani z działek przy Jagielońskiej ,pani ta nie zgadzała się nigdy na oddanie ich ,tym bardziej na kastracja czy sterylizacje ,za okaleczenie kotów (klajstracje jak to określa ) groziła Izie że ją ......... :twisted:
Mieszka z synem ,to chorzy ludzie ,alkohol ich zniszczył.
Jas&Małgosia im się udało dotrzeć do tej pani ,teraz trzeba im pomóc.

Prawdopodobnie koty są z przedłużaną sierścią ,śliczne .........

a kiedy już mogłam usnąć to nie mogłam bo w durnej głowie się klekotały głupie myśli.

dwunożny tymczasik miał wesołe sny bo rechotała się w głos :wink:

jestem ledwo ciepła.

miłego łikendowania :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob maja 22, 2010 7:19 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Witaj dorcia44 :)

To te koty o ktorych wspominalas mi kiedys?
Oby udalo sie pomoc tym kotom. :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob maja 22, 2010 7:39 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

tak Aniu ,to te koty .
niestety pani chce aby część do niej wróciła i oczywiście nie wyraża zgody na sterylizacje ,jednak myslę że Jaś&Małgosia sobie poradzą ,są bardzo prężni :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 22, 2010 7:45 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

dorcia44 pisze:tak Aniu ,to te koty .
niestety pani chce aby część do niej wróciła i oczywiście nie wyraża zgody na sterylizacje ,jednak myslę że Jaś&Małgosia sobie poradzą ,są bardzo prężni :ok:

Oby udalo sie przekonac, co do zabiegu sterylizacji :ok: :ok:

Ja gdybym teraz byla w domu, to moglabym sie zajac tamtymi kotami ze wsi, co byly te male rudzielce, bo facetka jest w szpitalu, a maluszki nie wiem, czy doczekaja mojego powrotu, szczegolnie te z chlwika. Dwoch rudych juz nie ma....[*][*] :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob maja 22, 2010 8:21 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

witam w ten słoneczny poranek :D
i z wielką niechęcią rzucam się tym razem w wir domowej pracy :wink:
ale jak dobrze pójdzie to od poniedziałku czeka mnie tydzien urlopu :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Sob maja 22, 2010 17:59 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

kaja888 pisze:witam w ten słoneczny poranek :D

Kaja888 czyli wyjazd się szykuje 8)

miałam dziś gościa Morelka :1luvu: która ciągnęła za uszy mojego mądzioła syna :wink:

wyściskałam śliczną dziewczynę (same laski na tym forum :evil: ) i mamy propozycje spotkania forumowego w ogródku :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob maja 22, 2010 19:51 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Zuzia wsuwa naleśniki ,wybawiona porządnie ,tylko mycie (rączki i buzia :twisted: ) i gotowa do snu ,ale będziemy czekać i czytać bajeczki ,dziś nie będzie płakała że musi do domku wracać ,już wie że do ciotki znów przyjedzie :wink:

Maluchy od Izy zestresowane ,jeden mnie uchlał :twisted: kocurki odważniejsze ,kotki boi dupki .
Na cmentarzu miot kociąt 7 sztuk ,w drugiej budce nie zerkałam bo aż się boje :? a to dopiero początek. :strach:

a teraz zdjęcia Oliwki i nie tylko .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 23, 2010 7:10 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Dorciu ale Ci wnusia wyrosła :D jest sliczna, i Twoje futerka tez super :) a ten kociak ma tak cudne niebieskie oczy (pamietam z poprzedniego zdjęcia :) )

Jak wszystko dobrze pójdzie to rzeczywiście wyjazd się szykuje (ale TZ się miga :wink: chociaż wszystko już w zasadzie załatwione)
wyjazd że tak powiem po taniości :wink: bilety do Lizbony kupiłam za mile (tylko podatki musieliśmy opłacić), a pensjonacik wynajelismy w Costa de Caparca nad Oceanem (7 nocy ze śniadaniem na 2 osoby za 220 euro, za taką cenę to pewnie w Polsce bym nie znalazła takiego noclegu :) a z opinii internetowych wynika że jest super), jak uda mi sie zrealizować ten moj plan i tam dotrzeć to będę miała okazję potwierdzić lub zaprzeczyć :wink:
Tz się burzy, że po raz kolejny w to samo miejsce czyli do Lizbony, a co ja moge zrobić, jak ja kocham to miejsce :D

kaja888

Post » Nie maja 23, 2010 9:06 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

ale fajna dziewczyneczka i reszta też niezgorsza

zasadzkas

Od: Czw gru 21, 2006 23:50

Post » Nie maja 23, 2010 9:48 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Dzień dobry :) Tzn. mam nadzieję, że u Was ciut lepszy. U mnie od rana huk helikopterów i samochodów na sygnale. Puścił wał przy porcie praskim a to jakieś 10 min spacerkiem ode mnie :( Przedszkole pod moim oknem jutro zamknięte. Ja na swoim IV piętrze jestem bezpieczna, ale na podwórku są koty. Dzikuski więc gdyby tfu tfu coś to o złapaniu nie ma mowy :( Trzymajcie kciuki, dużo ludzi umacnia wał, mam nadzieję, że im się uda.
Obrazek Obrazek

MalgosiaD

Od: Pt sty 11, 2008 18:08

Post » Nie maja 23, 2010 10:08 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

kaja888 pisze:Dorciu ale Ci wnusia wyrosła :D jest sliczna, i Twoje futerka tez super :) a ten kociak ma tak cudne niebieskie oczy (pamietam z poprzedniego zdjęcia :) )

Jak wszystko dobrze pójdzie to rzeczywiście wyjazd się szykuje (ale TZ się miga :wink: chociaż wszystko już w zasadzie załatwione)
wyjazd że tak powiem po taniości :wink: bilety do Lizbony kupiłam za mile (tylko podatki musieliśmy opłacić), a pensjonacik wynajelismy w Costa de Caparca nad Oceanem (7 nocy ze śniadaniem na 2 osoby za 220 euro, za taką cenę to pewnie w Polsce bym nie znalazła takiego noclegu :) a z opinii internetowych wynika że jest super), jak uda mi sie zrealizować ten moj plan i tam dotrzeć to będę miała okazję potwierdzić lub zaprzeczyć :wink:
Tz się burzy, że po raz kolejny w to samo miejsce czyli do Lizbony, a co ja moge zrobić, jak ja kocham to miejsce :D

Wiedziałam i kciuki za dobry wypoczynek :ok:

zasadzkas dziekuje :D

MalgosiaD pisze:Dzień dobry :) Tzn. mam nadzieję, że u Was ciut lepszy. U mnie od rana huk helikopterów i samochodów na sygnale. Puścił wał przy porcie praskim a to jakieś 10 min spacerkiem ode mnie :( Przedszkole pod moim oknem jutro zamknięte. Ja na swoim IV piętrze jestem bezpieczna, ale na podwórku są koty. Dzikuski więc gdyby tfu tfu coś to o złapaniu nie ma mowy :( Trzymajcie kciuki, dużo ludzi umacnia wał, mam nadzieję, że im się uda.

Małgosiu ,jednak puściło :cry:

trzymam mocne kciuki i niech się to już skończy :cry:

oglądam w Tv i włos się jeży na głowie ...znów się stało ,nie które miejsca są zalane po raz drugi np. we Wrocławiu ,a przecież można było tego uniknąć od 97 r. dużo czasu minęło :cry:

u mnie rojno i gwarno ,4 maluszki rozrabiające na całego i 5 nieco spokojniejszy..bo mniejszy :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 23, 2010 11:52 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

Cześć Dorciu :ok: smutne wieści od rana :cry: mam nadzieję że Ciebie nie zaleje :ok:
U nas już całkowicie sytuacja opanowana :piwa: nawet po podtopieniach śladu nie ma ,wszystko już posprzątane :1luvu:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Nie maja 23, 2010 12:28 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

super :ok:

w Warszawie znów deszcz pada :? patrząc na prognozę pogody to w całej Polsce będzie lało.... :|
Obrazek

dorcia44

Post » Nie maja 23, 2010 14:35 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

trzymam kciuki żeby ta powódź się skończyła :ok:

kaja888

Post » Nie maja 23, 2010 15:14 Re: Tytek WiecznyGilarz To Już Rok .............

dorcia44 pisze:
kaja888 pisze:witam w ten słoneczny poranek :D

Kaja888 czyli wyjazd się szykuje 8)

miałam dziś gościa Morelka :1luvu: która ciągnęła za uszy mojego mądzioła syna :wink:

wyściskałam śliczną dziewczynę (same laski na tym forum :evil: ) i mamy propozycje spotkania forumowego w ogródku :wink:

Propozycja spotkania forumowego w ogródku jak najbardziej aktualna, ale chyba będzie musiała zostać odłożona na za 2 tygodnie;/ Oby tylko pogoda dopisała!
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

[poprzednia][następna]