Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- Apel

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 19, 2010 0:01 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Ciepła, jak tak Ci serce podpowiada, zabieraj Pascala, jego ludzie już dwukrotnie zawiedli, kolejny raz tego nie zniesie, a jak zostanie w schronisku nie wiadomo kto go zabierze, wolontariusze i Ania nie zawsze są na kociarni...

Tylko daj Ani znać jaka jest decyzja, żeby wiedziała co robić.
Ostatnio edytowano Pt mar 19, 2010 0:02 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 19, 2010 0:02 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

gosiaa pisze:Ciepła, jak tak Ci serce podpowiada, zabieraj Pascala, jego ludzie już dwukrotnie zawiedli, kolejny raz tego nie zniesie, a jak zostanie w schronisku nie wiadomo kto go zabierze, wolontariusze i Ania nie zawsze są na kociarni...

gosiaa ale to tylko DT
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt mar 19, 2010 0:05 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Ciepła pisze:
gosiaa pisze:Ciepła, jak tak Ci serce podpowiada, zabieraj Pascala, jego ludzie już dwukrotnie zawiedli, kolejny raz tego nie zniesie, a jak zostanie w schronisku nie wiadomo kto go zabierze, wolontariusze i Ania nie zawsze są na kociarni...

gosiaa ale to tylko DT

Tak, ale będąc DT możesz wybrać DS, który zapewni kotu miłość na zawsze. W schronisku nie ma takiej możliwości, nie zawsze są wolontariusze, ktoś przychodzi, chce kota, kot idzie, nie ma takiej możliwości weryfikacji domu jak w DT.

gosiaa

Post » Pt mar 19, 2010 0:08 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

gosiaa nie znam sie na tych wszystkich procedurach :roll: ..
ale skoro moge Pascalowi,to warto go ratowac :ok: ..
i pewnie zostanie u mnie tyle ile bedzie potrzeba :1luvu: z moimi koctkami i Miko :ryk: az bedzie chcial sie sam wyprowadzic :wink:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 0:10 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Jeszcze kilka tymczasów i poznasz wszystkie procedury :wink:

A teraz na pewno będziesz miała pomoc adopcyjną, tak jak w przypadku Otto.

gosiaa

Post » Pt mar 19, 2010 0:12 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

gosiaa pisze:Jeszcze kilka tymczasów i poznasz wszystkie procedury :wink:

A teraz na pewno będziesz miała pomoc adopcyjną, tak jak w przypadku Otto.

zaraz napisz Ance by mi szykowala Pascala

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 4:01 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

kciuki za szansę dla Pascala :ok:

Zapraszam do wątku dwóch kotek po zmarłych: Angel nr 171 oraz Pigwy nr 55:
viewtopic.php?f=1&t=109142

Jeśli ktoś ma zdjęcia Pigwy, pls pls podeślijcie.

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Pt mar 19, 2010 8:12 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Ciepła :1luvu: Pascal dostanie swoją wielką szansę :piwa:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt mar 19, 2010 9:18 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Ciepła bardzo Ci dziękuję za szansę dla Pascala. To cudowny kot. I mam wielkie wyrzuty sumienia, bo to ja go wyadoptowałam w schronisku, wydawało się, że będzie super, a on wrócił :(
naprawdę bardzo Ci dziękuję :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt mar 19, 2010 9:35 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

bardzo sie cieszę, Ciepła :ok: Pascal jest na prawdę boskim kotem, a raczej był... dasz mu szansę na życie, tak jak dziewczyny mówią, kolejnego zawodu ze strony ludzi on już nie przeżyje...
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 19, 2010 9:46 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Sis pisze:Rude to chcą, tylko oswojone :evil:

Asiu, musisz podpytać Annskr jak to z Willem jest.
Kotki są od jakiejś gł ... karmicielki, co to zadzwoniła jak już kotka się okociła i młode wyrosły ... mają po 4 msc chyba.

Oj, to ja sobie :ok: za Pascala :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt mar 19, 2010 10:48 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Pascal zostanie u mnie tyle ile bedzie potrzeba :ok:
mam nadzieje,ze mi sie uda go ozywic,bo jak nie to Miko napewno to zalatwi :wink:

Obrazek

Ciepła

Post » Pt mar 19, 2010 11:00 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Julcia jamniczka jedzie jutro do cudownego domu do Sosnowca, a raczej jutro to jedzie prosto z nowymi duzymi na działkę w Szczyrku i w poniedziałek dopiero do domciu
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt mar 19, 2010 11:18 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Magija super wieści :D Jamniczka cudowna :D

Ciepła o ożywienie się nie martw, szybko dojdzie do siebie, gorzej będzie z wami jak się do Pascala przywiążecie, to taki słodziak jest :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Pt mar 19, 2010 11:41 Re: Po drugiej stronie siatki - schr. łódź X- POMOCY!

Satyr77 pisze:Magija super wieści :D Jamniczka cudowna :D

Ciepła o ożywienie się nie martw, szybko dojdzie do siebie, gorzej będzie z wami jak się do Pascala przywiążecie, to taki słodziak jest :D

Satyr77 mnie juz dzis ciezko Otka oddac :cry: ..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]