Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Basica pisze:AniHili pisze:Mój Mścisiu leci na Royalu Canin VD Sensitivity i wołowinie, bo ma podobno alergię na kurczaka. Niestety, w Animalii ta karma ma tylko jeden smak i o zgrozo zapachRyba, fuj.
czasami do nas na wątek wpada Ruach z Warszawy, ona też ma kota uczulonego na kurczaka, ale podaje Ronisiowi inną karmę, zapytaj ją na PW jaką, napewno przyda się kotu urozmaicenie karmy
Ooo, dzięki wielkie za infoPrzyda się bardzo.
Szałwia pisze:czym mu przemywać oczka? Bo w zagłębieniach, tych "łezkowych" zrobiły się ciemniejsze ślady... herbatą? świetlikiem?
.
MalgorzataJ pisze:drewa-tak się cieszę ,że odnalazła Pani swego Lucjana. czy on był u kogoś? Co do persa rudego , to właśnie ten , w sprawie którego pani napisała do mnie mail szukając Lucjana. Pozdrawiam serdecznie.
Szałwia pisze:Blanko i Lola są po sterylizacji. Blanuś już chodzi na wszystkich łapkach, Lola jeszcze trochę pijana, ale wszystko ok.
Drewa, fajnie że do nas trafiłaś. Ja muszę przyznać - nigdy szczególnie nie "polowałam" na persy, ale w Blanku to się trochę zauroczyłam
. Głównie w jego charakterze, jest tak kochany, cierpliwy, grzeczny. Po prostu świetny. No dobra, wcale nie trochę
.
Może podpowiesz czym mu przemywać oczka? Bo w zagłębieniach, tych "łezkowych" zrobiły się ciemniejsze ślady... herbatą? świetlikiem?
Ula, moja nieziemsko wybredna Kawa zajada tę Acanę, o której pisałaś. Mam nadzieję, że i Twoim kiciom będzie smakować. Aaa, i Iams - też pycha.
Kolega dziś zadzwonił z informacją, że w Realu są kryte kuwety w promocji - 39 zł z groszami + żwirek typu pelet do tego gratis.
Szałwia pisze:Ja muszę przyznać - nigdy szczególnie nie "polowałam" na persy, ale w Blanku to się trochę zauroczyłam. Głównie w jego charakterze, jest tak kochany, cierpliwy, grzeczny. Po prostu świetny. No dobra, wcale nie trochę
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Sillka i 342 gości