Legnica 4 ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 01, 2010 14:08 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 22:08 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Pt sty 01, 2010 18:37 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Czyzbym cos wiedziala na temat IWO... :?: :?: :lol: :lol: :lol: hmmm...

haslo FOX :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sty 01, 2010 23:55 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Legnico i Marzeniu11 hasło FOX w 200% właściwe :1luvu:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Sob sty 02, 2010 0:01 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

iwo_wawa pisze:Legnico i Marzeniu11 hasło FOX w 200% właściwe :1luvu:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sty 02, 2010 0:09 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 22:09 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Sob sty 02, 2010 0:24 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Oj zaczyna, zaczyna!

Dziewczyny, czy Wy spać nie możecie? :mrgreen:
I kto to mówi...
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Sob sty 02, 2010 0:29 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Nie mogę, bo mi stado łomocze po chałupie :mrgreen:

fakt, że było jakieś 15 minut przerwy na słodki sen, ale Nusia i Notka okupiły moją wersalkę, tylko Nutka ułozyła się na półce z której... spadła z hukiem budząc towarzystwo ... do zabawy!

Marzenia11

Post » Sob sty 02, 2010 1:36 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 22:09 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Nie sty 03, 2010 20:09 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Witam serdecznie w imieniu własnym i Maciusia. Z góry przepraszamy za ciszę z naszej strony. Mieliśmy sporo roboty w związku z małą powodzią zaserwowaną przez sąsiada. Generalnie cały pokój do remontu. A teraz troszkę o Maćku:
Kocur rządzi w domu. Bez skromności wskakuje na kolana gdy oglądamy np. tv. Kot pro ludzki do granic możliwości. O tym że mówi do nas i tak nikt nie wierzy. Ulubionym słowem jest Pałeł (śmiejemy się, że woła mojego męża Pawła). W ciągu dnia wyleguje się na łóżku albo sofce obserwując co się dzieje za oknem. Wieczorkiem zaś szaleje za myszo-chusteczką, myszo-papierkiem, myszo-sznurkiem (to najgroźniejsza mysz :-))) Potrafi być zaczepny, waleczny i raczej nie lubi przegrywać w utarczkach, ...ech te moje dłonie. Zastanawia mnie jego dziwny zwyczaj (może to u kotów typowe?) a mianowicie gdy kładę się, Maciek wskakuje na poduszkę i liże, wącha, skubie moje włosy obejmując łapkami. O co mu chodzi? Pytałam znajomych posiadaczy kota ale nikt nie spotkał się z tym zwyczajem. Nie przeszkadza mi to więc pozwalam na ta dziwną taktykę. W sumie jest niesamowity i robi ogromne wrażenie na naszych gościach (w sylwestra usiadł na kanapie tak jak człowiek wprawiając w zdumienie wszystkich). Niebawem wrzucę kilka fotek jak tylko się tego nauczę. W imieniu moim i Maćka korzystając z okazji składam wszystkim życzenia Wiary, Nadziei i Miłości i samych szczęśliwych kotów.

Syllva

Od: Pt lis 06, 2009 17:14

Post » Nie sty 03, 2010 21:32 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 22:10 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Nie sty 03, 2010 21:34 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Ostatnio edytowano Nie sty 22, 2012 22:10 przez Legnica, łącznie edytowano 1 raz
Legnica

Post » Nie sty 03, 2010 21:52 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

witaj Wiesiu :)
a moje kocisko dziś zjadło ponad miarę i śpi, pogadał rano chwilkę ( awantura że micha pusta - normalka :twisted: )
wieczorem umył michę z suchym do czysta bo on nie z tych co jedzenie marnują...i śpi dalej, jego sens życia :
spanie i jedzenie z przerwami na kuwetę i awantury o jedzenie :ryk:
aby ten rok był spokojny i dobry dla nas wszystkich :piwa:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie sty 03, 2010 22:49 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

...
Legnica

Post » Pon sty 04, 2010 1:17 Re: Legnica.Zaczynamy rok od początku :)))

Trochę mnie nie było :cry: ( dziecko zabrało mi internet na czas świąt).
Życzę wszystkim dwu i czworonogom, z ogonami i bez, zdrowia, szczęścia, samych radosnych i słonecznych dni. Tym ogoniastym aby wszystkie miały pełną miskę i kochających ludzi.
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Co do nocnych harców, miałam pobudke o trzeciej - moje kochane kociaczki wyczaiły na szafce słoik z oliwkami. Oczywiście wylądował na podłodze. Czy to jest normalne aby koty jadły oliwki :?:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Pon sty 04, 2010 10:17 Re: Legnica.Szczęśliwego Nowego Roku :)

Legnica pisze:Jedzenie i spanie?To pewnie dla tego ze jest samotnym jedynakiem?
:ryk:
Chyba wyszukiwanie Dobrych Domów weszło mi w nawyk :lol:
PearlRain sorky :lol: wypsnęło mi się :lol:
A tak poważnie,ja bardzo lubię właśnie takie stateczne koty,takie które łatwo "namierzyć",bo albo są przy misce albo na wersalce :lol:
Takie krasnale jak Bayer kiedyś przyprawią mnie o zawał,dzisiaj trzy razy cos huknęło,raz spadł ze stołu w kuchni,raz z oparcia fotela a za trzecim razem szalał z myszką i biegnąc za nią zatrzymał się na drzwiach od szafki 8O

tak Emir jest jedynakiem, ale nie zawsze tak było - była kota mojej córki, nie lubiły się często łapoczyny odchodziły i widzę że on jest typem samotnika (mój dom, miska i kuweta) :ryk: póki co nie mogę mieć więcej kotów, nie mam warunków,mieszkam kątem u rodziców to rozumiesz nie mogę im wprowadzić stadka sierściuchów, tym bardziej że mieszkanie maleńkie.
A dziś Mich wyłudził znowu podwójną porcję na śniadanko i co on może robić?? tak śpi - nawet słychać, że śpi :1luvu:
od kocięcia jest taki spanko, jedzonko rzadko zabawa - bo po co energię marnować :ryk:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

[poprzednia][następna]