Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 09, 2009 22:37 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

No i się stało. Ja to normalnie jakiś zakaz muszę mieć na kociarni.

BILI - dołączył dziś do Gangu Mikusia :roll: Chyba zwariowałam.
Miałam z nim iść tylko do weta. Ma problemy z jajeczkami :| Są bardzo, bardzo powiększone, zdaje się stan zapalny :? Mega duże jajca, bolące go :( Dostał serię leków no i została w lecznicy do końca dnia. W międzyczasie obiecałam i w ogóle nadałam Biliemu właśnie to imię, że będzie spał w łóżeczku....no i kapa bo jak go zaniosłam to do godziny 22:00 prześladował mnie swoimi myślami 8O Więc wkurzyłam się, przygotowałam klatę i polazłam na kociarnię po malca :lol: Wszystkie kociaki grzecznie śpią, tylko ten jeden jedyny BILI stał na baczność przy zasuwkach i czekał......już od wejścia zaczął krzyczeć "bierz mnie..."

Tak więc przytaszczyłam se kota :roll: BILI co ma jajka jak 2 bile :ryk:
MIKUŚ

Post » Pon lis 09, 2009 22:41 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Idziemy spać, normalnie wymiękam - na dworze ciemno jak w dupie i nic nie widać bo mleko jakby kto wylał :twisted: Wstrętna pogoda idymy spać i tyle. DOBRANOC :twisted:
MIKUŚ

Post » Pon lis 09, 2009 23:11 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

terenia1 pisze:Uff Basiu to chyba dobre wieści :D wielkie kciuki nadal trzymamy za Demolkę i Olego :)
Identyczy kocurek jak Oli jest teraz w naszym schronisku :( cały Oluś.
terenia1 pisze:
mar_tika pisze:
bw22 pisze:Oli w kocich szelkach ;)

Obrazek
Obrazek

Wczoraj i dziś byliśmy na spacerze :twisted:
Demolka przełamała się troszeczkę.

pozdrawiamy ja i spółka

Boniu jak się ciesze że dziewczyna zaczyna akceptować naszego Olinka :)Powiem szczerze że dziwię się Demolce wszak Olinek to przystojniacha :1luvu: No zresztą sami widzicie :mrgreen:

Lody przełamane :) przed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.

Ja też się zołzie dziwię bo do tej pory to ona dominowała a tu taki numer, może uroda chłopaka tak ją onieśmieliła ;)

Pozdrawiamy i dla wszystkich sierotek ciepłych domków życzymy, dobranoc :D

bw22

Od: Czw paź 08, 2009 11:30

Post » Wto lis 10, 2009 1:03 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

bw22 pisze:Lody przełamane :) przed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.

Ja też się zołzie dziwię bo do tej pory to ona dominowała a tu taki numer, może uroda chłopaka tak ją onieśmieliła ;)

A kurcze, ale super wieści :piwa: bardzo się cieszymy :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 10, 2009 2:11 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

terenia1 pisze:Martyna byłoby super, kurcze gdybyś była w schronisku weź aparat i zrób zdjęcia rudzielcowi i takiemu cudeńkowi kociakowi który dziś przyszedł do schroniska cudo czarno-rudo-czekoladowo-białe ni to tri ni to szylkretka :)
Nie wiem czy mi się uda oblecieć jeszcze schronisko, muszę załatwić parę spraw a przed 1 wyjeżdżam na lotnisko.

a wpuszcza mnie bez problemu???
gdzie ty lecisz tereniu 8O
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto lis 10, 2009 2:13 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

MIKUŚ pisze:No i się stało. Ja to normalnie jakiś zakaz muszę mieć na kociarni.

BILI - dołączył dziś do Gangu Mikusia :roll: Chyba zwariowałam.
Miałam z nim iść tylko do weta. Ma problemy z jajeczkami :| Są bardzo, bardzo powiększone, zdaje się stan zapalny :? Mega duże jajca, bolące go :( Dostał serię leków no i została w lecznicy do końca dnia. W międzyczasie obiecałam i w ogóle nadałam Biliemu właśnie to imię, że będzie spał w łóżeczku....no i kapa bo jak go zaniosłam to do godziny 22:00 prześladował mnie swoimi myślami 8O Więc wkurzyłam się, przygotowałam klatę i polazłam na kociarnię po malca :lol: Wszystkie kociaki grzecznie śpią, tylko ten jeden jedyny BILI stał na baczność przy zasuwkach i czekał......już od wejścia zaczął krzyczeć "bierz mnie..."

Tak więc przytaszczyłam se kota :roll: BILI co ma jajka jak 2 bile :ryk:

Oj Baśka, Baśka:))
Fajna jesteś wiesz:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto lis 10, 2009 9:26 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

terenia1 pisze:
bw22 pisze:Lody przełamane :) przed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.

A kurcze, ale super wieści :piwa: bardzo się cieszymy :lol:

Ja tez się cieszę trzymalam kciuki z calych sił :ok:

Wczoraj dzwonilam do domku Filipka .U chlopaka tez wszystko oki.Agnieszka zadowolona z tak rozgadanego i rozmruczanego chłopaka.A Filip w siódmym niebie że w końcu ma czlowieka tylko dla siebie :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 10, 2009 9:30 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy :(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lis 10, 2009 10:08 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy :(

Ja też postuluje za tym, zeby zwiekszyc ilość bazarków. W tej chwili bazarki wystawiaja cały czas te same osoby. Prosze poszperajcie w domu lub kupcie cos taniego co mozna potem sprzedać z wiekszym zyskiem . Jesli ktoś nie umie wystawić bazarku, chętnie pomogę i doradzę. Mimo ,że tak jak większość osób , też nie "grzeszę" nadmiarę czasu. Mam pięcioosobową rodzinę, 12 kotów, psa, jeża .....myszy zaokienne i stado fruwajacych głodomorów :wink: Całą ta bandę muszę codziennie obrobic i nakarmic, więc też nie jest mi lekko ale znajdę czas na pomoc tylko żebym miała komu pomagać :roll:
Zmobilizujmy siły, jesli bedzie większy przychód, bedzie mozna pomóc więcej kociakom, przejrzyjcie szafy, szafki, pawlacze, na pewno coś się znajdzie na bazarki, nadchodzą Święta, bedzie zapotrzebowanie na różne prezenty, Sylwester- na kreacje itd.
Bardzo proszę o mobilizacje i pomoc, wydatki są ogromne!!
Ostatnio edytowano Wto lis 10, 2009 12:46 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lis 10, 2009 12:01 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

no to super :ok:

poszukam czegoś na wasze bazarki ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lis 10, 2009 13:49 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

bw22 pisze:Obrazek

Lody przełamane :) przed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.

ciesze sie ze wszystko jest w porzadku :D

nieustanne za wszystkie kotki z chatki :ok: :ok:
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Wto lis 10, 2009 13:53 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

Podniosę.

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Wto lis 10, 2009 14:40 Re: Sosnowiec pomoc w ogłoszeniach potrzebna linki str18!!!

MartynaP pisze:
terenia1 pisze:Martyna byłoby super, kurcze gdybyś była w schronisku weź aparat i zrób zdjęcia rudzielcowi i takiemu cudeńkowi kociakowi który dziś przyszedł do schroniska cudo czarno-rudo-czekoladowo-białe ni to tri ni to szylkretka :)
Nie wiem czy mi się uda oblecieć jeszcze schronisko, muszę załatwić parę spraw a przed 1 wyjeżdżam na lotnisko.

a wpuszcza mnie bez problemu???
gdzie ty lecisz tereniu 8O

Martynko zadzwoń wcześniej do kierwonika on jest zawsze do 15 z wyjątkiem sobóty i niedzieli, musi uprzedzić pracownika, że ktoś chce zabrać kociaka :) wtedy mozna bez problemu przyjść bo nie wszyscy pracownicy chętnie wpuszczają możesz się powołać na mnie, ja tak zawsze robię i wtedy jest ok

terenia1

Post » Wto lis 10, 2009 15:16 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... domku,4104
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... domku,4106
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... domko,4107
Bardzo proszę zróbcie tym kociakom ogłoszenia one są na tymczasie u Jaagi to kociaki z naszego schroniska, mie skopiowanie tych ogłoszeń z allegro zajęło dosłownie 15 minut.

terenia1

Post » Wto lis 10, 2009 15:33 Re: Sosnowiec 32 koty w schronie-wszystkie zrezygnowane

mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.

Marta, Iweta - proponuję masaż u Piotrka lub zabiegi www.re-vita.pl mozna to wybazarkować? Jak się ktoś zgłosi z takiego bazarku to dochód damy na Chatkę.
przesle na konto tez kaskę Iwecie choć u nas tez w tym miesiacu cienko a maluchy prawie codziennie u weta :(

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

[poprzednia][następna]