BILI - dołączył dziś do Gangu Mikusia

Miałam z nim iść tylko do weta. Ma problemy z jajeczkami

Tak więc przytaszczyłam se kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Uff Basiu to chyba dobre wieściwielkie kciuki nadal trzymamy za Demolkę i Olego
![]()
Identyczy kocurek jak Oli jest teraz w naszym schroniskucały Oluś.
terenia1 pisze:mar_tika pisze:bw22 pisze:Oli w kocich szelkach
Wczoraj i dziś byliśmy na spacerze![]()
Demolka przełamała się troszeczkę.
pozdrawiamy ja i spółka
Boniu jak się ciesze że dziewczyna zaczyna akceptować naszego OlinkaPowiem szczerze że dziwię się Demolce wszak Olinek to przystojniacha
No zresztą sami widzicie
bw22 pisze:Lody przełamaneprzed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.
Ja też się zołzie dziwię bo do tej pory to ona dominowała a tu taki numer, może uroda chłopaka tak ją onieśmieliła
Pozdrawiamy i dla wszystkich sierotek ciepłych domków życzymy, dobranoc
terenia1 pisze:Martyna byłoby super, kurcze gdybyś była w schronisku weź aparat i zrób zdjęcia rudzielcowi i takiemu cudeńkowi kociakowi który dziś przyszedł do schroniska cudo czarno-rudo-czekoladowo-białe ni to tri ni to szylkretka![]()
Nie wiem czy mi się uda oblecieć jeszcze schronisko, muszę załatwić parę spraw a przed 1 wyjeżdżam na lotnisko.
MIKUŚ pisze:No i się stało. Ja to normalnie jakiś zakaz muszę mieć na kociarni.
BILI - dołączył dziś do Gangu MikusiaChyba zwariowałam.
Miałam z nim iść tylko do weta. Ma problemy z jajeczkamiSą bardzo, bardzo powiększone, zdaje się stan zapalny
Mega duże jajca, bolące go
Dostał serię leków no i została w lecznicy do końca dnia. W międzyczasie obiecałam i w ogóle nadałam Biliemu właśnie to imię, że będzie spał w łóżeczku....no i kapa bo jak go zaniosłam to do godziny 22:00 prześladował mnie swoimi myślami
Więc wkurzyłam się, przygotowałam klatę i polazłam na kociarnię po malca
Wszystkie kociaki grzecznie śpią, tylko ten jeden jedyny BILI stał na baczność przy zasuwkach i czekał......już od wejścia zaczął krzyczeć "bierz mnie..."
Tak więc przytaszczyłam se kotaBILI co ma jajka jak 2 bile
terenia1 pisze:bw22 pisze:Lody przełamaneprzed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.
Ja też się zołzie dziwię bo do tej pory to ona dominowała a tu taki numer, może uroda chłopaka tak ją onieśmieliła
A kurcze, ale super wieścibardzo się cieszymy
mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy
bw22 pisze:Lody przełamaneprzed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.
bw22 pisze:
Lody przełamaneprzed chwilą stwory bawiły się patykiem. Biegały na zmianę za zabawką, ale już w jednym pokoju i blisko siebie. Demolka zaczęła normalnie jeść.
MartynaP pisze:terenia1 pisze:Martyna byłoby super, kurcze gdybyś była w schronisku weź aparat i zrób zdjęcia rudzielcowi i takiemu cudeńkowi kociakowi który dziś przyszedł do schroniska cudo czarno-rudo-czekoladowo-białe ni to tri ni to szylkretka![]()
Nie wiem czy mi się uda oblecieć jeszcze schronisko, muszę załatwić parę spraw a przed 1 wyjeżdżam na lotnisko.
a wpuszcza mnie bez problemu???
gdzie ty lecisz tereniu
mar_tika pisze:Jeszcze jedno rachunek w lecznicy chwilowo zablokowałam.
W tym miesiacu wydaliśmy już 848 zł (roloczenie na koniec miesiąca),jeczcze do zapłacenia jest w lecznicy dlug w wysokości 140 zł i musimy doszczepić grzyby na kociarni to koszt kolejny 72 zł,z tydz jada na sterylizacją 3 nasze kotki z kociarni, to kolejne koszty
U mnie jest 500 zł,u Baski jakieś 30 zł i Teresa ma na czynsz 200zł tak więc proponuje się zastanowić i jakoś spróbować wspólnymi siłami organizoawć finanse bo upadamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 107 gości