Tinka07 pisze:A ja uważam, że trzeba o tym pomyśleć,....
W znaczeniu słów "myśleć" a "pomyśleć" istnieje subtelna różnica. To o czym napisałaś, dokonane jest.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tinka07 pisze:A ja uważam, że trzeba o tym pomyśleć,....
PcimOlki pisze:Tinka07 pisze:A ja uważam, że trzeba o tym pomyśleć,....
W znaczeniu słów "myśleć" a "pomyśleć" istnieje subtelna różnica. To o czym napisałaś, dokonane jest.
koconek pisze:Nie Mziel. To nie jest początek choroby tylko jej bardzo zaawansowane stadium.
Niestety w naszym przypadku choroba się długo ukrywała, a weci nie potrafili jej na czas zdiagnozować.
Kicia miała nie żyć już w sierpniu. Weci - w wielkim skrócie - praktycznie odmówili współpracy i tylko zbieg okoliczności i moja determinacja sprawiły, ze Kicia nadal zyje.
Zyje także dzięki zaleceniom dr Suszyńskiej, która prognozowała Kici maksymalnie 12 miesięcy życia, co i tak zakrawałoby na cud. Tylko, że to było w pierwszych dniach sierpnia.
Bardzo chciałabym, abyśmy mówili nie o miesiącach, czy nawet tygodniach, a o latach. Naprawdę.
mziel52 pisze:.....Wet zalecił podskórną kroplówkę Nacl z catosalem, pythophale, dietę nerkową. ....
koconek pisze:....
Co do dokocenia, to z uwagi na psychikę oraz obecną chorobę Kiciulki, po konsultacjach z wieloma osobami, również wetami i nawet ludzkim psychiatrąwiem, ze w tym momencie nie mogę się dokocić - wyjątkiem jest tu Homerek, ale niestety tylko, jesli "wyjdzie" (skrót myślowy) z białaczki zakaźnej (nie mam możliwości izolacji, a małej nie mogę teraz szczepić
).
PcimOlki pisze:koconek pisze:....
Co do dokocenia, to z uwagi na psychikę oraz obecną chorobę Kiciulki, po konsultacjach z wieloma osobami, również wetami i nawet ludzkim psychiatrąwiem, ze w tym momencie nie mogę się dokocić - wyjątkiem jest tu Homerek, ale niestety tylko, jesli "wyjdzie" (skrót myślowy) z białaczki zakaźnej (nie mam możliwości izolacji, a małej nie mogę teraz szczepić
).
Koty mają sprytną umiejętność odnajdywania ofiary i zmiany każdego jej postanowienia. Tą właściwość potwierdzi ci wiele tutejszych. Zagadką pozostaje jakie siły i umiejętności wykorzystują do osiągnięcia celu, ale ich skuteczność jest niebywale wysoka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 89 gości