BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 11, 2009 14:30 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

dwa najświeższe zdjęcia:
portrecik z cyklu "jestem słodki ale pazury mam nieobcinane" Obrazek oraz prezentacja długości kończyn: Obrazek
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Pt wrz 11, 2009 18:55 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

GRazyna pisze:dwa najświeższe zdjęcia:
portrecik z cyklu "jestem słodki ale pazury mam nieobcinane" Obrazek oraz prezentacja długości kończyn: Obrazek

JAKIŚ TY WIELKI I OGRROMNY KOT!!!
Teraz to wszystkie gole obronisz,nie ma co :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 12, 2009 15:13 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

Panie Gustawie 8O 8O 8O :1luvu: Kiedy Ty tak urosłes ? Co ciocia Ci daje jeśc ? :mrgreen: Kawał, wspaniałego chłopaka :) . GRażynko, jak łapcia na dziś ? :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro wrz 16, 2009 16:08 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

Coś optymistycznego na początek:
z wujkiem Erykiem:Obrazek oraz z wujkiem Edgusiem Obrazek
Nóżka się goi. Jeszcze nie zakończyła. Okazało się, iż ten naskórek jest tak delikatny, że zwija się przy zdejmowaniu opatrunku. Więc pani wet musi być jeszcze ostrożniejsza. No, zegarmistrzowska robota po prostu :twisted:
Badanie wymazu z oka przyniosły wynik negatywny tzn. zarówno bakteriologicznie jak i mykologicznie czysto.
Ale glut ma alergię Obrazek taką, że aż mu oczka spuchły i musiał dostać steryd Obrazek
Nie wiadomo na co. Cała nadzieja, że na stronghold, który dostała reszta i od którego Erykowi zrobił się łysy placek na plecach :twisted: jeżeli zaś okaże się, iż alergia na kurczaczka to się chyba potnę... właśnie zamówiłam zapas jedzenia na jakieś 2 m-ce :twisted:
A tak poza tym, to dziecko się socjalizuje coraz bardziej :D siedziało już z nami na kanapie 8O :ok:
do obroży się przyzwyczaja i bez jakiegokolwiek trudu wskakuje na pierwszą półkę drapaka - mniej więcej pół metra nad podłogą 8)
kurcze, on lada chwila zacznie zęby wymieniać
a zaraz potem pożegna swe hrabiowskie klejnoty....
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Czw wrz 17, 2009 14:04 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

Wpadłam, przeczytałam, zachwyciłam się, trzymam za zdrówko i lecę !!! :1luvu:
Obrazek

psiama

Post » Czw wrz 17, 2009 19:20 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

psiama pisze:Wpadłam, przeczytałam, zachwyciłam się, trzymam za zdrówko i lecę !!! :1luvu:

ja tez w przelocie, bo watkow do odwiedzenia cala masa :) Leczenie napewno dlugo potrwa, ale warto walczyc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 23, 2009 15:09 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

W dniu dzisiejszym orzeczone zostało, że nogę uznać należy za zagojoną Obrazek

Dalszy tritment to smarowanie kikucika maścią z witaminą A, żeby skórka była elastyczna, nawilżona i natłuszczona oraz w razie potrzeby ochranianie skarpetką. Tja. Rzeczoną skarpetkę ściągnął od godziny 12 dwukrotnie, a na kikuciku chodzić nie chce.
Trudno, lalf is brutal, musi się przyzwyczaić :twisted:

Nóżka wygląda tak:Obrazek, a Gustaw bez opatrunku tak: Obrazek
Pozostaje jeszcze kwestia uczulenia i ziajania po wysiłku ale to po kolei...
Po 3 miesiącach z niewielkim okładem noga ma skórę dookoła... teraz niech ta skóra zostanie na miejscu, kiedy noga jest w użyciu :roll:
wszystkim trzymającym kciuki - wielkie Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Śro wrz 23, 2009 18:24 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

a jak sobie radzi z ta lapcia sliczne kociatko?

Kociara82

Post » Czw wrz 24, 2009 14:01 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

Łoooo !!!!!!!!!! Jakie wieści !!!! Obrazek

Ciotko GRazyno, brawa się należą za cierpliwość, serce, profesonallizm itd ... Obrazek
Gustaw nie mógł trafic lepiej.

Co dalej Panie Gustawie ... ? :wink: :roll:
Obrazek

psiama

Post » Pt wrz 25, 2009 12:11 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

a dziekuje, dziekuje

Gustaw musi nauczyc się w miarę normalnie fukcjonować z kikutem, a kikut obrosnąć grubszą skórą...
Na razie kicia bidulek i widać, że wolał w opatrunku, ale trudno - lajf is brutal :twisted:

Tymczasem dziecię rozpoczęło wymianę uzębienia :piwa: to znaczy nowe kiełki już wyszły, stare jeszcze nie wypadły. Chłopak chomikuje jak widać :ryk:

A co dalej? No jak to co... kastracja :twisted:
Obrazek Obrazek

GRazyna

Post » Nie wrz 27, 2009 23:02 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

I nasz bramkarz będzie bez klejnocików....
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon wrz 28, 2009 23:07 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

kociczka39 pisze:I nasz bramkarz będzie bez klejnocików....
mowi sie trudno :D

fakt, lajf is brutal end ful of zasadzkas, end samtajms kopas w dupas :mrgreen:

Kociara82

Post » Pon wrz 28, 2009 23:33 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: stare ale jare. I bardzo dobrze, po co ma chłopaczyna Pańdzi Tymczasowej i Docelowej (jakos głupio brzmi Stałej :mrgreen: ) katy oblewac :D
Obrazek

psiama

Post » Wto wrz 29, 2009 13:22 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

wlasnie, stare, ale takie prawdziwe... :D

:* buziak i mizianko dla slodkiego maluszka :*

Kociara82

Post » Wto wrz 29, 2009 14:12 Re: BIAŁE MALEŃSTWO BEZ ŁAPKI - juz w dt, leczenie...

kąty oblewać to jedno, ale to jest gad paskudny z charakteru :twisted: a jeszcze podlany testosteronkiem to ja dziękuję :strach:

jak na razie jest tfu tfu dobrze. Noga się oswaja to znaczy albo jest bardziej obtarta albo mniej. Smarowanie maścią nie jest najulubieńszą czynnością...

i tak w ogóle to ja go nie oddam :twisted: no jak mogłabym nooo Obrazek po kliknięciu będzie full zdjęcie
Obrazek Obrazek

GRazyna

[poprzednia][następna]