Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NieMruczeńka1981 pisze:Czy Dragonek był już w GW??
Mruczeńka1981 pisze:dzisiaj miałam bardzo zajęty wieczór,bo po zebraniu w pracy odwiozłam Zuzię do super domku
oj już niedługoKicia_ pisze:Mruczeńka1981 pisze:dzisiaj miałam bardzo zajęty wieczór,bo po zebraniu w pracy odwiozłam Zuzię do super domku
I znowu jak ta sierotka bez tymczasów...?
Kicia_ pisze:No to zaczyna mi brakować pręgowanych i czarnych kocurków
jessi74 pisze:Kicia_ pisze:No to zaczyna mi brakować pręgowanych i czarnych kocurków
mam w zasięgu mojego wzroku dwa takie buraski dziewczynka i chłopiec, wskazane żeby poszły razem do domku, bardzo płaczą za sobą(:
jessi74 pisze:Kicia_ pisze:No to zaczyna mi brakować pręgowanych i czarnych kocurków
mam w zasięgu mojego wzroku dwa takie buraski dziewczynka i chłopiec, wskazane żeby poszły razem do domku, bardzo płaczą za sobą(:
Kicia_ pisze:Poprosimy też o ponowne wysłanie do GW ogłoszenia maluchów. Ludzie dzwonią tylko przez dwa-trzy dni od wydania gazety, a potem znowu cisza.
A w schronie czekają kolejne maluchy:
dwa rude
trzy burasy z lekko przedłużonym włosem
trzy zwyczajne burasy
Może ktoś mógłby zaoferować im tymczas?
Mruczeńka1981 pisze:Będę im szukać domku wspólnego,a tym czasem proszę o zamieszczenie Dragonka w GW-Agness dasz radę w zamieszaniu przedślubnym![]()
Kicia_ pisze:Poprosimy też o ponowne wysłanie do GW ogłoszenia maluchów. Ludzie dzwonią tylko przez dwa-trzy dni od wydania gazety, a potem znowu cisza.
A w schronie czekają kolejne maluchy:
dwa rude
trzy burasy z lekko przedłużonym włosem
trzy zwyczajne burasy
Może ktoś mógłby zaoferować im tymczas?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 224 gości