Jest rowniez znanym badaczem snow.Bardzo ja intryguje,co sie sni innym.Dlatego jest znana z tego,ze bezustannie zadaje pytanie , a co ci sie sni ? Nikt nie zna dnia ni godziny,kiedy je uslyszy.
ARNOLD pisze:Jest rowniez znanym badaczem snow.Bardzo ja intryguje,co sie sni innym.Dlatego jest znana z tego,ze bezustannie zadaje pytanie , a co ci sie sni ? Nikt nie zna dnia ni godziny,kiedy je uslyszy.
Arnoldowa, Ty jesteś niesamowita Twoje koty również
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Koty sa niesamawite,z tym sie zgadzam w pelni.A ja -jestem zaszczycona,ze laskawie pozwalaja mi cos dla nich robic....np. sypac jedzenie do misek,czyscic kuwety i drapac po brzuchach.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kiedyś pracowałam z "małą" upiorną osóbką, która potrafiła tak zje*chać klienta w biurze, że ten jej jeszcze podziękował Z kotami to jakoś chyba podobnie