Jak tam nastroje przed podróżą?? Czy oczko Kamisia jest tylko do zakraplania, czy coś więcej trzebaby z nim zrobić? Mam z nim iśc jutro do weterynarza, żeby obejrzał?
Weroniko-nic nie rób-on będzie i tak w ogromnym stresie-tych kilka dni i tak już nie zrobi zadnej róznicy-Cameo go troche ucywilizuje i wtedy bedzie mogła go pokazac wetowi-Bóg raczy wiedziec jak długo to oczko jest takie-widywałam go tylko z daleka jak był na dworze,a i teraz uciekał na mój widok-być może jest to nawet uraz mechaniczny.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Moje koty chyba wyczuwaja mój niepokój-Pyniusia wlazła mi na kolana,Klara leży na stopach a Ptys siedzi na komodzie i patrzy mi w oczy,co chwile wbija mi nosek w policzek i robi takie pytające mrruuu-to naprawdę brzmi jakby zadawał pytanie!
Tylko Antosia śpi martwym bykiem -i nic ja nie obchodzi!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"