Dyzio - koci terrorysta :-/

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 05, 2003 22:41

Uuuu, ciężki to bedzie weekend ale na pewno ustrzeżecie cnoty kotki,a może nie bedzie takiej potrzeby? Życzę Dyziowi zdrówka!!!
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Śro lis 05, 2003 23:20

drotka pisze:
Beata pisze:Ja chce zobaczyc takiego odchudzonego Dyzia, prosze :evil: :evil: :wink: .

zapraszam więc :D
na zdjęciach to nie to samo :wink: (powiedziały te, które widziały 8) )

To kiedy moge, kiedy???? Pleeeeeaaaaaase :evil:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lis 06, 2003 9:38

No to Drotko powodzenia. My pilnowaliśmy Norci i Misia 2 doby (zanim zadziałał zastrzyk hormonalny). Nikt nie spał - one bo czekały, aż się pośpimy, my bo wiadomo, Mika bo widziała, że zamieszanie i ewidentnie była ciekawa efektu (ona już nie była bezpośrednio zainteresowana). Pod koniec drugiej doby zasnęliśmy wszyscy zgodnie na jednym łóżku.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw lis 06, 2003 22:13

ja rowniez zycze powodzenia w pilnowaniu amanta 8) :ok:

chociaz bym sie nie obrazila gdyby taki maly Kizio-Dyziek zawedrowal do mojego domku :wink:

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

Post » Czw lis 06, 2003 22:34

drotka pisze:
Beata pisze:Ja chce zobaczyc takiego odchudzonego Dyzia, prosze :evil: :evil: :wink: .

Moje postanowily sie same poodchudzac 8O i jedza mniej. Krowki dorastaja i metabolizm im sie zmienia :wink: .

Nie widzialam nieodchudzonego ale widzialam za to niedawno i potwierdzam, kotuchy boskie :D

Agi

Od: Pt maja 17, 2002 19:19

Post » Sob lis 08, 2003 16:35

moje oburzenie nie ma granic :x :x :x

nie dość, że wlewają mi jakiś niebieski płyn do oczu :roll: i do tego tak niewprawnie :roll: , że mam potem niebieskie futerko pod oczami 8O

nie dość, że każą mi jeść otręby ohydne pszenne, pfuj :evil:

i nie dość, że krzyczą na mnie jak ganiam tę chudą kotę, która mnie na maxa irrrytuje :twisted: :twisted: :twisted:

do tego wszystkiego dwunożna, którą dażyłem bezgraniczną miłością, ta sama dwunożna zabrała mnie dzisiaj do weta
przygwoździła (przy pomocy 4 osób :wink: - a co :D ) do stołu i widziałem tylko jak zabierają mi moją krew do pojemniczka 8O

chyba nie muszę dodawać, że bardzo mi się to nie spodobał czego wyraz dałem natychmiast wyrywając się tym 4 osobom :mrgreen:

krew się lała po ścianach :twisted: :twisted: :twisted:
Drotka prawie zemdlała a ja chciałem uciekać ale się nie udało :oops:

myślałem, że dadzą mi już spokój ale jak bardzo się myliłem okazało się już za chwilę :? :roll:

4 owe rzeczone osoby wzięły głębszy oddech, przygwoździły mnie znowu do stołu i wbiły igłę w drugą łapkę :crying:

tym razem się poddałem, bo przyznaję, że nieźle mnie chwycili :evil:

nikogo teraz do siebie nie zapraszam. Dzięki dwunożnej wyglądam ciutkę niereprezentacyjnie :roll: :(

ja im chyba kiedyś ucieknę 8)

zniesmaczony Dyziek
Obrazek Obrazek

drotka

Od: Wto kwi 22, 2003 11:49

Post » Sob lis 08, 2003 16:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Sob lis 08, 2003 16:45

:ryk: oj Dyziu, Dyziu.... Tu ja, czary Boruta. Ty się nie przejmuj. ja to dopiero wyglądam niereprezentacyjnie. Mam wygolone pół :!: brzuszka (a taką tam puchatą sierść miałem :crying: ) oraz kawał bioderka. I jeszcze jakiś wzorek na tym mam - to się podobno szwami nazywa. Futerko mi całe wieki będzie odrastać.
a jeszcze moja dwunożna sprosiła jakichś gości. Piętnaście osób ma być!!!! Ty sobie wyobrażasz??? :roll:

No i nie mogę ganiać tego małego pędraka Pumci. Jak mnie lapka nie bolała to jej nieźle dawałem popalić :twisted: , a teraz ta mała skacze na mnie i stara się zagryżć. A ja niedysponowany jestem i nie mam jak jej oddać :cry: . Na szczęście jak tylko miuknę to leci dwunożna i na kolana mnie bierze. Niech wie kto tu rządzi :twisted: .
Ale jak tylko łapka mnie przestanie boleć to już ja tej burej pannicy kota pogonie....
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Sob lis 08, 2003 17:32

Mysza pisze::ryk: oj Dyziu, Dyziu.... Tu ja, czary Boruta. Ty się nie przejmuj. ja to dopiero wyglądam niereprezentacyjnie. Mam wygolone pół :!: brzuszka (a taką tam puchatą sierść miałem :crying: ) oraz kawał bioderka. I jeszcze jakiś wzorek na tym mam - to się podobno szwami nazywa. Futerko mi całe wieki będzie odrastać....

bardzo Ci współczuję, kolego :roll:
niemniej jednak nadal uważam, że niczym sobie nie zasłużyłem na tak wstrętne traktowanie
i NIC dwunożnej nie tłumaczy - nawet badania...

właściwie tym bardziej te badania, bo doszły mnie słuchy, że robi je po to, żeby mi coś tam wyciąć... :evil: :evil: :evil:

ja sobie po prostu NIE ŻYCZĘ :!: :x
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lis 08, 2003 18:18

Beata pisze:
drotka pisze:

To kiedy moge, kiedy???? Pleeeeeaaaaaase :evil:

kiedy chcesz :D
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Sob lis 08, 2003 19:11

:lol: Biedny Dyzio :lol:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Nie lis 09, 2003 10:55

RyuChanek i Betix pisze::lol: Biedny Dyzio :lol:

na szczęście szybko zapomniał o wczorajszych wydarzeniach :wink:

dzisiaj obłaskawiłam go zabawą w berka, którą ostatnio wręcz uwielbia 8)

mam nadzieję, że wyniki będą w porządku - dam znać w środę :spin2:
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Pon lis 10, 2003 15:18

Dyzio już się nie gniewa :D

na dowód przesyłam udokumentowane wczoraj mizianki jak oboje odpoczywaliśmy po okropnie wyczerpującej zabawie w berka :oops: :wink:

Obrazek

Obrazek
http://miau.pl/upload/Dyzio3.jpg
Obrazek Obrazek

drotka

Post » Pon lis 10, 2003 15:36

Rzeczywiscie Dyzio ma wielkie serce i szybko puszcza w niepamięć niemiłe chwile, taki ma rozanielony wyraz buzi :lol: :1luvu:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon lis 10, 2003 16:08

ale pieknie razem wygladacie :1luvu: ciesze sie bardzo, ze juz fochy kawalerowi przeszly :D

Aggatt

Od: Sob sie 09, 2003 13:36

[poprzednia][następna]