Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Safarii pisze:I zapomniała z tego wszystkiego napisać Wam najpiękniejszych słów które w piątek wypowiedział weterynarz z uśmiechem na ustach: Mankell "BĘDZIE ŻYŁ"
Safarii pisze:I zapomniała z tego wszystkiego napisać Wam najpiękniejszych słów które w piątek wypowiedział weterynarz z uśmiechem na ustach: Mankell "BĘDZIE ŻYŁ"
Safarii pisze:Ojjj zdrowieje nam kitek zdrowieje![]()
![]()
![]()
Dzisiaj w nocy stoczył nierówny bój z papciem, charcząc, burcząc i pomiaukując wymownie
Karotka pisze:Safarii pisze:Ojjj zdrowieje nam kitek zdrowieje![]()
![]()
![]()
Dzisiaj w nocy stoczył nierówny bój z papciem, charcząc, burcząc i pomiaukując wymownie
Jak przyszła mu ochota na zapasy z papciem, to znaczy ze czuje sie silny![]()
Mizianki dla Malucha!
Safarii pisze:Karotka pisze:Safarii pisze:Ojjj zdrowieje nam kitek zdrowieje![]()
![]()
![]()
Jak przyszła mu ochota na zapasy z papciem, to znaczy ze czuje sie silny![]()
Mizianki dla Malucha!
Wierzcie mi jak patrzę na niego to nie mogę uwierzyć, że to ten sam kotek, koteczek![]()
![]()
![]()
Choć na zdjęciach nie wygląda obecnie reprezentacyjnie to wiem, że będzie pięknym rozrabiaką!!! No i wydaje mi się, że jakoś tak się wyciągnął….. jakiś taki większy…i łapy jakieś dłuższe.
tillibulek pisze::balony:CUDOWNIE
![]()
![]()
Maniuś, zdrowiej szybciutko!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: fumcia01, Google [Bot], puszatek i 142 gości