Wspaniała historia chłopaków ze wsi na zawsze razem w DS P-ń

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 13, 2009 20:02

już tak na zapas dziękuje. :)

Kiwi85

Od: Nie lut 08, 2009 20:05

Post » Pt lut 13, 2009 20:13

A ten gips to przez sierściuchy :twisted: :?:

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

Post » Pt lut 13, 2009 20:14

Jak dotrę do swojego komputera to prześle Pani zdjęcia na pocztę

Kiwi85

Post » Pt lut 13, 2009 20:14

Asiu nie szukaj, już podsyłam :)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36202

Ręka niech się szybciutko goi, ciesze się ze chłopaki dobrze :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt lut 13, 2009 20:50

gosiaa pisze:Asiu nie szukaj, już podsyłam :)

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=36202

Ręka niech się szybciutko goi, ciesze się ze chłopaki dobrze :)

Gosiu Droga, dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kiwi85, blagam nie zwracaj sie do mnie per pani :twisted: :wink: Mam na imie Joanna :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lut 13, 2009 21:01

Jak ja lubię ten wątek :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 14, 2009 11:29

gips przez własną głupotę i nie parzenie pod nogi :oops:
Dzisiaj znalazłam Speeda na telewizorze a Simona na lodówce... Nie wiem jak on tam wlazł bo lodówka ma 2 metry a obok żadnej szafki żeby mógł z niej wskoczyć... Ale nie mam się co zastanawiać bo i tak najpewniej nigdy się nie dowiem jak on to zrobił...

Kiwi85

Post » Pon lut 16, 2009 8:20

Pani Olu przecież macie do mnie meila, pierwsze zdjęcia już wstawiłam, kolejne też wstawię.

To są skoczne kociaki :roll:
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.

czia

Od: Wto cze 19, 2007 13:19

Post » Pon lut 16, 2009 14:38

Oto nowe zdjecia chłopaków. Urośli, pięknie wyglądają razem> :lol:

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

są też inne, ale się nie ładują, spróbuję jutro rano.

czia

Post » Pon lut 16, 2009 15:38

Oj śliczne z nich koty :love:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 21, 2009 21:43

Witajcie wróciłam od babci! Co słychać? Dosia zakochana w karmie nie widzi świata po za nią . Serce się radowało jak ta mała duszeczka wcinała z takim apetytem...Dosia strasznie przytyła po stylizacji nie chce jej się wychodzić z domu , śpi sobie na swoim krzesełku w kuchni i jest strasznie przymilna!
No i jak to ja znów coś wytropiłam , stwierdziłam ,że pewnie ma ciąże urojoną i zgadłam ma pełne wory mleka :roll: . Naprawdę nie wiem czym to jest spowodowane być może tym ,że została ciachnięta w rujce ?Nie jestem dokładnie przekonana czy już jej się rujka zaczynała choć w dniu sterylizacji już dziwnie się zachowywała...Myślę a nawet wiem ,że jej to minie miałam już taki przykład z moją fretką ...
Dosiulka jest szczęśliwa ,ale wspominałam o kocurze który tam jeszcze mieszka mianowicie starszego brata Speedego i Simona . Na imię ma Modi ale jego życie nie jest tak kolorowe jak Dosi. Dlaczego?Ponieważ nie jest tak piękny jak matka , jest kocurem niewykastrowanym znaczy teren , ciągle gada, niestety taka jest prawda moi dziadkowie kochają i dbają o to co piękne a reszta to rzecz . To są ludzie ze wsi i tak się dziwie, że do tego stopnia ich przestawiłam , ale nie zmieni to nigdy faktu że dziadek nigdy nie będzie przepadał ,za kotami :( Modi jest już identycznie traktowany jak jego ojciec i dziadek ,jest identycznego koloru (czarno biały)porwie tak samo rozłożone plamy na ciele. Kot do domu przychodzi raz na dzień naje się (rzuca się na jedzenie) max 2 razy, czasem idzie położyć się na krzesełko na pół godziny lub leci zaraz do korytarza podsikać lodówkę po czym ląduje na dworze na ogródku...Jednak zanim wyjdzie do tego ogródka jest tak stresowany przez psy boi się wyjść bo one za każdym razem go pogonią .Całe dni spędza na dworze , nawet te najmroźniejsze :( Jak mu się uda to przyjdzie do szopki sobie spać gdzie ma domek styropianowy . Jednak ostatni bardzo rzadko tam jest, żeby tam się dostać musi ominąć psy :(
Będzie tam żył do puki nie zginie tak jak tato i dziadek, tato wleciał pod samochód w wieku 4 lat a dziadek gdzieś poszedł i nigdy nie wrócił również w wieku 4 lat .jeden kocur zastępował drugiego teraz jest nie kochany Modi. Nikt go nigdy nie pogłaszcze , choć on bardzo tego chce ...
Ja zawsze starłam się o niego dbać bo ja kocham je wszystkie odrobaczałam pryskałam na pchły zastrzyki podawałam na świerzbowca.
Ale to tylko tyle :( Teraz widzę że znów ma coś nie tak z jednym uchem jedno wygląda dobrze ale drugie codziennie gorzej jednego dnia zajrzałam to wydawało mi się że środku jest świerzb?Drugiego dnia miał strasznie poranione , trzeciego brakuje już trochę skóry (gryzł się)Będę musiała znów zakupić zastrzyki na świerzbowca ,ale czy to możliwe ,że w jednym uchu są w drugim nie?Dosia ma czyste uszy. Piszę to i nie oczekuję zbyt wiele Modi był już na allegro ,ale przecież to nie jest ruda Kiara .Niestety Dzidkowi było to na rękę że mi się udało tak powydawać te koty i mu się to nawet spodobało , i stwierdził jakby mi się udało wydać Modiego to by był spokój bo przecież teraz przytoczę jego słowa ,,on nam tu tylko szpeci" i ,,robi bałagan " (kiedyś osikał jego rękawice i przestawia antenę jak skacze po dachu).Olu widzisz gdyby nie ty to Speed by był identycznie traktowany jak brat (taki łańcuszek).Dziękuje Ci po raz kolejny za uratowanie tego serducha :D Jednak wiem ,że nie wszystkim da się pomóc :( ...

Widzę , że Speedy trzyma formę ale bart Simonek to troszkę przesadza :twisted: dziękuję za foty

Aanka

Post » Sob lut 21, 2009 22:35

Asia ile ten Modi ma?

czia

Post » Sob lut 21, 2009 22:38

26 kwietnia skończy 3 lata

Aanka

Post » Pon lut 23, 2009 13:51

Dawno mnie nie bylo :oops: Fotki chlopakow przesliczne :love: i tryskajace szczesciem :D :D :D Olu, wybacz, ze nie wkleilam fotek, ale bylam w tym czasie zupelnie nieprzytomna :oops: Na szczescie kochana Czia zadzialala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu, moze sprobujesz ponownie wystawic Allegro dla krowka. Tylko probujac mozna miec nadzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lut 23, 2009 13:59

asiu przyślij jego zdjecia, wstawimy, porobimy mu ogłoszenia, poproszę nifredil o pomoc. Może uda się załatwić talon na kastrację dla Moda? Spytaj dziewczyny z kociego pazura, nie wiem jak tam w Poznaniu- czy miasto daje talony na sterylki i kastarcje, u nas w tym roku dostałam trochę.- na 15 starczy- już zawiozłam 7 kotek.

czia

[poprzednia][następna]