Mrrrrucząca rewolucja :) szukamy 3 kota do kompletu?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 14, 2009 22:44 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

15pietro pisze:ooo zirrael żyjesz :D

wszyscy w szoku
ZIRRAEL ŻYJE i nawet pisze :D :D

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Wto wrz 15, 2009 21:14 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

żyję żyję... Poprosimy o kciuki - jutro pewne małżeństwo (bezdzietne i już zakocone) przychodzi poznać Saszę... tfu tfu tfu coby nie zapeszyć....
A w sprawie Yoko cisza...
ObrazekObrazek

zirrael

Od: Wto sty 17, 2006 11:06

Post » Śro wrz 16, 2009 22:26 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

zirrael pisze:żyję żyję... Poprosimy o kciuki - jutro pewne małżeństwo (bezdzietne i już zakocone) przychodzi poznać Saszę... tfu tfu tfu coby nie zapeszyć....
A w sprawie Yoko cisza...

tfu tfu

bazylica

Post » Czw wrz 17, 2009 21:29 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

Kciuki juz nie potrzebne, bo sie nie mozemy doczekac jak Szasza bedzie u nas. W sobote odplywa od nas wykarmiona strzykawka Jodla i mysle ze nastepny piatek to dobry dzien-)

Przedstawiam sie ladnie. To ja bylam poznac Sasze...

epti

Od: Śro lis 15, 2006 14:10

Post » Czw wrz 24, 2009 20:09 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

Sasza pojechał do nowego domu :)
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Czw wrz 24, 2009 21:04 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

No to przyjechalismy.... Sasza ochrzczony roboczo Mopem byl tak spokojny w transporterku, ze zastanawialismy sie czy zyje:-) Na razie Mop (Sasza) zrobil obchod mieszkania i wlazl pod szafe. Gruba ( rezydentka) go obfuczala i siedzi w sypialni gapiac sie na Mopa. Standard. Nasz przyglupi gowniarz na tymczasie probuje sie z nim bawic. Mop go ofukuje.

epti

Od: Śro lis 15, 2006 14:10

Post » Nie wrz 27, 2009 21:32 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

epti pisze:No to przyjechalismy.... Sasza ochrzczony roboczo Mopem byl tak spokojny w transporterku, ze zastanawialismy sie czy zyje:-) Na razie Mop (Sasza) zrobil obchod mieszkania i wlazl pod szafe. Gruba ( rezydentka) go obfuczala i siedzi w sypialni gapiac sie na Mopa. Standard. Nasz przyglupi gowniarz na tymczasie probuje sie z nim bawic. Mop go ofukuje.

zapowiada sie ciekawo :lol: :lol:

bazylica

Post » Czw paź 01, 2009 18:39 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) kolorowo i persiasto :)DS potrzebne

teraz dopiero znalazłam,ze w sprawie Yoko cisza
buuuu
dobrze,ze juz jestes zirrael

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob paź 24, 2009 11:56 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską...DS potrzebne

U nas bez zmian... Yoko tłucze się z moimi kocurami, Tiliya domaga się zarcia głośno i donoście i korzysta z pustej kuwety :roll: tuczy się bardzo ładnie... czesanie lubi - oczywiście poza czesaniem brzucha i ogona. Rezydenci mają siędobrze i rozrabiają ile wlezie... Tylko ja jak zawsze pod ogromną krechą... No ale wierzę że uda mi się teraz ciachnąc Tiliyę. Zapewne tez na kreskę :roll: ale ona powinna już pójść do własnego domu. W sprawie Yoko nadal cisza... nikt sie tą cudną i milusią panną z charakterkiem nie chce zainteresować...

Jeśli ktos może pomóc w ogłaszaniu Yoko bardzo bym była wdzięczna - tutaj jej ogłoszenie na adopcjach miau http://adopcje.miau.pl/index.php?p=2824

Jeśli rózwnież ktoś miałby ochotę wspomóc mnie w sterylce Tiliyi bądz w jakikolwiek sposób wspomóc moje kociaste (np przez zakup karmy lub żwirku) będę bardzo wdzięczna, gwarantuję dla chętnych herbatkę i mizianie :)
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie paź 25, 2009 21:24 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

Jakby mało miała baba kłopotu jopop pokazała mi fotki... i skończyło się jak zawsze:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

w pakiecie przyjechało 40 kg żwiru a i obiecany jest wór żarcia... Panny wystraszone, straszne dźwięki wydają, syczą warczą, ale dają się utrzymać na rękach a blekitnookiej mizianie chyba już powoli się podoba :)

Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy dorzucili się do sterylki Tiliyi - jutro zadzwonie się umówic. Serdecznie też dziękuję za pomoc w oglaszaniu Yoko - ogloszenia wiszą juz na allegro, adopcje.org, mojpupil i miau oczywiście - gdyby ktoś mógł jeszcze gdzieś je wrzucić też będe bardzo wdzięczna...
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie paź 25, 2009 21:57 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

babo ale to jest ładny kłopot
http://img2.imageshack.us/img2/5936/sibka.th.jpg
taki prawie MCO :lol: :lol:

bazylica

Post » Nie paź 25, 2009 22:01 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

bazylica pisze:babo ale to jest ładny kłopot

chyba bardzije sib :roll: a jeszcze ładniej dziczy póki co :ryk:
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie paź 25, 2009 22:15 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

zirrael pisze:

aż taka w rasach obeznana nie jestem
takie pióro/kłakopusze po bokach pyszczka to dla mnie MCO na razie hehe
daj mi więcej czasu w obeznaniu
ja mam razy europejskiej i ze znajomości innych to ja kiepska jestem

bazylica

Post » Nie paź 25, 2009 22:34 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

bazylica pisze:
zirrael pisze:

aż taka w rasach obeznana nie jestem
takie pióro/kłakopusze po bokach pyszczka to dla mnie MCO na razie hehe
daj mi więcej czasu w obeznaniu
ja mam razy europejskiej i ze znajomości innych to ja kiepska jestem

pozyjemy to zobaczymy co młodocianej wyrośnie :) o to szczyl co ma 3,5 miesiąca
ObrazekObrazek

zirrael

Post » Nie paź 25, 2009 22:53 Re: Mrrrrucząca rewolucja :) pod kreską... DS potrzebne

ale na fotkach dość dużą wygląda

bazylica

[poprzednia][następna]