Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:Z allegro są chętni na Sreberko, wysłalam dane do Zowisi. U mnie szaleństwo, chociaż mam tylko 3... Tara robi się coraz bardziej miziasta, acz potrafi drapnąć!Tornado niestety nadal ucieka
Miuti pisze:kastapra pisze:Z allegro są chętni na Sreberko, wysłalam dane do Zowisi. U mnie szaleństwo, chociaż mam tylko 3... Tara robi się coraz bardziej miziasta, acz potrafi drapnąć!Tornado niestety nadal ucieka
U mnie wczoraj TYLKO DWA Buraski w ciągu kwadransa zrujnowały mi chałyupę.
Trzeci burasek, malutka Dzikunia, nie bawi się... słabiutka....
Bojęsię o nią.
noemik pisze:Pani od Gizmusia=Felka zrobiła też przelew na AFN.
Tweety pisze:noemik pisze:Pani od Gizmusia=Felka zrobiła też przelew na AFN.
już wpłaciła, bardzo ładną, okrągłą sumkę
Miuti pisze:Trzeci burasek, malutka Dzikunia, nie bawi się... słabiutka....
Bojęsię o nią.
noemik pisze:Tweety pisze:noemik pisze:Pani od Gizmusia=Felka zrobiła też przelew na AFN.
super że doszło, nie wiem tylko, czy dopiała na krk koty.
Tweety, wiesz już coś o wczorajszej gromadce?
kastapra pisze:Miuti pisze:kastapra pisze:Z allegro są chętni na Sreberko, wysłalam dane do Zowisi. U mnie szaleństwo, chociaż mam tylko 3... Tara robi się coraz bardziej miziasta, acz potrafi drapnąć!Tornado niestety nadal ucieka
U mnie wczoraj TYLKO DWA Buraski w ciągu kwadransa zrujnowały mi chałyupę.
Trzeci burasek, malutka Dzikunia, nie bawi się... słabiutka....
Bojęsię o nią.
He he, przecież żeby zrujnować chałupę wystarczy jeden! Np. dwa leżą a jedna rujnuje
Tweety pisze:noemik pisze:Tweety pisze:noemik pisze:Pani od Gizmusia=Felka zrobiła też przelew na AFN.
napisała, że na cele statutowe ale dałam szefowej znać, że to nasze![]()
nic jeszcze nie wiem, zobaczę popołudniu, bo tam pojadę.
Cincian, nie masz jakiejś sprawy do Chirona?bo może by obfocić profesjonalnie towarzystwo?
cincian pisze:Tweety pisze:noemik pisze:Tweety pisze:noemik pisze:Pani od Gizmusia=Felka zrobiła też przelew na AFN.
napisała, że na cele statutowe ale dałam szefowej znać, że to nasze![]()
nic jeszcze nie wiem, zobaczę popołudniu, bo tam pojadę.
Cincian, nie masz jakiejś sprawy do Chirona?bo może by obfocić profesjonalnie towarzystwo?
mam sprawę do Krakvet'u ale byćmoże wpadnę po drodze. Nie wiem jak będę stał z czasem bo o 20 jestem umówiony z jednym Panem. Czy w razie czego Chiron wie o sprawie? I wie które koty są do portretowania?
kosma_shiva pisze:Aga, sorry za czarnego kocura...
Jedynie moge powiedziec, ze Sylwia, ktora wziela Tommiego i maja z nim problem, bo go Paczek zaczal strasznie lac, chciala mi jakies pieniadze dawac - ma je wplacic na fundacje z dopiskiem na koty krakowskie...
Ja dzis musze jechac z Malinka i Nora do weta. tylko nie mam pojecia kiedy i jak bo Krzychu pracuje do pozna, ja mam sie uczyc do obrony, ktora za 14 dni, a one musza dostac antybiotyk
Bruno moj piekny gatto negro plakal dzis w nocy pod drzwiami...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 32 gości