Schr. Sosnowiec- kociarnia pełna.SZUKAMY DOMÓW DLA KOCIAKÓW!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 30, 2008 13:01

Obrazek

Marta - to zdjęcie na pozycję 8 w adoptownych. Pamiętasz??
To mój początek kociej kariery :lol:
MIKUŚ

Post » Nie lis 30, 2008 13:13

MIKUŚ pisze:Obrazek

Marta - to zdjęcie na pozycję 8 w adoptownych. Pamiętasz??
To mój początek kociej kariery :lol:

Oki oststnia koteczka z tej czwórki poszla do adopcji juz za czasów Mariota więc można to uzanć jako nasze Mariotowe kociaki :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie lis 30, 2008 19:20

Hoop do góry! :D
Obrazek

Nesca38

Od: Sob lis 01, 2008 20:27

Post » Nie lis 30, 2008 19:22

Hoop do góry! :twisted:
Obrazek

Nesca38

Post » Nie lis 30, 2008 20:03

Nesca38 pisze:

Hoop do góry! :twisted:

Hoop do góry :lol: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie lis 30, 2008 20:17

Łoooo jasny gwint nie tu hopac tylko na bazarku :D :wink:

mar_tika

Post » Nie lis 30, 2008 20:59

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Nie lis 30, 2008 21:14

mar_tika pisze:Łoooo jasny gwint nie tu hopac tylko na bazarku :D :wink:

:oops: no ja przepraszam :oops: tam też hoopałam , taka jakaś skakaczka jestem :wink:
Obrazek

Nesca38

Post » Pon gru 01, 2008 12:21

oj co taka cisza na wątku :?
Sosnowiec śpi czy zarobiony :lol:
co z transportem dla śniezynki :?:
hop do góry 8)
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 01, 2008 12:41

Ups chyba mi się koty i wątki mylą :lol:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon gru 01, 2008 18:47

Wieści mało ciekawe z dnia dzisiejszego :? Puchacz dość fajnie się goi .Rana na łebku sucha i dużo mniejsza.
Dziś tez bylam z Dziadkiem u weta.Ze względu na jego wiek chciceliśmy sprawdzić w jakim stanie są jego narządy.
NO cóż o pobraniu krwi na żywca można bylo pomarzyć.Dziadek bardzo spokony i dostojny i barrrdzo powolny kocur ,przy goleniu łapki zmienił się w tygrysa.A z racji tego że sobie trochę waży nie moglam cholery utrzymać 8O

Dostał glupiego jasia i dopiero krew pobrali.Mam już wyniki.

Niestety niewydolnośc nerek .Kreatynina bardzo wysoka,ale mocznik w miarę niski
Dziadek dużo je i pije i wysikuje ogromne ilości ,wetka stwierdziła że tak się czyści dlatego ten mocznik taki niski.

Zaleczenia dieta nerkowa,czyli renal i obserwacja Dziadka .Fajnie mówić dieta Nerkowa dla kota bezdomnego (koszt saszetki 4 zł) :roll:
Narazie tylko tyle .Dziadek je i pije sam dość duże ilości ,nie jest chudy wręcz przeciwnie.Dlatego narazie tyle

Wykastrowanie go i wypuszczenie odpada.Na wolności nie przezyje.Nie wiem co robić :(

aha zrobimy jeszcze badania pod katem cukru ze względu na to ze dość dużo śpi.Trzaaa zlapać siuśki Dziadka :wink:

mar_tika

Post » Pon gru 01, 2008 20:07

hej a ja tu wiesci o naszej Cici - białej krolewnie. niestety, dalej rozwolnienie, choc tak strasznie nie smierdzi ( przepraszam wrazliwszych). Zmiana leków na synergal i enterogast. W kale nie ma pasozytów ale pełno włosów 8O . Przytyła 20 dag, ogólnie nie jest źle, dupka ladnie sie goi, pani wet była zachwycona moją pielęgnacją dupska, bo była jedna rana. Ciocia Marta ma zdjęcia koteczki ja nie umiem dołączyć. Prosimy o zmieszczenie. Kotką się zachwycają wszyscy, że sliczna i miała szczęście, że ją Terenia wypatrzyła :D bo jakby została tam....

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon gru 01, 2008 20:17

Filomen pisze:hej a ja tu wiesci o naszej Cici - białej krolewnie. niestety, dalej rozwolnienie, choc tak strasznie nie smierdzi ( przepraszam wrazliwszych). Zmiana leków na synergal i enterogast. W kale nie ma pasozytów ale pełno włosów 8O . Przytyła 20 dag, ogólnie nie jest źle, dupka ladnie sie goi, pani wet była zachwycona moją pielęgnacją dupska, bo była jedna rana. Ciocia Marta ma zdjęcia koteczki ja nie umiem dołączyć. Prosimy o zmieszczenie. Kotką się zachwycają wszyscy, że sliczna i miała szczęście, że ją Terenia wypatrzyła :D bo jakby została tam....

Niestety sieć mi szwankuje :(jutro wszystko ciocia Marta uzupełni.Trzymam kciuki za białaskę :ok: idź precz sraczkoooo :ryk:

mar_tika

Post » Pon gru 01, 2008 20:25

Biedny dziadek. Potrzebny mu będzie kochający i doświadczony domek. Dom w którym będzie mógł spędzić swoje ostatnie lata bądź w najgorszym wypadku ostatnie dni życia. :cry: :cry:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]