Dymnego nie było w schronie wczoraj - chyba że w szpitaliku.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:Nie wiem, czy ten sam kot, Etko. Nie było mnie w schronisku przy adopcji Browniego. Dziewczyny mówiły, że chyba ten. Ale może zerkniesz swoim okiem, puszczę Ci zdjęcia na maila. Numer na pewno 171, jest w 3.
Dymnego nie było w schronie wczoraj - chyba że w szpitaliku.
magicmada pisze:Ja mam smutne wieści. W tamten weekend zaginął Arlekin-
kolorcia85 pisze:Chciałam zapytać czy w schronisku, a może na DT znajdę kotkę. To nie dla mnie, dla Babci. Właśnie dziś mnie prosiła, żebym się rozejrzała i może znalazła coś dla niej . Dziewczyny, które były ostatnio w schronisku pewnie będziecie mogły mi pomóc. Ma to być najlepiej kotka, ale chłopczyk też może być. Dom wychodzący z podwórkiem, łagodny piesek który żyje z kotami we wspaniałych relacjach:) Kicia młoda, myślę , że około 3-5 miesięcy (?), jest tam już jeden kocurek ok 5 miesięcy, więc byłoby im razem super. I ... najważniejsze, żeby kota/ek była sterylizowana/kastrowany. Napewno czeka go/ją dużo miłości i miziania, babcia kocha zwierzęta i kiedyś miała już parę kotów.
Czy znalazłaby się w schronie jakaś bidulka?
magicmada pisze:Zaginął w ok. Józefa, to to stare osiedle za Realem na Piłsuskiego. Jesli jeszcze żyje, przerazony pewnie nie jest, on wychodził z domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, misiulka i 646 gości