tumasia pisze:espana pisze:Marcelibu pisze: Ja patrzę na Ciebie inaczej, właściwie patrzyłam. Bo byłaś dla mnie kimś Specjalnym. To już przeszłość. I dlatego, przez Twoje zachowanie koty mogą ucierpieć. Ale to tylko moje zdanie ... choć obawiam się, że z sygnałow, które mam - nieodosobnione.
Te słowa przypomniały mi inne, z watku o cudzie narodzin. Pozwolę je sobie zacytowac, bo mam wrażenie że te słowa umkneły w toku dyskusji, a jednak okazały się prorocze.jola.goc pisze:Jano, jesteś na forum autorytetem. A ja jestem na forum już tak długo, że widziałam już kilka spektakularnych upadków nawet większych od Ciebie autorytetów. Zanadto uwierzyli w swą wielkość i za dużo sobie pozwalali. Więc nie popełniaj ich błędu. Bo pewne rzeczy mogą do Ciebie wrócić rykoszetem, jeśli nie teraz, to kiedyś. .
I to jest kwintesencja ostatnich pięciu stron.. Niestety umknęły gdzieś koty, umknęła lecznica i koty leczone w niej - pozostała walka o pozycję na tym forum...
Żenada
Umknęły koty? - na czerwono zaznaczyłam i proszę o przeczytanie uważnie raz jeszcze