Biedne Wiejskie Koty cz.3-ZAMYKAMY WĄTEK

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 24, 2007 14:29

Kociamo, odezwij się bo jak Cię wydzwonię, to Ci ucho od słuchania zesztywnieje :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob lis 24, 2007 19:41

Wlasnie.
:)
zo
po pizamowej sobocie ...

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Sob lis 24, 2007 20:17

Witajcie Kochani :D
Myślałam że już dzisiaj nie wejdę na forum,ale jak tu nie wchodzić na ukochane forum gdzie jest tylu Wspaniałych Przyjaciół :D
Już dawno tk nie odczułam zmeczenia jak dzisiaj :roll: padałam na pysk,moje nogi przeszły tyle kilometrów że teraz powinny odmówic mi współpracy.
Całe szcxzęście juz po rajdzie samochodowyma we wsi zrobiło sie cicho jak makiem zasiał.
Znałam dobrze trase rajdu bo nie raz sie na naszym terenie odbywały ale Mąż tez miał wydrukowaną mapkę .
Tam gdzie samochody w szybkim pedzie jechały nawet przez gospodartwa,dopilnowałam żeby psy były zamkniete w domach lub w budynkach gospodarczych.W jednym z gospodarstw rajd przejeżdżał pod oknami domu,przy domu stała buda a w niej Pies na łańcuchu.
Gospodaz zacofany,gburowaty :evil: długo musiałam tłumaczyć i negocjowac z Chlopiną żeby Psa zabrał w bezpieczne miejsce.Przeciez łańcuch był tak dlugi że Pies swobodnie wybiegał na drogę 8O
A tam Samochody rajdowe mialy straszna prędkość.
Oczywiście dostało sie kilku ludzion za to że zabrali ze soba Psy na rajd.
Po pierwsze taki Pies boi sie ryku rozpedzonych samochodów i wrzeszczących kibiców,mnie samej łeb pekał od tego hałasu.
Po drugie gdy taki pies zostanie przez właściciela spuszczony że smyczy i lata luzem to juz koszmarnie sie robi.Pies stwarza zagrożenie dla kierowców i dla siebie,ale oczywiście winni sa bezmyslni opiekunowie :evil:
Całe szczęście była tak obstawa Policji z Miasta i nie mnie uspokajali lecz tych bezmyslnych kiboli.
Jak juz sie tak rozsierdziłam to dostalo sie też nieodpowiedzialnym rodzicom malenkich Dzieci.Kto to widział żeby na rajd gdzie jest taki hałas i smród spalin zabierac niemowląki w wózkach :evil:
Jesoooo ja dopiero po rajdzie stwierdziłam ze strasznie mnie zawiasy w szczękach bolą :oops: Szczekałam na gebie gorzej niż najbardziej rozszczekany Pies we wsi :oops: Ale wiekszość ludzi wolała dostosowac sie do moich próśb :twisted: niz słuchać mojego nawijania :lol:
Martwiłam sie tez o Sarenki które od czasu do czasu wbiegały na drogę z lasków i pól :roll: Pewnie myslały że to polowanie.
Na szczęście miałam reke na pulsie.Madzia też dzisiaj pilnowała porządku :D Ona jak zrobi sroga minę i wykładem strzeli to wszystkim kopary opadają :lol:
BHardzo mało czasu poświeciłam dzisiaj Kotom.Jak wrócilismy do domu to Kociaki przez jakis czas były obrażone.Odbraziły sie koło siedemnastej gdy podałam im kurczaka.Na widok michy śmieja im sie pychy :lol:
i obrazę odstawiaja w kąt.
Ale ja jestem podle wykończona a kulasy to mi w doope weszły chyba :roll:
Do tego Sula siedzi na grzędzie czyli ma moim karku,Nosek na moich kolanach a Mia położyła sie na moje stopy.Więc pisze i piszę bo jestem uziemiona przy komputerze :lol:
Pozdrawiam Was serdecznie obłozona Kotami Kociamicha :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Sob lis 24, 2007 20:30

No nie mam slow normalnie ... :))

odpoczywaj teraz ...
sciski
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Sob lis 24, 2007 20:44

Kociamo, kopara opadła mi do samej ziemi
:aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
brak słów
nisko Ci się kłaniam, Gaździno
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 24, 2007 20:56

Kociamko, nie mam słów Obrazek
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 24, 2007 21:14

A ja Dziewczyny nie mam słów do siebie dosłownie :roll:

Gdy tak dreptałam opatulona z kapturem na głowie bo padał deszcz miałam pewnie zmarszczona minę.Przystanełam przy grupie gapiów i kibiców i nagle słyszę jakiegos Faceta.Patrzę katem oka.No tak jeden z wiejskich pyskaczy stoi w swoich gumofilcach i nadaje do kolegi.
Ty,widzisz ta zieloną?
Mialam na sobie zielony golfik który dostałam od Was na imieniny,zielona kurtkę :lol: no dobra cała byłam zielona :lol:
Koplega pyskacza mówi,no widzę a co to za baba?
Tamten ciiichoo bo usłyszy a ona kastruje Zwierzeta we wsi
A ten drugi no niech słyszy ona z tych zielonych jest pewnie co to przyrode bronia
A pyskacz,no zamknij sie ,ja takiej baby to bym nie chciał
A jego kolega,a czymu?
A pyskacz
a bo to wiesz czy by i mi na spaniu wacka nie obcieła?

No i tak ryknełam że az mi smark z nosa wyskoczył :lol:
Ale co tam ,zielonego nigdy za wiele :wink:

Kociama

Post » Sob lis 24, 2007 21:20

kociamko Obrazek dobilas mnie, no :lol: to ja tym razem oplulam monitor ze smiechu 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Sob lis 24, 2007 21:42

przyznam, że i ja monitor wytarłam :D
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob lis 24, 2007 23:22

:D :D :D :D :D
DOBREJ KOCIAMKO I WIEJSKIE!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob lis 24, 2007 23:32

kalair pisze::D :D :D :D :D
DOBREJ KOCIAMKO I WIEJSKIE!
Obrazek

Dobrej :D
Ale sliczna ta Kocia wrózka :D

Kociama

Post » Sob lis 24, 2007 23:33

Łahahahaa Kociamo :lol: Czyżbyś była zagrożeniem dla największych skarbów prawdziwych menszczyznów w filcach? 8O :ryk: :ryk: :ryk:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob lis 24, 2007 23:37

AniHili pisze:Łahahahaa Kociamo :lol: Czyżbyś była zagrożeniem dla największych skarbów prawdziwych menszczyznów w filcach? 8O :ryk: :ryk: :ryk:

uhhhh juz sobie wyobrażam te skarby :roll:
aż sie boję że jakbym złapała w garść to by mi te zbuki przez palce przeciekły.
A fuj co jo godóm :roll:

Kociama

Post » Sob lis 24, 2007 23:56

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Nie lis 25, 2007 2:02

Kociama pisze:
No i tak ryknełam że az mi smark z nosa wyskoczył :lol:
Ale co tam ,zielonego nigdy za wiele :wink:

A teroz to i ja ryknełam, ino dobrze, ze kataru ni mom, bo bym monitor miała zielony :mrgreen:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

[poprzednia][następna]