Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Wow!![]()
Ja się tylko dla porządku wpiszę w tym miejscu:
kategoria - kopanie w kostkę(upierdliwe
)
cel - uniknięcie niejasności dotyczących kociego tunelu (bazarek).
Cierpliwie czekam na potwierdzenie wpłynięcia przelewu czakirty (przelew z 19 września/110zł, bardzo dokładnie opisany).
ryśka pisze:EwKo pisze:Wow!![]()
)
Cierpliwie czekam na potwierdzenie wpłynięcia przelewu czakirty (przelew z 19 września/110zł, bardzo dokładnie opisany).
Sprawdzam teraz codziennie, wczoraj wieczorem była jeszcze nie zaksięgowana, dziś jeszcze nie sprawdzałam, ale zaraz to uczynię
- uffryśka pisze: JEST!Po północy dopiero wpłynęło, z datą "20.09."
ryśka pisze:ryśka pisze:EwKo pisze:Wow!![]()
)
Sprawdzam teraz codziennie, wczoraj wieczorem była jeszcze nie zaksięgowana, dziś jeszcze nie sprawdzałam, ale zaraz to uczynię
JEST!Po północy dopiero wpłynęło, z datą "20.09."
Niestety to jest wada konta w VW. Za to nie płaci się w ogóle za przelewy i prowadzenie konta![]()
Rano dopiszę nowe wpływy
Dobrej nocy.
ryśka pisze:Do wczoraj, do godz. 22.00 od osób, które życzą sobie przeznaczenia pieniędzy od nich na zabezpieczenie CK, otrzymaliśmy wpłaty na łączną sumę 11.167, 46 zł.![]()
Kwota ta w całości zostanie przeznaczona na instalację systemu elektronicznego, inne zabezpieczenia fizyczne w CK i pełną obsługę systemu. Wraz ze środkami, które jeszcze mogą wpłynąć pozwoli nam to na założenie i obsługę nowoczesnego, skutecznego systemu. Już dziś wiemy, że sam system elektroniczny będzie kosztował w całości około 10 tysięcy złotych (z naszych wyliczeń wynika 10.700 zł. za całość, ale wiadomo - czasem trzeba coś dokupić itp.) Jest to cena po negocjacjach.
Zapraszam też na www.azyl.org![]()
Poniżej rozliczenie wpłat dokonanych na konto VW, głównie bazarkowych, ale nie tylko. Część pieniędzy za aukcje - toczące się lub dopiero zakończone, będzie jeszcze wpływać
![]()
07.09., 50 zł. Adrianapl, za aukcję Grr... (przekazane osobiście gotówką)
10.09., 50 zł. - Wheaterwax
10.09., 50 zł. - Agneska, aukcja Xandry
11.09., 50 zł. - Paweł
11.09., 30 zł. - Progect
12.09., 100 zł. - Ewko
12.09., 300 zł. - Batka
14.09., 5 zł. - Dawid W.
14.09., 100 zł. Magdalena G.
17.09., 20 zł. - alessandra, aukcja lili
17.09., 272,9 zł. - wpłacone za aukcje Grr... a w szczególności (***)
17.09. 20 zł. - bez44, aukcja Kociamy
18.09. 15 zł. - ewa_b, aukcja lili
19.09. 37 zł. - Fri, aukcja Yasmin
RAZEM: 1.099,90 zł.![]()
![]()
(***) :
- lili - 25zł.
- Zakocona - 26,10 zł.
- bez44 - 50 zł.
- Magicmada - 26,10 zł.
- Kicorek - 26,10 zł.
- Irma_g 93,50 zł.
- ewa_b - 26,10 zł.
Na bieżąco będę dopisywać, a razie gdybym przegapiła którąś z aukcji na bazarku - uprzejmie proszę mnie kopnąć w kostkę![]()
BARDZO SERDECZNIE DZIęKUJEMY!![]()
![]()
![]()
![]()
Barbara Horz pisze:A ja trochę z innej beczki. Rozmawiałam przed chwilą z osobą z CK. Nie ma obsady na dziś i na week. do pilonowania. Trochę by było głupio, żedby sie cos na końcówce porobiło. Kablesie juz dziś będa kłaść pod monitoring ale nie wiadomo jak to pójdzie.
Może jeszcze ktoś da rade na ten week?
Barbara Horz pisze: Może ktoś by się jeszcze z Tobą wziął to by był prawie komplet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 38 gości