Elfik potrzebuje DT - PILNIE!!!
czy ktoś mógłby wziąć kotkę do siebie????
Moderator: Estraven
biamila pisze:Puus może napisz kilka informacji o tym jaki to musi być tymczasik,jakiej opieki Elficzka nasza potrzebuje,jakich leków ,czy dom może być z kotami,jak Elficzek reaguje na psy ?bo coś mi się wydaje ,że ludziska boją się ,ze nie podołają z opieką nad chorą Elficzką ,ja nie mam pojęcia o chorobach kocich i może nasi forumowicze zaglądający na tę stronkę chcieliby pomóc ale mają wątpilwości...sama nie wiem ....przepraszam,że cię nękam masz pewnie dużo obowiązków ale już kończą mi się pomysły ...podrzucam i podrzucam....
KaśkaGM pisze:Dziewczyny - ludzie boją sie brać chore i niezdiagnozowane zwierzaki ....
KaśkaGM pisze:Dziewczyny - ludzie boją sie brać chore i niezdiagnozowane zwierzaki .... Bo tak na prawdę nie napisałyście wiele o dolegliwościach Elfini ... Owszem jest mocznica, ale jaka jest jej przyczyna ?? Czy ktoś na SGGW stara się to ustalić ? Opieka nad takim kotem to wielka odpowiedzialność i dodatkowo duże obciążenie finansowe .... Żeby choć było wiadomo co jest przyczyną mocznicy .... Czy to ostra niewydolność, początek przewlekłej niewydolności, wielotorbielowatość nerek, chwilowy efekt wcześniejszego niedożywienia, a moze jeszcze coś innego .... Co mówią lekarze, jakie ewentualnie prognozy .....

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości