Wczoraj znowu zaczął się więcej wylizywać, czyli steryd przestaje działać ...
Chyba założę nowy wątek - choroby urojone?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaska pisze:intron to inna nazwa interferonu
podaje sie po rozcienczeniu dopyszcznie
nie mam pojecia jak ze smakowitoscia - ale nie kojarze by ktos sie na to uskarzal
w okresie niejedzenia kota warto siegnac po convalescense - karma weterynaryjna w formie proszku - rozrabia sie woda i mozna podac ze strzykawki ( nie w gardlo, a celujac w bok paszczy, by kot sie nie zachlysnal )
co do walki z anemia - wit B, zelazo i EPO Erytropoetyna - ale EPO kojarze jako lek ostatniej szansy u nerkowcow ze wzgledu na reakcje immunologiczna http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55691&start=0 nie wiem jak u bialaczkowcow
skad jestes? moze moglibysmy Ci polecic weta w Twojej okolicy ?
mruuuczek pisze:Jestem z Wrocławia. Jeździmy do lecznicy Doran, bo troche poczytałam wątki na forum i wszyscy ich chwalą. Ja zresztą też, są bardzo ludzcy i walczą o każdego zwierzaka. Trochę te jazdy uciążliwe bo to daleko, kolejki straszne, bo pol miasta do nich jezdzi. Nasłuchałam się w poczekalni mnóstwo pozytywnych opinii o tej lecznicy, a kot sie tak przyzwyczail, ze sam wystawia zadek do zastrzyku i prawie nie ma stanów lękowychDzisiaj rozmawiałam przez tel. że szukam inspiracji na forum, to skomentowali że bardzo dobrze i sa otwarci na dyskusje o wszelkich mozliwych pomysłach i doświadczeniach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot], RobertWeilk i 82 gości