» Śro lis 25, 2020 11:39
Re: POMOCY! Utrata wechu i wzroku? Wyniki testow str. 19
Dzieki Dziewczyny za nieoceniona pomoc!
Bylysmy tam ponad 3 godziny. To mi sie u nich podoba, ze tam sa weci roznych specjalnosci i oni sie konsultuja. I o to chodzilo. Wet glowny z ostrego dyzuru wysluchal dokladnie, zrobil notatki, bardzo mu zalezalo, zeby ja porzadnie zbadac i zdiagnozowac. Zbadal ja porzadnie, nawet zmierzyl cisnienie, po badaniu przekazal ja do tej internistki, do ktorej ja chcialam zapisac, ale termin byl strasznie dlugi. Internistka sama chciala zobaczyc organy, wiec zrobila jeszcze raz usg i zrobili jej jeszcze raz badanie krwi zeby zobaczyc, czy przez ten tydzien parametry nerkowe sie nie pogorszyly - na szczescie nie, na tym samym poziomie. Potwierdzila przewlekla choroba nerek - nie ma mozliwosci ze to na tle bakteryjnym niestety. Watroba, trzustka - tak jak Jola wczesniej slusznie zinterpretowala wyniki usg - sa lekkie zmiany, to nie od nich zle sampoczucie i tu tez nie byla konieczna biopsja. Nawet kochany wet skonsultowac ja z okulistka i ona obejrzala oczka zmierzyla cisnienie w galkach i ogolnie nie stwierdzila objawow neurologicznych.
Niestety tez potwierdzili, ze mamy juz szmery w sercu, wiec sie pogarsza nam serduszko:-(
Dostala kropelki na te drozdzaki i bakterie: TRESADERM, przez 10 dni. Zrobili jej tez podskorna kroplowke, to u kotka nerkowego nie zaszkodzi.
Powiedzieli, ze przypuszczaja, ze to zle samopoczucie to jednak od nerek. A ja mam wielka nadzieje, ze to jednak od uszek. Dlatego, poniewaz juz miala kroplowke robiona w piatek i wit. B12, i teraz znowu i wiecie co? Po tamtej kroplowce i po tej nie ma jakiejs super zmiany - w sensie jakby miala pelno toksyn w krwiobiegu i ta kroplowka by je wyplukala, to powinna od razu poczuc sie duzo lepiej prawda? A to nie jest tak, jest troche moze zwawsza, ale tak samo sie schowala, tak samo ja zarzuca czasem, traci rownowage, bo nei stoi mocno na lapkach. Takze mam wielka nadzieje, ze przeleczenie uszek sprawi, ze poczuje sie duzo lepiej. Wlasnie, ona mozliwe ze ma zawroty glowy, bo nie ciagle traci rownowage tylko od czasu do czasu.
Takze no mamy troszke roznych tych zdrowotnych problemow typowych dla starszego wieku, najbardziej to sie boje o te nerki i serduszko. Zabki trzeba wyczyscic z kamienia.
A Stomachari, czemu napisalas "Ale ból ucha czy szczęki potrafi kompletnie wycofać z normalnego funkcjonowania" czemu szczeki? Myslisz, ze u niej moglby byc bol szczeki od ucha?