(5) Moja Rodzina TAM, ja TU...czas koszmarnych rocznic..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 21, 2019 7:25 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

ASK@ pisze:
Marzenia11 pisze:Ask, jeśli chodzi o robotę to pomógł mi sqbi wpisem w wątku o szukaniu Ufo - wk..w mnie do tej pory trzyma,choc troszkę oslal gdy malowalam przedpokój. A noga? Boli,co tu dużo gadać..
Jedziemy na zakupy.

Czytałam. Pojechał po bandzie. I to mocno. I nie sprawiedliwie. Fakty są faktami. Kot wychodził i już ginął.
Niestety, tak bywa ,że podasz pomocną rękę to ... Zawsze zastanawia mnie fakt, że co niektórzy chyba uważają ,że mają prawo większe niż inni. Do obrażania także. Nic tego nie tłumaczy.
Przykro okrutnie.
Uważaj na siebie proszę.

:ok:

Mam podobne odczucia jak ASK. Mnie to nie wkurzyło tylko zrobilo się przykro za Ciebie po prostu. Marzenko jesteś dzielna i zaradna, naprawdę. Oby Ci się udało :ok:

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie lip 21, 2019 7:41 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Trudno. Taki life, takie życie. Być może było to potrzebne,bym przestała aż tak bardzo myśleć co można zrobić, szukać po mapach itp. Ja się nie obrażam na kota, jak będę mogła to nadal jestem gotowa do pomocy. Ale przekroczona została moja granica,granica tolerancji dla mlodosci,dla nadmiernej emocjonalnosci itp. Agresja została skierowana punktowo we mnie za coś co zostało nieprawidłowo zrozumiany plus za prawdę. Prawdę która niczego nie zmienia jeśli chodzi o moją gotowość do szukania kota.
Ostatnio edytowano Nie lip 21, 2019 7:44 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie lip 21, 2019 7:43 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Też tak myślę. Kot najważniejszy w tej sytuacji ale i uczucia człowieka się liczą :(

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie lip 21, 2019 7:50 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Jako, że nie mam dostępu do wątku do Ufo, to napiszę tu: Kto się poczuł urażony, to przepraszam, ale napisałem to, co uważam. Jak się zgarnia miziaka z ulicy, to się o tym INFORMUJE. A nie wywozi kota kilkanascie km dalej i uciekł, to uciekł, a człowiek się dowiaduje od obcej osoby ;)
Ksz.

sqbi90

Od: Śro sie 31, 2016 2:17

Post » Nie lip 21, 2019 9:08 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Pada. Pije kawę, zaraz wychodzę. Noga się nawet zregenerowala przez noc, jedynie szczypie. Jeszcze nie wie co ja dzisiaj czeka :mrgreen:
Koleżanka ma pomysł na odzyskanie materacy wiec jest prawie pewne, że nie trzeba będzie kupować. Myślimy jeszcze nad odzyskaniem jednak lodowki,dzisiaj będziemy oglądać i decydować.
Nóżka w gipsie uniemożliwia jeżdżenie autem. Kolejna przeszkoda,no nic.
Dzisiaj na pewno umyje ściany do malowania w małym pokoju. A wieczorem malowanie. Pomiędzy różne juz drobne rzeczy.
Będzie do przodu. Trzymajcie kciuki.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 9:13 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Widziałam wpis na wątku Ufo już po moderacji, ale wyglądało, że było tam coś przeciw Tobie i to jest bardzo niesprawiedliwe :( A wątku chyba w ogóle nie ma?
Fajnie, że nie musisz kupić materacy, oby i lodówkę dało się odzyskać.
Kciuki, żeby noga wytrzymała :ok: :ok: :ok:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie lip 21, 2019 9:17 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

jolabuk5 pisze:Widziałam wpis na wątku Ufo już po moderacji, ale wyglądało, że było tam coś przeciw Tobie i to jest bardzo niesprawiedliwe :( A wątku chyba w ogóle nie ma?
Fajnie, że nie musisz kupić materacy, oby i lodówkę dało się odzyskać.
Kciuki, żeby noga wytrzymała :ok: :ok: :ok:

Lodówka jest mega usyfiona. Mega. Zrobię foty i Wam pokaże. Nawet patrząc na nią mam odruch wymiotny. Ale nie mam kasy na nową czy nawet używana. Patrzylysmy wczoraj na nowe, trzeba mieć 600-700zl. Wiec być może trzeba będzie te czyścić. Juz kiedyś też była usyfioba,ale nie aż tak. Wtedy czyscilam ja 4 godz zuzywajac go tego 3 but płynu. Ręce i barki bolały mnie kilka dni. Dlatego teraz bym nie chciała. No mnie już bolą od malowania i sprzątania. Ale zobaczymy.
Lecę.

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 9:18 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Tak, wątku Ufo juz nie ma. Ale jest szukany.

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 9:22 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

sqbi90 pisze:Jako, że nie mam dostępu do wątku do Ufo, to napiszę tu: Kto się poczuł urażony, to przepraszam, ale napisałem to, co uważam. Jak się zgarnia miziaka z ulicy, to się o tym INFORMUJE. A nie wywozi kota kilkanascie km dalej i uciekł, to uciekł, a człowiek się dowiaduje od obcej osoby ;)

Chodzi nam o twój wpis w stosunku do Marzeny. Doskonale o tym wiesz.
A przez twoją porywczość wątek został zamknięty i znikł.
Jest niewidoczny nie tylko dla Ciebie.
Może jest dostępny tylko wybranym osobom.
Tyle w temacie.

U nas leje strasznie. Koty ewakuowały się z parapetów. Kocyki momentalnie mokre.
Wychodząc miej baczenie. Jest ślisko. Niesprawna noga i parasolka nie idą dobrze w parze.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 21, 2019 16:11 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Jeden materac udziergany przez koleżankę, naprawdę mistrzowska robota,ogromny szacun. W tym czasie umylam sciany w małym pokoju i było co robic,usyfione okropnie. Jest pewna dokumentacja foto tego działania, ale chyba jej nie pokaże ze względu na zbyt osobiste treści :ryk:
Meble w przedpokoju wypucowane,podobnie żyrandol. Pozostaje jeszcze szafa i drzwi wejsciowe.
A teraz przykład na moje umiejętności techniczne.
Koleżanka dzierga materac, ja po umyciu próbuje zawiesić taka poleczke przy wejściowych drzwiach. Sama ja zdejmowalam,bylo łatwo więc luz. A jednak. Mocuje się, mocuje,sapie wzdycham..nic. W końcu zaczynam gadać pod nosem coraz głośniej i nic. No to w końcu lecą niecenzuralne slowa,bo już kwadrans się mocuje. Przychodzi koleżanka, bierze poleczke, odwraca ja i w trzy sekundy wiesza. Okazuje się ze chciałam ja powiesić do góry nogami :ryk:

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 16:21 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Mentalna blondynka :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie lip 21, 2019 16:29 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

ASK@ pisze:Mentalna blondynka :mrgreen:

Dokladnie! :ryk:

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 17:23 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Niestety, źle stanęłam na nozke. Szlag.

Marzenia11

Post » Nie lip 21, 2019 19:48 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Mocne :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Nie lip 21, 2019 20:10 Re: (5) Moja Rodzina TAM, ja TU... tęsknię okropnie..

Marzenia11 pisze:Koleżanka dzierga materac, ja po umyciu próbuje zawiesić taka poleczke przy wejściowych drzwiach. Sama ja zdejmowalam,bylo łatwo więc luz. A jednak. Mocuje się, mocuje,sapie wzdycham..nic. W końcu zaczynam gadać pod nosem coraz głośniej i nic. No to w końcu lecą niecenzuralne slowa,bo już kwadrans się mocuje. Przychodzi koleżanka, bierze poleczke, odwraca ja i w trzy sekundy wiesza. Okazuje się ze chciałam ja powiesić do góry nogami :ryk:

No gdybyś ją faktycznie powiesiła odwrotnie to umiejętności techniczne byłyby na wyższym poziomie i nie jedna złota rączka mogłaby Tobie pozazdrościć :wink:

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

[poprzednia][następna]