Łopatą i do piachu! Łódź-zaginęła. W swoim NOWYM domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2015 14:44 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim, proszę o pom

Bardzo proszę o pomoc kogoś z Łodzi okolic dworca kaliskiego bo kotka około 13 godziny wydostała się z kontenerka właśnie na dworcu kaliskim. Dziewczyna załamana prosi o pomoc :cry: :cry: :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto gru 15, 2015 15:27 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim, proszę o pom

W którym miejscu uciekla, dokąd pobiegła?Czy znasz więcej szczegółów?Szuka jej , czy odjechała?Masz tel. do dziewczyny?
Będę się rozglądać.............

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto gru 15, 2015 15:35 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim, proszę o pom

gisha pisze:W którym miejscu uciekla, dokąd pobiegła?Czy znasz więcej szczegółów?Szuka jej , czy odjechała?
Będę się rozglądać.............

Nie zapytałam o to dokładnie, wiem tylko co napisałam, że na dworcu ale dopytam.
Pani odpisała, że biegała w panice we wszystkie strony i po wszystkich peronach :( ostatnio była widziana po prawej od strony poczty.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto gru 15, 2015 16:33 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim, proszę o pom

Jesssoooo, biedna Stefanka, a tu już ciemno. I huk pociągów.
Może ktoś jeszcze z Łodzi pomoże szukać. Najgorzej, bo na dworcu kolejowym nigdy nie jest na tyle cicho i spokojnie, chyba że gdzieś nad ranem.
Chyba trzeba by ogłoszenia porozwieszać w okolicy, mogła pobiec w strachu w każdym kierunku :cry:

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Wto gru 15, 2015 16:40 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim, proszę o pom

Potrzebuję kogoś pilnie do zrobienia wydarzenia na fc bo ja nie umiem.

Baltimoore pisze:Jesssoooo, biedna Stefanka, a tu już ciemno. I huk pociągów.
Może ktoś jeszcze z Łodzi pomoże szukać. Najgorzej, bo na dworcu kolejowym nigdy nie jest na tyle cicho i spokojnie, chyba że gdzieś nad ranem.
Chyba trzeba by ogłoszenia porozwieszać w okolicy, mogła pobiec w strachu w każdym kierunku :cry:

Mogła pobiec nawet na Aleje Włókniarzy i wtedy będzie bardzo ciężko jej pomóc. :cry:

Pani odpisała, że biegała w panice we wszystkie strony i po wszystkich peronach :( ostatnio była widziana po prawej od strony poczty.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 15, 2015 17:18 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

Byłam na dworcu, pani zostawiła kontenerek w hali i numer tel.Zadzwonilam, kotka podobno pobiegła wzdłuż torów w kierunku Konstantynowskiej.Pani nie będzie szukac bo ma egzamin na prawo jazdy i jedzie do Ostrołęki , nie powiedziała dokładnie kiedy wroci(za jakiś czas).Było jeszcze widno jak byłam, potem się ściemniło .Po prawej stronie, za pocztą, są jakieś magazyny ,potem działki przy Al.Unii, kotka może być wszędzie , na dworzec pewnie nie wróci, bo hałas.Szkoda, że kobieta nie będzie jej szukać, zle zrobila że ją gonila w panice po tym dworcu, zamiast spokojnie przywoływać.
Będę się rozglądać bo karmię tam koty za Jolę , ale marnie to widzę. :placz:
Współczuję Aniu, jakbyś mało miała zmartwień, jeszcze takie ....
Niestety nie znam się na fcb

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto gru 15, 2015 18:06 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

JAK TO NIE BĘDZIE SZUKAĆ ?????
Egzamin na na prawo jazdy??? Z łodzi do Ostrołęki??? I z kotem jechała??? Nie do uwierzenia :evil:
To co jest ważniejsze- egzamin, który można przełożyć czy kot, żywe stworzenie.
Rany, jak tu pomóc Stefance. Ja w ogóle konta na fb nie mam.
Czy Stefanka miała chociaż jakąś obróżkę?

Baltimoore

Post » Wto gru 15, 2015 18:22 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

Boże drogi, nie, tylko nie coś takiego :!: :!: :!:

Chyba wylewu dostanę, cholera :!:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto gru 15, 2015 18:37 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

jak ta kocina wygląda ?
Obrazek

wiesiaczek1

Od: Nie kwi 10, 2011 21:23

Post » Wto gru 15, 2015 18:39 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

mb pisze:Boże drogi, nie, tylko nie coś takiego :!: :!: :!:

Chyba wylewu dostanę, cholera :!:

Załamka Marysiu :cry:

Kotka tak wygląda
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 15, 2015 18:44 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

Tak mi się wydawało, ale sprawdziłam.
Ostrołęka to bliżej Białegostoku i baaardzo daleko od Łodzi :(

Baltimoore

Post » Wto gru 15, 2015 18:53 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

Stefanka zaginęła na dworcu PKP Łódź Kaliska.

Obrazek

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Wto gru 15, 2015 18:56 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

opublikowałam tutaj:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
ale przyda się jakiś kontakt bezpośredni!
czy kotka jest proludzka? czy dzikusek?
podejdzie? czy będzie uciekać?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 15, 2015 19:04 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

ruru pisze:opublikowałam tutaj:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
ale przyda się jakiś kontakt bezpośredni!
czy kotka jest proludzka? czy dzikusek?
podejdzie? czy będzie uciekać?

Dzięki.
Kotka u mnie nie była dzikuskiem i nie uciekała jak ktoś przyszedł, aczkolwiek nie wiem czy podejdzie do obcego człowieka i czy ktoś może podejść do niej teraz, wcześniej nie uciekała i pozwoliła podchodzić do siebie i ją miziać.
Kotka ma na imię Kiszka i reaguje na to właśnie szsz.
Jeżeli kotka by się znalazła to ma przyjechać do mnie bądź odbiorą ją z ustalonego miejsca w miarę możliwości posiadania auta.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 15, 2015 19:06 Re: Łopatą i. Łódź,zaginęła na dworcu kaliskim,proszę o pomo

Udostępniłam, oby znalazła się dobra dusza i pomogła znaleźć Stefankę!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

[poprzednia][następna]