Im bardziej poznaję ludzi -tym mocniej kocham zwierzęta -7

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 29, 2014 15:12 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

Dzięki Ala i Dorotko :1luvu:
Wczoraj byliśmy u weta Kacper ma masć do smarowania łapek na rany wet mówi typowe do choroby autoimunologicznej objaw , i Sara miała miejscowo znieczulenie i guz został usuniety głęboko tak jak sie dało ale jeszcze został w środku może odrastać , ale dla niej pełna narkoza bardzo ryzykowna ....Dokupiłam jej tabletki i kulamy sie ..Wklejam paragon za wczoraj tak do rozliczenia dziewuszki :mrgreen:
Dziękuje sartu .za suchy i mokry dla kotów doszlo w piątek i tak jakoś sory że nie napisałam wcześniej :oops: dziękuje :1luvu:
Obrazek
Rachunek za Sarę i za kastracje kocurka
Kacper
Obrazek
Upały
Obrazek
Obrazek
Rojber
Obrazek
Pierwsza Czesia z ośrodka tam z 27 kotów zostało 4 :(
Rambuć i Sara
Obrazek
Tak było gorąco
Obrazek
Obrazek
Julka zmieniona na Alpi :mrgreen: bo jest niesamowicie spinająca się kotka
Obrazek
I Bronia
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw maja 29, 2014 15:38 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

Fajny ten Twój zwierzyniec, zrelaksowany i szczęśliwy :)
A jak tam Broneczka?
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Czw maja 29, 2014 15:55 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

evik75 pisze:Fajny ten Twój zwierzyniec, zrelaksowany i szczęśliwy :)
A jak tam Broneczka?

Bronia zaczyna się lepiej czuć więcej je , myje się .....Dziś mój tż pokombinuje z siatką na drzwi żeby mogła się przyzwyczajać do bałaganu jaki jest u mnie :mrgreen:

lidka02

Post » Czw maja 29, 2014 21:53 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

A i na zdrowie:)
oby tylko zasmakowalo. :ok:
Pozdrowienia

sartu

Od: Śro lip 10, 2013 21:21

Post » Pt maja 30, 2014 17:31 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

sartu pisze:A i na zdrowie:)
oby tylko zasmakowalo. :ok:
Pozdrowienia

Dziekujemy :1luvu:
A to z dzisiaj :P jutro małe mają gości alab z miau :1luvu:
Obrazek

Jest mi źle bo znów bałagan na działce facet zauważył że został mi jeden pies i już latał do prezesa i dzwonił do Bydgoszczy , nie rozumiem ludzi to mała psinka tyle przeszła poniewierki prawie dwa lata żyła w lesie , bardzo boi się ludzi .Akceptuje tylko mnie ale zajeło jej to kolejne 1.5 roku :( .Nie mam z nią co zrobic gdzie dać , mam dwa psiaki na siebie w hoteliku stare owczarki ...Ona do hoteliku się nie nadaje i nie ma kasy ....w domu jestem zawalona :( mieszkam w bloku tłum ludzi jakby sobie tu poradziła :( nie mam siły na ludzi na ich bezduszność i podłość ...... :(
To ta psinka co powinnam zrobić nie mam sumienia jej uśpić :( nikt jej nie chcę , nikomu nie potzrebna ..Znalazła swój kąt a i tak ludzią obok zawadza , nie szczeka nie piszczy .Przeszkadza że jest , że żyje :(
Obrazek

lidka02

Post » Pt maja 30, 2014 18:51 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

A próbowałaś ją mimo wszystko ogłaszać? Jakieś wydarzenie na fb, z opisaniem działań faceta? Ja wiem, co piszesz o jej nieprzystosowaniu, ale może gdyby się udało znaleźć spokojny jedynaczkowy dom, który miałby czas, jakieś obróżki, kropelki na uspokojenie..
O usypianiu nie może być mowy - to zdrowy pies.
Spróbuj może się dodzwonić i opowiedziec o sytuacji Dorocie Sumieńskiej - w niedzielę o 9.00 na TOK FM. [radio to jest :mrgreen: ]. Tam niejednokrotnie dzwonią m.in., o radę i ratunek ludzie, którzy mają kłopoty z otoczeniem utrudniającym życie zwierzakom. Zawsze podają nr telefonu w trakcie.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob maja 31, 2014 6:46 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

Co za drań z tego faceta... nie rozumiem tej bezsensownej i "bezinteresownej" wredoty ludzkiej.

Może rzeczywiście próbować ją ogłaszać, ale raczej musiałaby znaleźć dom u jakiegoś doświadczonego psiarza.
Obrazek

evik75

Od: Czw mar 29, 2012 21:26

Post » Pon cze 02, 2014 10:08 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

Dzięki Alab za odwiedziny i za 50zł z bazarku :1luvu:
I jak synowa zakochani nadal w małych :mrgreen:

lidka02

Post » Pon cze 02, 2014 10:22 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

lidka02 pisze:Dzięki Alab za odwiedziny i za 50zł z bazarku :1luvu:
I jak synowa zakochani nadal w małych :mrgreen:

No jasne :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon cze 02, 2014 16:28 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Maleństwa -;))))))))))))))))

Widziałam dzis mame małych schudła muszę ją wysterylizować i wypuścić .Więc szukam dt dla małych kto może pomóc nie mi tylko małym...Jutro zebranie w sprawie psa Jagody na działce no podobno jak dwóch z zarządu podpiszą o odebranie mi działki moga to zrobić a ja będe miała miesiąc żeby się odwołać do sądu...to Jagoda.https://www.youtube.com/watch?v=mgyH8zY ... e=youtu.be
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

lidka02

Post » Pon cze 02, 2014 21:39 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Szukam dt dla małych..

:( :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto cze 03, 2014 15:13 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Szukam dt dla małych..

Lidka, i jak po zebraniu?

A czy malce nie są jeszcze za młode, żeby zabierać im matkę?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Śro cze 04, 2014 11:12 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Szukam dt dla małych..

Po zebraniu nie wiem nic malce no cóż chyba nie mam wyjścia , mama schudła bardzo a małe ciągle głodne ...co mam zrobic..

lidka02

Post » Śro cze 04, 2014 15:26 Re: U zbieraczki w domu cz-7 .Szukam dt dla małych..

a może prawnik cos by "wyjasnił" jaśnie państwu zarządowi
tak sobie myslę, że czasami pismo od prawnika działa jak "kubeł zimnej wody"
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

[poprzednia][następna]