ŚLEPACZKI CZ.VII -DO ZAMKNIĘCIA. dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 05, 2014 13:08 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

Widziałam wczoraj te gwoździe na FB :(
Szczyt okrucieństwa... ludzka podłość nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Nie sty 05, 2014 20:51 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

Ludzka podłość nie zna granic :(
kicikicimiauhau

Post » Pon sty 06, 2014 12:57 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

bardzo smutno zaczął się rok, dla odsapnięcia, wyciszenia i dobrych czarów na przyszłość zapraszam tutaj, gdzie jest zawsze spokój ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
jeśli jest kocie niebo, chciałabym,aby było takie dla moich futerek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon sty 06, 2014 13:46 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

Smutno się zaczął, ale zrzućmy to na smutne przedłużenie starego roku. Ot, po prostu ten nowy, lepszy rok, ciut się spóźnił, ale już jest. Od dziś. Od teraz. A co :wink:

Poświęćmy chwilkę na wizualizacje i afirmacje. I już teraz niech wszystko będzie dobrze :ok:

Obrazek
zdj. z netu, ale tak mi Homerrrosa przypomina, że ukradłam i wstawiłam (w słusznym celu, więc kradzież się nie liczy)
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Wto sty 07, 2014 9:12 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

Milo ['] i Dziewczynka ['] na zawsze pozostaną w naszych sercach............................................
Trafiły na najcudowniejsze Opiekunki, dzięki którym zaznały mnóstwa miłości!
Potwornie szkoda, że musiały już teraz pobiedz :cry:

Juleczko, koniecznie wyślij nagranie ataku duszności Homerka do doktora Niziołka. To wybitny specjalista z Warszawy, więc w razie czego można by podjechać do niego.

To namiary:
PRAGA PÓŁNOC

VETCARDIA
SPECJALISTYCZNA PRZYCHODNIA WETERYNARYJNA

lek. wet. Rafal Niziołek, lek.wet. Katarzyna Kraszewska, lek.wet. Katarzyna Koprowska
Ul. Kijowska 11
tel. +48 22 4155560, www.vetcardia.pl

Kciuki za domek dla słodkiego Sama, no i oczywiście za zdrówko Homera :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto sty 07, 2014 14:13 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

Julio,dzieki- ten mały jogin niechaj będzie naszym natchnieniem w tym roku :ok:

Wkrótce zrobimy rozliczenie roku minionego , abyśmy mogli podsumować naszą działalność i potwierdzić,że KLUB musi trwać :ok: parafrazując mojego ulubionego kociarza :wink:
Obrazek

kto zna imiona wszystkich kotów Frediego? 8)

alessandra

Post » Wto sty 07, 2014 17:13 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

Śliczne zielone miejsce i tak chyba tam spokojnie mogło by tak być w kocim niebie a na pewno nasze koty były by tam szczęśliwe ..................

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 07, 2014 18:09 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

lidka02 pisze:Śliczne zielone miejsce i tak chyba tam spokojnie mogło by tak być w kocim niebie a na pewno nasze koty były by tam szczęśliwe ..................

myślę,że tak ...wieźliśmy Misię 330km , aby ją tam pochować..tam się urodziła, tam ja poznałam i przychodziła taka ufna i kochana... potem , gdy zachorowała zabrałam ja do domu... kiedy odeszła, nie wyobrażałam sobie,że mogłaby gdzie indziej pozostać, tam był jej dom i życie, więc odwieźliśmy ja tam,gdzie zawsze jest cicho i spokojnie... mieszkają teraz tam Ptyś, Eklerek , Beza i Balbinka...Misia miał tylko 3 latka i była najmilsza ze stadka, jakoś zawsze tak jest ,że szybko odchodzą Ci, których najbardziej kochamy ...
Ptyś całymi dniami lubi wylegiwać się w ulubionym zakątku Misi ObrazekObrazek

alessandra

Post » Wto sty 07, 2014 18:22 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

alessandra pisze:kto zna imiona wszystkich kotów Frediego? 8)

Tom, Jerry, Oscar, Tiffany, Delilah, Goliath, Miko, Romeo, Lily i Dorothy :P
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Wto sty 07, 2014 18:24 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

Dziewczynkę pochowałam na działce zrobie jej na wiosne jakiś sliczny skalniak :(
Dziewczynka jest u was na banerku , śliczne maleństwo.

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto sty 07, 2014 18:31 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - Dziewczynka odeszła za TM [*]

jerzykowka pisze:Juleczko, koniecznie wyślij nagranie ataku duszności Homerka do doktora Niziołka. To wybitny specjalista z Warszawy, więc w razie czego można by podjechać do niego.

Asiu, mam namiary na dr Niziołka. Ale najpierw u nas Homerrrrosa zdiagnozujemy.
Prawdopodobnie jeszcze w tym tygodniu będzie miał bronchoskopię z pobraniem, ekg i rezonans. Jutro będę wiedziała, czy uda się wszystkie te badania na raz zrobić jeszcze w tym tygodniu.
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 08, 2014 10:43 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

Julio Kochana,
zawsze zapominam, że w Olsztynie macie tak znakomity ośrodek weterynaryjny, nie to co Poznań :(
Niecierpliwie czekamy na wieści :ok: :ok: :ok:
A kciuki za Homerka :1luvu: :1luvu: :1luvu: zaciskam jak opętana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Frediego uwielbiam, zupełnie jak nasza Szefowa :mrgreen:
I, zdaje się, Baagienka :wink: :D

Uściski dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaa, chciałabym jeszcze się pochwalić :oops: - od wczoraj koniec z czekoladkami :wink: - z diety wegetariańskiej przeszłam na wegańską. Upraszam o kciuki i ewentualne podpowiedzi :wink: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro sty 08, 2014 10:45 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

Lidko Droga, to wspaniałe i bardzo wymowne, że kochana Dziewczynka ['] na zawsze pozostanie reprezentantką ślepków uwiecznioną na naszym banerku!
Ściskam, kochana :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro sty 08, 2014 13:05 Re: ŚLEPACZKI CZ.VII - prosimy o podsumowanie grudnia

Dzisiaj małe podsumowanie naszej strony internetowej:

w poprzednim roku było ponad 30 tys wejść , codziennie, jak sprawdzam jest przynajmniej kilkanaście, nawet to jeszcze może nie być wystarczające dla sceptyków, ale zgłoszenia i rozmowy telefoniczne od osób z całej Polski , potwierdzają przydatność a nawet konieczność istnienia naszej strony, mimo sporej opłaty rocznej za jej utrzymanie, bo ok. 270zł zadecydowaliśmy, iż strona jest potrzebna i będzie- opłatę za rok podzieliliśmy pomiędzy siebie, zatem będzie strona opłacona z prywatnych naszych funduszy : ewexoxo, jerzykowki , alessandry i jeszcze jednej / dwóch osób spoza forum, bowiem pieniążki darczyńców w 100% przeznaczone są na pomoc dla ślepaczków i inaczej być nie może :ok:

Zwracam się tylko z gorąca prośba o zaglądanie na naszą stronę i zgłaszanie , w miarę możliwości i wiedzy, czy któryś z kotków do adopcji znalazł już dom - pozwoli nam to uaktualnić bazę danych.
Zachęcam także bardzo do pisania swoich historii ze ślepaczkami,doświadzceń jako domy tymczasowe, które umieścimy na stronie.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro sty 08, 2014 16:01 Re

Ten opis ślepaczka może zawierać informace, jak wygląda dzień z nim, zabawa itp.? I gdzie to wysłać, na maila? :kotek:
kicikicimiauhau

[poprzednia][następna]