minęło 4 lata, wciąż poszukiwany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 23:18 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Jeśli będziesz mogła podmienić dopisać do wątku na dogo

mimiś pisze:;20936919]sory,ale naciskam na dodanie w tytule-"dramatycznie brak funduszy!" albo: " błagam o pomoc!" bo musi być jasne o co kaman-ja paczę i widzę co: jedna sunia w ds a druga ma mieć operację -znaczy ,sytuacja opanowana?

mimiś pisze:;20936782]dodajcie w tytule -"pieniędzy brak" albo : "dorzucisz 5zł?"i w pierwszym poście wyjasnijcie sytuację pogrubioną czcionką -+zdjęcie Maszy,ma śliczny pyszczek.. Mozna zrobić szybki cegiełkowy bazarek na leczenie suni.tu http://www.dogomania.pl/forum/forums/99-Bazarek mozna zrobić nowy wątek,w kazdym razie musi być jasne od pierwszego wejrzenia że szukamy kasy na operację! a mnie podajcie konto ,chociaz symboliczny grosz wpłace...

Myślę, ze warto by faktycznie dodać trochę na początku pierwszego postu, no i ten tytuł jeszcze podmienić.
Ostatnio edytowano Pon cze 17, 2013 9:10 przez Lidka, łącznie edytowano 1 raz

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw cze 06, 2013 6:48 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Alienor pisze:Ludzie lubią mieć w wątku jasną historię 1 psa - inaczej nie jest jasne co-kto-gdzie. Więc lepiej byłoby tamten wątek na dogo "zakończyć" wiadomością że Sonia ma dom u jo.anna i że stamtąd pochodzi też Masza, której wątek tu: (i link do nowego wątku). W ten sposób będzie jasność, będzie łatwo się wyliczać w razie potrzeb etc. Tak mi się wydaje przynajmniej.

I to było najsensowniejsze rozwiązanie.
Jak prosze kogoś o pomoc dla kogoś to mu podaję link i od pierwszej strony ma jasno o co chodzi. A nie szuka sobie po stronach i między postami.
I dalej się upieram, że powinna go założyć Kinnia, a potem ew. tak jak tu, na kocich, Alienor po kontaktach pisze co się dzieje. Czy kto inny.
Trudno jest komuś tłumaczyć, że wprawdzie pies u kogoś innego, ale kto inny wątek...itd.
To nie jest mnożenie wątków - to jest osobny wątek dla osobnego psa. I chyba raczej też ułatwienie dla prowadzącego, a nie utrudnienie.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw cze 06, 2013 7:33 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Będę mogła zmienić ewentualnie dopiero wieczorem - dziś po pracy idę wyrywać 7kę :strach:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw cze 06, 2013 7:39 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Oj, współczuję... usuwałam "8" :|
Zaglądałam w nocy na watek na dogo i... niewiele z niego zrozumiałam. Może później coś tam zmieniłyście. Nie ujawniłam się :oops:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw cze 06, 2013 8:59 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

jestem.....

Słuchajcie..... nie chciałam ze swoim zyciem prywatnym wyjezdzać.... ale ja mam wciąż jakieś atrakcje...... jakoś końca nie widać a wręcz po wczorajszych konsultacjach cdn. :(
Swoje koty, tymczasy, gang, moje psy, Calineczka, dzikusy, praca i kłopoty ...... troche dużo jak na mnie jedną......
Gdyby nie Alienor i Jo.anna to w sieci w ogóle by mnie nie było - info by nie było...... Prawda jest taka, że one dwie cały czas mi pomagają. Dziękuję dziewczyny bardzo.

Ok. to teraz poproszę info...... mam założyć wątek na dogo a Alienor będzie go ciągnąć? tak? (pogubiłam się w tym)
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw cze 06, 2013 13:25 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Słuchajcie, jak nie ma banerka, to może chociaż
taki link, jak w moim podpisie np. warto zamieścić?
Jesteście dość aktywne na forum, rozniosłoby się po "Kotach"
i innych popularniejszych tu działach? Co?
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw cze 06, 2013 18:35 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Kinnia zakłada wątek. jo.anna go aktualizuje jak sunia jest blisko (u wetów) ewentualnie o ile ma bliski kontakt z DT. Jak nie - DT podsyła wieści (choćby i mnie)- i aktualizujemy wątek. Plus podbijanie (także poprzez przekazywanie nowin, uwag etc.) cały czas wszyscy sympatycy Maszy. OK?

P.S. Przyszło kolejne 100 zł na paypala dla Maszy od Kl. Sm. (pewnie z FB). Już przesyłam dalej :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw cze 06, 2013 22:56 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

tak, to od Klaudii z Fb,

brakuje nam wciąż, ale jestem dobrej myśli

dziś jak byłam u Maszy zastanawiałam się co ten pies myśli, bo
wcześniej walczyła na polu o swoje, zmagała się z bólem, cierpiała głód

i raptem obcy przyszli...zabrali, gdzieś zawieźli i co ? miejsca może dużo nie ma, ale miseczka pełna, nie boli już tak bardzo

jej oczy dziś mówiły " ale o coooooo chodzi "

patrząc na Sońkę, która pokazuje swój krnąbrny charakterek, która obecnie leży pod moimi nogami i gryzie kość, patrząc na nią wierzę, że jej polna "siostra" znajdzie swój kąt
jo.anna

Post » Czw cze 06, 2013 23:04 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

znajdzie .... na pewno znajdzie .... gdzieś na tym wątku pisałam, że gdzieś tam są ludzie, którzy chcą Sonię ale jeszcze o tym nie wiedzą...... i miałam rację :D .

Tak samo Masza.... gdzieś są ludzie .... tylko jeszcze nie wiedzą o tym.

jest juz sporo zebrane .... ale jeszcze sporo brakuje.....

i odnośnie brakuje lub bardziej odnośnie przelewu dokonanego ..... nie wiem do kogo na pw mam wysłać zapytanie w sprawie przelewu, który dostałam w kwocie 100zł jakiś dzień temu ... no patrząc na zegar to dwa dni temu .... bardzo proszę o kontakt na pw :D

nie mam pojęcia jak zabrać się za to na dogo i gdzie? tzn w którym dziale?
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 07, 2013 7:17 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

http://www.dogomania.pl/forum/forum.php
Nie w dziale - to inny portal ..
Działa na tej samej zasadzie co miau..
ale jest bałaganiarski :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt cze 07, 2013 8:59 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

No to :ok: :ok: za operację Maszy i czekamy na wieści :ok: :ok: :ok:

Alienor

Post » Pt cze 07, 2013 9:24 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

Kiniu,tutaj, w dziale "psy do adopcji-znalezione" : http://www.dogomania.pl/forum/forums/28 ... znalezione [jest jeszcze dział "pomoc dla zwierząt" ale tam mało kto zagląda]
w dziale "psy do adopcji" są subfora regionalne: mazowieckie, dolnośląskie..itp,ale lepiej wrzucić na ogólny bo tam więcej ludków siedzi. jak wejdziesz wg linka to masz tam info :+napisz nowy temati tam klikasz,wpisujesz temat dodajesz zdjęcia,tak samo jak na miau

mimiś

Od: Pt gru 10, 2010 12:06

Post » Pt cze 07, 2013 10:58 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

mimiś pisze:Kiniu,tutaj, w dziale "psy do adopcji-znalezione" : http://www.dogomania.pl/forum/forums/28 ... znalezione [jest jeszcze dział "pomoc dla zwierząt" ale tam mało kto zagląda]
w dziale "psy do adopcji" są subfora regionalne: mazowieckie, dolnośląskie..itp,ale lepiej wrzucić na ogólny bo tam więcej ludków siedzi. jak wejdziesz wg linka to masz tam info :+napisz nowy temati tam klikasz,wpisujesz temat dodajesz zdjęcia,tak samo jak na miau

dobra spróbuje po raz 3 ...... tylko ja myślę, że mnie się to nie uda bo ja zaczynam od zgłoszenia się - nie mam tam konta i nie wiem czy jako nowa mogę coś takiego zrobić.
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 07, 2013 11:10 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

NIE mozesz ,musisz się zarejestrować :(

mimiś

Od: Pt gru 10, 2010 12:06

Post » Pt cze 07, 2013 12:58 Re: Sunia z połamaną łapką błaga o pomoc!1200 zł do pt

dałam radę.....dałam radę....... :D

to jest adres na dogo http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... st20941944

tylko zdjęć nie potrafię tam zamieścić :oops: bo nie moge znaleźć tego url , linki tam się wyswietlają .....tylko :oops:

......pomocy Alienor gdzie to tam jest .....
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]