ARO

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Ziutkowi podałam antybiotyk zgodnie z zaleceniem telefonicznym Mary, ale teraz tak się zastanawiam, bo on ma w karcie chyba wpisane od dzisiaj wieczorem, ale skoro dostał rano to może powinien dostawac rano i chyba dzisiaj wieczorem już nie? Nie wiem o co tam chodzi w tej karcie![]()
terenia1 pisze:Dostałam dziś sms-a od Pani Doktor z LUPUSA pilnie potrzebny dom tymczasowy dla 2 miesięcznego pręguska - dziś operacja usunięcia gałki ocznej - nie może w takim stanie wrócić do schroniska.
Generalnie w schronisku masakra chyba mamy około 70 kociaków - na adopcjach około 20 kociaków dorosłych trudno policzyć, w katarowni 14 kotów, w szpitaliku i na kwarantannie podobnie![]()
Na kwarantannie chyba z 5 kociaków - w tym trójka rodzeństwa Irenki, przyszły do schroniska jako malutkie kociaki jeszcze z matkami, i chyba od 3 miesięcy siedzą w małych klatkach - dostają już świra - niw wiem zostały chyba zapomniane![]()
Boksy zajęte wszystkie , klaty też wszystkie - normalna załamka.
Adopcje praktycznie zerowe przy tej ilości kociaków
Mara S pisze:Czy jest jutro to spotkanie a jeśli tak to gdzie i o której?
Filomen pisze:Mara S pisze:Czy jest jutro to spotkanie a jeśli tak to gdzie i o której?
bardzo chetnie moze o 17 ale gdzie bo art cafe nie ma juz , gdzie sie spotkamy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości