Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewik85 pisze:O rany jak cudnietrzymam kciuki, a co to za ludzie?
ewik85 pisze:ok miałam wczoraj ogłosić ale z głowy mi wypadło to poczekamy jak się Pani nie zdecyduje to ogłoszęniech ją Pani wybada dobrze
żeby Lunka miała jak najlepiej
ewik85 pisze:hehe ale chyba przytyła czy mi sie wydaje? no tak nie ma się co dziwić - u Pani żaden kotek z głodu nie padnie
ewik85 pisze:Ogłosiłam już kotkę na info stargard - jutro powinno być już widoczne
ale miałam wczoraj przygodę... siedzę w domku i słyszę pod domem przeraźliwe miauczenie więc wygladam przez okno a tam jakiś rudy kot ma wsadzoną głowę między kratę a drugi stoi na przeciw niego i obydwa miaucząstrasznie się wystraszyłam że biedny się zaklinował więc pobiegłam w kapciach i w krótkim rękawku na dwór... podbiegam do kota, a on sobie sam głowę wyciągnął i poszedł
sąsiad z okna woła że one się ciągle leją nawzajem, a to była ich kłótnia
ach te zwariowane kocury
ewik85 pisze:Ociepliliśmy styropianem z mężem ten domek z blachy który zrobił w pracy i postawiliśmy w podwórzu za blokiemnapchałam tam ciepłych rzeczy i zostawiłam jedzonko
tam w tym miejscu sypiał taki dorosły burasek i ciągle mi go szkoda było, może sobie tam wejdzie, a jak nie on to może jakaś inna bidula
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, puszatek, Szymkowa i 135 gości