Wiejskie Kociambry-zamykamy wątek ,jesteśmy w nowym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 11, 2012 18:20 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Acha, a ja zawsze wstaje za pozno i żadnej sarenki u kociamy nie uwidze :evil:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Czw paź 11, 2012 19:45 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Kociamo, jak ja Ci zazdroszcze tego że mieszkasz w tak pięknym zakątku :1luvu:
Ja jak wyglądam przez okno to widze drugi blok, jak się rano budze to słyszę krzyki sąsiadów albo jak dzieciarnia się drze pod blokiem.
Zazwyczaj już rano wstaję poddenerwowana. Zero spokoju, zero prywatności bo dookoła ciekawskie spojrzenia.
Co ja bym dała żeby rano wypic kawę patrzac na pasącą się naprzeciw sarne. To daje tyle spokoju, wewnętrze wycisza.
A ja wiecznie zdenerwowana, zestresowana, wkurzona i w biegu z telefonem przy uchu. Co ja bym dała za dzien bez telefonu w ciszy i spokoju.
Zeby tak pozbyc sie tego napiecia.
I sama widzisz co daja mi moje kociska.Jus samo patrzenie na to jak się bawia, jak jedzą, jak śigają po mieszkaniu. Już samo to daje mi taką wewnętrzną radosć.
I wiecie co mi jeszcze pomaga? Rozmowa z wami Kochane. To mi ładuje moje baterie.Pocieszacie jak człowiek przygnębiony, rozweselacie, podtrzymujecie na duchu.
I dlatego że któraś dla mnie ma dobre słowo mimo ze mnie nie zna to nie wyobrażam sobie zebym ja nie odwdzięczyła sie tym samym Wam. No i poza tym nie mogę przejść obojętnie obok kogos kto w danej chwili jest w potrzebie.

Wiecie co, tworzycie super zgrany zespół dziewczyny, każda może liczyć na drugą w chwili słabości. I to że mozecie skoczyć do siebie na dynie, oj jak ja bym tak chciala :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw paź 11, 2012 19:46 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Kociamo, jak ja Ci zazdroszcze tego że mieszkasz w tak pięknym zakątku :1luvu:
Ja jak wyglądam przez okno to widze drugi blok, jak się rano budze to słyszę krzyki sąsiadów albo jak dzieciarnia się drze pod blokiem.
Zazwyczaj już rano wstaję poddenerwowana. Zero spokoju, zero prywatności bo dookoła ciekawskie spojrzenia.
Co ja bym dała żeby rano wypic kawę patrzac na pasącą się naprzeciw sarne. To daje tyle spokoju, wewnętrze wycisza.
A ja wiecznie zdenerwowana, zestresowana, wkurzona i w biegu z telefonem przy uchu. Co ja bym dała za dzien bez telefonu w ciszy i spokoju.
Zeby tak pozbyc sie tego napiecia.
I sama widzisz co daja mi moje kociska.Jus samo patrzenie na to jak się bawia, jak jedzą, jak śigają po mieszkaniu. Już samo to daje mi taką wewnętrzną radosć.
I wiecie co mi jeszcze pomaga? Rozmowa z wami Kochane. To mi ładuje moje baterie.Pocieszacie jak człowiek przygnębiony, rozweselacie, podtrzymujecie na duchu.
I dlatego że któraś dla mnie ma dobre słowo mimo ze mnie nie zna to nie wyobrażam sobie zebym ja nie odwdzięczyła sie tym samym Wam. No i poza tym nie mogę przejść obojętnie obok kogos kto w danej chwili jest w potrzebie.

Wiecie co, tworzycie super zgrany zespół dziewczyny, każda może liczyć na drugą w chwili słabości. I to że mozecie skoczyć do siebie na dynie, oj jak ja bym tak chciala :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw paź 11, 2012 19:47 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

No i dwa razy wysłałam wiadomośc, kompiuter mi się zacina :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob paź 13, 2012 12:05 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

:lol: :ok:
Witaj Iwuś, co u Was :?:
Na wszelki wypadek potrzymamy z Miłeczką kciuki i pazurki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie paź 14, 2012 9:46 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Dzisiejszy Dzień leci leniwie ale nie dla mnie :)
Kociaste ukrzyżowały Dużego w łożku,leżą na nim i ani sie bidok ruszyc nie może
nawet Maluchy wcisnęły się pod koc i śpią
Myślałam że Duży będzie robił awantury bo zabrałam Maluszki na dół no ale tam by zamarzły chyba,do Dziewczynek tez nie moge ich dać bo One nie za bardzo,szczególnie Babunia się złości a chcę jej oszczędzać stresu bo nowotwór uśpiony a stres może tylko zaszkodzić :roll:
Wczorajszy dzien to była jakaś masakra,od świtu nie było prądu aż do późnego wieczora
wszystkie plany pracowe poszły się paść
na wieś musiałam lecieć za widoka bo nawet latarnie nie świeciły ,rogatki sie nie opuszczały i pociągi wyły okropnie żeby ostrzegać
no niestety zmarzłam okropnie we wsi i cała mokra szłam do Kotów
nie wracałam się bo już za daleko byłam,wszystko przez kóleczko z torby ,odpadło i poleciało do rowu a tam dużo wody po deszczu no i jakos tak zjechałam po zimnej ,mokrej trawie dopa prosto w ten rów :lol: ale kóleczko znalazłam

Wczoraj też zabrałam Rudziszona na spacer na łąkę,no i oczywiście Rudziszon znowu myszkę dopadł :( nie mogłam leciec po niego bo Sarenka sie pasła bliziutko
Jak uszłyszała pisk myszy to myślała pewnie że Rudek piszczy i szybko podbiegła do niego
podskakiwała dziwnie i schylała głowę nisko by lepiej Rudusia zobaczyć
troszkę się bałam bo Rudka zamurowało w bezruchu a tez tego że może sarenka wpaść na niego albo On nagle na nią
Rudek jednak się ożywił i poleciał prosto w moje łapy
myszkę udało mi sie uratować tym razem bo Rudolfik delikatnie ją trzymał buzi za skórę na plecach

ja było jeszcze widno to zabrałam się za robótki
zrobiłam nowy wieszak dla Basi i wisiorek do kluczy i jeszcze sobie wisiorek i taki złocony z odciskiem łapki kota :D
chcę jeszcze zrobić świeczniki ładne
no i mam tyle pomysłow ,ale czasu mało na takie sprawy
staram się jednak w ten sposób uczyć odpoczynku bo to mnie wycisza troszkę i wtedy nie da sie latać wszędzie
teraz uciekam obiad szykować i zimowe ubrania przeglądać ,letnie popakowac na górę do szaf
fuj jak ja nie cierpie jesieni i zimy :roll: znowu się wszyscy będą telepać ,szczególnie mi żal Zwierzaków,ale jak zawsze postaram sie im przetrwać mimo że zapasów tego roku mam mało
taki fatalny nieurodzaj był

Ściskam Wszystkich mocno i Życzę miłego Dnia

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Nie paź 14, 2012 11:01 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Też nie lubię jesieni i zimy, możemy sobie łapki podać...
Oszczedza się na ogrzewaniu, bo kryzys i taka to robota... :roll: :roll:
Aby do wiosny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie paź 14, 2012 12:21 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Oby do wiosny kociamko! :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie paź 14, 2012 12:34 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Jutro ma być 20 stopni ciepełka :ok:
Oby u was wiecej :ok: :ok:
Pozdrowionka kociamko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 14, 2012 13:01 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Danusia pisze:Jutro ma być 20 stopni ciepełka :ok:
Oby u was wiecej :ok: :ok:
Pozdrowionka kociamko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jupiiiiiii!

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 14, 2012 13:30 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

chyba w Afryce :oops:
Witaj Iwuś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie paź 14, 2012 16:36 Re: Wiejskie Kociambry-Ukochany Dartuś odszedł za TM ['] :((

Też nie cierpię zimy :evil:

Maluchy zmiękczyły Dużego :D :ok: Kociamko ale jestem ciekawa tych Twoich prac 8)
Ciepło pozdrawiam :1luvu:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon paź 15, 2012 10:00 Re: Dartuś odszedł za TM ['] :((-Mały Maciejek umarł :(([']

Dzisiaj Halny chce drzewa powyrywać,ale za to cieplej się zrobiło

Wczoraj dostałam smutną wiadomość :cry:
Mały podrzucony Maciuś nie żyje [']
żegnaj Mały Skrzacie,nie tak miało być
nie wiem po jaką cholerę śpiewałam mu tą piosenkę

"kiedyś tam ,Będziesz spodnie miał na szeklkach kiedyś tam ,kiedyś tam
ale dziś jesteś mały jak muszelka którą los rzucił nam"
przepłakałam całą noc
Dziękuję BUDRYSKOWI za okazane mu serce,za opiekę i chwile miłości
Dziękuję Lucynce za Pomoc

Gdybym Go wcześniej znalazła ,gdybym mogła usłyszeć
Maciusiu codziennie sprawdzam wszystkie zakamarki żeby się nie powtórzyło to co spotkało Ciebie
Tam za TM mostem jest Duzy Maciejek który pewnie się Tobą zaopiekuje
kiedyś się spotakmy Mała Muszelko
Obrazek

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

[poprzednia][następna]