1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D )

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 09, 2012 8:07 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Ana321 pisze:mamy całkowity sukces!!!
W łazience stoją dwie kuwety i moje koty korzystają zamiennie z obu.
Bąbel wreszcie złapał o co chodzi i pięknie korzysta z kuwety :)
Poradźcie mi teraz jak zorganizować miski z jedzeniem dla moich kochanych kociaków, żeby za bardzo sobie nie podjadały nawzajem?
Wiórka je "dorosłe" jedzenie, Bąbel "maluchowe" choć często się podłącza do jedzenia Wiórki :) Obydwoje dostają RC bo w miarę przyzwoicie to jedzą.
Są cudowni i ukochani!

Nie ma takiej opcji ;) u nas co w innej misce to lepsze ;). chociaz np Wiewiórce mogłabys podawac na np szafce, parapecie) a mlodemu na ziemi - o ile nie potrafi sie jeszcze wspinac.

olciak84

Od: Pt cze 22, 2012 16:31

Post » Czw sie 09, 2012 13:04 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Albo właśnie zamienić im na karmę bezbożową (Acana, Orjien, Taste of the Wild, Power of Nature), wtedy mogłyby jeść to samo,
No i gratuluję Bąbelkowi, że załapał, dzielny mały :piwa:

maneki

Od: Pon wrz 19, 2011 12:40

Post » Czw sie 09, 2012 13:23 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Również polecam karmę bez zbóż :ok: Moja Kitka wcina ją od maleńkości i nigdy nie było po niej żadnych rewolucji :wink: Jest dobra i wiekowo uniwersalna.
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto sie 21, 2012 12:34 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Kupiłam im Taste of the Wild - wcinają aż im sie uszy trzęsą.
Dzięki :)
Bąbel śmiga, biega, skacze, rozrabia, wspina się po firankach, śpi na mojej twarzy najchętniej wciskając mi nosek do mojego nosa :) Wióreczka kocha go i razem szaleją. Ja czuję się teraz rodzinnie spełniona. Czuję, że wreszcie mamy komplet pod każdym względem :)

Ana321

Od: Pon lip 02, 2012 21:56

Post » Wto sie 21, 2012 12:38 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Super to czytać :ok: Głaski dla kociastych :1luvu:
A gdzie kupiłaś TOTW?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 21, 2012 12:56 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Bardzo się cieszę :1luvu:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Wto sie 21, 2012 20:39 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Erin pisze:
A gdzie kupiłaś TOTW?

na krakvet.pl

Ana321

Post » Wto sie 21, 2012 20:40 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Oj :? Nie kupuję już tam.

A co u kociastych?

Erin

Post » Wto sie 21, 2012 21:16 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku w stanie ciężkim - sinusoi

Erin pisze:Oj :? Nie kupuję już tam.

a coś z nimi nie tak??

U nas już cisza nocna :) Dzieci śpią, koty śpią, mąż śpi, tylko ja jeszcze błądzę w necie ;)
Postawiłam kotom 4 miski (2 z żarciem i 2 z wodą) we właściwym i docelowym miejscu, zlikwidowałam specjalne Bąblowe miejsce karmienia i dają radę. Teraz biorę się powoli za kuwetę, wolałabym mieć jedną (wiem, że powinny być przynajmniej dwie przy 2 kotach ale lokalowo zaczynam wysiadać ;) )a jeśli dwie to chciałabym z tym samym żwirkiem, bo na razie mamy jedną z drewnianym a drugą z benkiem zbrylającym - używają zamiennie choć sikają głównie w benka. Zobaczymy :)

Ana321

Post » Wto sie 21, 2012 21:18 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

A Bąbelek jest już zaszczepiony?
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Wto sie 21, 2012 21:57 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

jeszcze nie. jutro jedziemy do weta na szczepienia i wszystkie niezbędne zabiegi :) Oszalałam na punkcie tego naszego maluszka...Wiórcia jest wg nas idealna pod każdym względem; ma cudowny charakter, jest mądra, czuła (także w stosunku do nas), troskliwa, delikatna, piękna. Ale Bąbel choć jeszcze szczawik, jest także cudownym pieszczochem i słodkim miziakiem. Koty w moim życiu są od zawsze ale pierwszy raz w życiu i dopiero w przypadku tej Dwójki czuję między nami (ludźmi i kotami) całkowitą harmonię.

Ana321

Post » Śro sie 22, 2012 7:33 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

Bardzo się cieszę, że tak dobrze sie skończyło.
Co do karmy TOTW - moje koty jadły ze smakiem od kilku miesięcy a ostatnie opakowanie (7 kg niestety) nie smakuje im.
Nie wiem czy jakaś zmiana smaku w karmie, czy po prostu im sie odwidziało???
Chyba jednak zmiana smaku karmy bo wszystkim 4 na raz by sie nie odmieniło.
Poobserwujcie u siebie
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Śro sie 22, 2012 7:43 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

Witamy kociaste i Dużych :)
Ja w Krakvecie nie kupuję, bo są nieterminowi i niesłowni.
Ale w innych sklepach też jest ta karma, więc kiedyś spróbuję.

Erin

Post » Śro sie 22, 2012 11:32 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

Jagooda pisze:Bardzo się cieszę, że tak dobrze sie skończyło.
Co do karmy TOTW - moje koty jadły ze smakiem od kilku miesięcy a ostatnie opakowanie (7 kg niestety) nie smakuje im.
Nie wiem czy jakaś zmiana smaku w karmie, czy po prostu im sie odwidziało???
Chyba jednak zmiana smaku karmy bo wszystkim 4 na raz by sie nie odmieniło.
Poobserwujcie u siebie

Odwidzialo im się. Moje jedzą - kupione w lipcu.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro sie 22, 2012 21:33 Re: 1,5miesięczny kotek po upadku - jest dobrze (odpukać :D

Juś u siebie na wątku /pchli targ/ pisała, że była seria TOTW skażona czymś tam. felerna seria ponoć nie dotarła do Polski, ale Jus na wszelki wypadek sprawdzała wszystkie opakowania przed wysyłką w swoim sklepie.
też cieszę się, że wszystko dobrze się dzieje. oby tak dalej!
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]