DT u Joanny w Szczytnie. Wszystko co robię, robię dla kotów.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 09, 2012 20:13 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Ja się chyba wykończę, przed chwilą myłam naczynia wyjęłam kosz żeby wyrzucić resztki, wstawiłam kosz, w pewnym momencie usłyszałam wrzask kota, :strach: szukam nerwowo gdzie i słyszę, wrzask pod zlewem otwieram drzwiczki i widzę ogon i wrzask Belli, myślałam że zakleszczyła się pod zlewem, zaczęłam ją nerwowo wyciągać, okazało się że siedziała na półce pod zlewem. To jakiś horror, miałam duszę na ramieniu, gówniara wydawała dźwięk mordowanego kota.
joanna3113

Post » Czw lut 09, 2012 23:28 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Moze zobaczyła pająka i sie przestraszyła?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon lut 13, 2012 20:45 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Co z dwupaczkiem?

wat

Post » Pon lut 13, 2012 21:08 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

wat pisze:Co z dwupaczkiem?

Dwupaczek dobrze, to są 4 miesięczne koty które bardzo dobrze akceptują każdą zmianę, jest z nimi starsza kotka która jest mega zestresowana, ale na to co przeżyła, zmiana miejsc cztery razy od października to wcale jej się nie dziwię, ja bym zwariowała i nienawidziła ludzi. Byłam u Horacego (p. Monika) który teraz nazywa się Olek i jak powiedziałam pani Monice że pani przyniosła kotkę z kuweta i kazała go uśpić bo wyjeżdża zagranicę, nie powtórzę co powiedziała.
Martwi mnie Olek, wyszła mu przepuklina w drugim miejscu. Będzie operowany przy kastracji, jest dużym kotem.
joanna3113

Post » Pon lut 13, 2012 21:38 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Dwupaczek rozrabia adekwatnie do wieku - dzis wyrzuciły michę ze swoją suchą karmą i wtryniły w rozsypane chrupki wszystkie kocyki i inne poslanka połozone na grzejnikach - na pewno była super zabawa :mrgreen:
urobek w kuwecie godny 6 dorosłych kotow :lol: :lol: :lol: i całość w kuwetkach, nic poza :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 14, 2012 0:03 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

no i nie wspomnę że mój TŻ wczoraj podłogę zapierał wylaną przez dwupaczek radośnie wodą :lol:

chyba pierwszy kontakt ze szmatą do podłogi w Jego życiu :D :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 14, 2012 16:23 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Wszystkim kotowatym najsłodsze buziaki walentynkowe !!!

...................................................................Obrazek
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 14, 2012 16:54 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Bardzo dziękujemy za życzenia i również przekazujemy wiele buziaków.

Dzisiaj rozmawiałam z panią która chce adoptować kota u mnie niestety same kotki, pani ma kotkę która nie akceptuje kotek tylko koty i raczej do roku.
joanna3113

Post » Wto lut 14, 2012 21:29 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

No tak, nie tylko ludzie wolą młode kotki, kotki widocznie też.

wat

Post » Wto lut 14, 2012 22:40 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

no na dokocenie mamy jak najbardziej 9-cio miesięcznego Zoziego-uroczy miziasty chłopaczek od Marzeni.
Jak to u nas: zaczipowany zaszczepiony wykastrowany z książeczką odrobaczony miły dobrze wychowany,lekko zezowowaty uroczy czarnulek :lol:

(mamy też w tym wieku Piesunia-cudonego pingwinka-ślepego kotka z Palucha ale to urocze zwirzątko zostawiamy sobie :D :piwa:)

a jakie arunki może pani zaoferować naszemu słoneczku?
bo wiesz-o kotki z tak dobrego domu to trzeba się bić-nie ma to tamto :mrgreen: :ryk:

smarti

Post » Wto lut 14, 2012 23:01 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

smarti pisze:no na dokocenie mamy jak najbardziej 9-cio miesięcznego Zoziego-uroczy miziasty chłopaczek od Marzeni.
Jak to u nas: zaczipowany zaszczepiony wykastrowany z książeczką odrobaczony miły dobrze wychowany,lekko zezowowaty uroczy czarnulek :lol:

(mamy też w tym wieku Piesunia-cudonego pingwinka-ślepego kotka z Palucha ale to urocze zwirzątko zostawiamy sobie :D :piwa:)

a jakie arunki może pani zaoferować naszemu słoneczku?
bo wiesz-o kotki z tak dobrego domu to trzeba się bić-nie ma to tamto :mrgreen: :ryk:

Domek na pewno nie wychodzący ale nie byłam na wizycie. Mogę się z panią umówić i zobaczyć warunki, o wszystko dopytać.
joanna3113

Post » Śro lut 15, 2012 0:03 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

to jeśli pani chce kotka na powaznie to mamy-do wyboru do koloru :D

następnym razem jak będziesz to musisz zwiedzić koniecznie nasz dt -spotkasz jeszcze nawet kilka wypasionych na maxa szczytniaków :D :kotek: :kotek: :kotek: :ok: :1luvu:

smarti

Post » Śro lut 15, 2012 21:59 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

O domek na pewno sie dopytam zobaczymy, mam dwa domki do sprawdzenia w tym jeden wychodzący, pani bardzo mnie przekonuję do Belli ale ona nie nadaje sie do domu wychodzącego zobaczymy.

Mam na 90 procent domek dla Rysi na do kocenie jeszcze trzeba sprawdzić, ale pani bardzo konkretna. Bardzo dziękuję za ogłoszenia.

Dzisiaj uratowałam psa rocznego setera, sierść w strasznym stanie, ale psina kochana, zrobie mu wydarzenie na facebooku, bardzo potrzebuje domu.
joanna3113

Post » Czw lut 16, 2012 20:57 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

Aktualne zdjęcia Olka
Obrazek

Obrazek

współlokator Karmel
Obrazek
joanna3113

Post » Pt lut 17, 2012 10:59 Re: Potrzebna pomoc. Mały dom tymczasowy w Szczytnie

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

smarti

[poprzednia][następna]