Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg niecoPewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego
Ja zawsze zawczasu pytam o koszty na jakie mam się nastawić, szczególnie przy trudniejszych zabiegach. Bardzo źle znoszę nagłe duże wydatki, jak np. rozliczenie roczne wody
Mulesia pisze:psiama pisze:Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg niecoPewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego
Ja zawsze zawczasu pytam o koszty na jakie mam się nastawić, szczególnie przy trudniejszych zabiegach. Bardzo źle znoszę nagłe duże wydatki, jak np. rozliczenie roczne wody
Ja też źle znoszę.
Tym bardziej, że za Gosię płaciłam mniej ( ale ona krócej była w lecznicy ).
Nic to, nie zapytałam wcześniej. Będę miała nauczkę na przyszłość.
Tfu. Tfu.
Jaka przyszłość?
Przecież to niemożliwe, by trafiła mi się kolejna kotka do sterylizacji. Prawda?
becia_73 pisze:Mulesia pisze:psiama pisze:Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg niecoPewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego
Ja też źle znoszę.
Tym bardziej, że za Gosię płaciłam mniej ( ale ona krócej była w lecznicy ).
Nic to, nie zapytałam wcześniej. Będę miała nauczkę na przyszłość.
Tfu. Tfu.
Jaka przyszłość?
Przecież to niemożliwe, by trafiła mi się kolejna kotka do sterylizacji. Prawda?
Ależ oczywiście![]()
![]()
selya pisze:Ale mnie nie było
Witam z powrotem dziewczynki
Powiedzcie mi czy zalegam z jakąś składką? Styczniową właśnie przelałam i czy wzrosły składki?
Oj pozmieniało się w moim życiu... pozmieniało...
Zacznę od początku. Rozstałam się z facetem, wyprowadziłam od niego i skruszona wróciłam chwilowo do rodziców... Zabrałam ze sobą Aleksa i Gepiego. Mojemu ex zostały Selya z Nalą.
W tej chwili w domu są 3 koty, bo z miesiąc przed tymi wydarzeniami rodzice zabrali ode mnie jednego z młodych działkowychwięc teraz Simba z Gepim znów są razem, a Aleks pilnuje towarzystwa
Wrzucę Wam jeszcze dzisiaj jakieś fotki
I wiecie co? Cieszę się, że już z Wami jestem
selya pisze:Mulesia litości błagamnie mam siły tego wszystkiego czytać
Proponuję drugi post w wątku zaklepywać i robić coś w rodzaju streszczenia / pamiętnika
Pozmieniało się, ale nie było innego wyboru
AYO pisze:Jest tak:
Villemo5 odeszła z Paktu, dziękując nam za wszystko bardzo ciepło.
Doszłyśmy do wniosku, że Paktem bedzie rzadzic triumwirat, który wybieramy w ankiecie, do której instrukcja jest na str. 18.
Nowy watek założyłam nam alix76 jako moderator i ona dodała ankietę.
Kandydatów zgłaszamy i wybieramy bez zmian.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 792 gości