Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Śro sty 11, 2012 10:04 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg nieco :roll: Pewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego :roll: Ja zawsze zawczasu pytam o koszty na jakie mam się nastawić, szczególnie przy trudniejszych zabiegach. Bardzo źle znoszę nagłe duże wydatki, jak np. rozliczenie roczne wody :roll:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro sty 11, 2012 10:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

psiama pisze:Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg nieco :roll: Pewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego :roll: Ja zawsze zawczasu pytam o koszty na jakie mam się nastawić, szczególnie przy trudniejszych zabiegach. Bardzo źle znoszę nagłe duże wydatki, jak np. rozliczenie roczne wody :roll:

Ja też źle znoszę.
Tym bardziej, że za Gosię płaciłam mniej ( ale ona krócej była w lecznicy ).

Nic to, nie zapytałam wcześniej. Będę miała nauczkę na przyszłość.

Tfu. Tfu.
Jaka przyszłość?
Przecież to niemożliwe, by trafiła mi się kolejna kotka do sterylizacji. Prawda? :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro sty 11, 2012 10:32 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesia pisze:
psiama pisze:Mulesiu, kwota zwaliłaby mnie z nóg nieco :roll: Pewnie te 10 dni szpitaliku sobie ładnie policzyli, bo wszystko to co wymieniłaś u mnie wyszłoby gdzies połowa tego :roll: Ja zawsze zawczasu pytam o koszty na jakie mam się nastawić, szczególnie przy trudniejszych zabiegach. Bardzo źle znoszę nagłe duże wydatki, jak np. rozliczenie roczne wody :roll:

Ja też źle znoszę.

Tfu. Tfu.
Jaka przyszłość?
Przecież to niemożliwe, by trafiła mi się kolejna kotka do sterylizacji. Prawda? :mrgreen:

Ależ oczywiście :roll: :mrgreen: :ryk:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro sty 11, 2012 10:53 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Podoba mi się Wasze podejście :mrgreen:
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 10:54 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

becia_73 pisze:
Mulesia pisze:

Ja też źle znoszę.

Tfu. Tfu.
Jaka przyszłość?

Ależ oczywiście :roll: :mrgreen: :ryk:

Wiedziałam, że mogę liczyć na zrozumienie :lol:

Edytuję: przelałam składki za pierwszy kwartał
Obrazek

Mulesia

Post » Śro sty 11, 2012 12:09 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Ale mnie nie było :D

Witam z powrotem dziewczynki :)

Powiedzcie mi czy zalegam z jakąś składką? Styczniową właśnie przelałam i czy wzrosły składki?

Oj pozmieniało się w moim życiu... pozmieniało...

Zacznę od początku. Rozstałam się z facetem, wyprowadziłam od niego i skruszona wróciłam chwilowo do rodziców... Zabrałam ze sobą Aleksa i Gepiego. Mojemu ex zostały Selya z Nalą.
W tej chwili w domu są 3 koty, bo z miesiąc przed tymi wydarzeniami rodzice zabrali ode mnie jednego z młodych działkowych :D więc teraz Simba z Gepim znów są razem, a Aleks pilnuje towarzystwa :D
Wrzucę Wam jeszcze dzisiaj jakieś fotki :)

I wiecie co? Cieszę się, że już z Wami jestem :D

selya

Od: Pon sie 22, 2011 16:18

Post » Śro sty 11, 2012 12:17 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

selya pisze:Ale mnie nie było :D

Witam z powrotem dziewczynki :)

Powiedzcie mi czy zalegam z jakąś składką? Styczniową właśnie przelałam i czy wzrosły składki?

Oj pozmieniało się w moim życiu... pozmieniało...

Zacznę od początku. Rozstałam się z facetem, wyprowadziłam od niego i skruszona wróciłam chwilowo do rodziców... Zabrałam ze sobą Aleksa i Gepiego. Mojemu ex zostały Selya z Nalą.
W tej chwili w domu są 3 koty, bo z miesiąc przed tymi wydarzeniami rodzice zabrali ode mnie jednego z młodych działkowych :D więc teraz Simba z Gepim znów są razem, a Aleks pilnuje towarzystwa :D
Wrzucę Wam jeszcze dzisiaj jakieś fotki :)

I wiecie co? Cieszę się, że już z Wami jestem :D

Fajnie, że wróciłaś. :D :ok:

Ale Ci się pozmieniało w życiu.8O

Tutaj też sporo zmian. Doczytaj watek od początku, to się zorientujesz ( składka się nie zmieniła, ale wyższe wpłaty zawsze są mile widziane :mrgreen: )
Obrazek

Mulesia

Post » Śro sty 11, 2012 12:22 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Mulesia litości błagam :D nie mam siły tego wszystkiego czytać :D
Proponuję drugi post w wątku zaklepywać i robić coś w rodzaju streszczenia / pamiętnika :D

Pozmieniało się, ale nie było innego wyboru :(

selya

Post » Śro sty 11, 2012 12:26 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

selya pisze:Mulesia litości błagam :D nie mam siły tego wszystkiego czytać :D
Proponuję drugi post w wątku zaklepywać i robić coś w rodzaju streszczenia / pamiętnika :D

Pozmieniało się, ale nie było innego wyboru :(

Ano.
Ale teraz mamy wybory Naczelnych Mietł Paktu.
Każda czarownica może oddać głosy maksymalnie na trzy kandydatki spośród 4 wymienionych w ankiecie.

Prosimy o odnotowanie samego faktu głosowania w wątku ( jeśli ktoś oddaje mniej niż trzy głosy warto napisać coś w stylu "oddałam 2 głosy" )
Obrazek

Mulesia

Post » Śro sty 11, 2012 12:27 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Jest tak:

Villemo5 odeszła z Paktu, dziękując nam za wszystko bardzo ciepło.
Doszłyśmy do wniosku, że Paktem bedzie rzadzic triumwirat, który wybieramy w ankiecie, do której instrukcja jest na str. 18.
Nowy watek założyłam nam alix76 jako moderator i ona dodała ankietę.
Kandydatów zgłaszamy i wybieramy bez zmian.

:mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 12:28 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

AYO pisze:Jest tak:

Villemo5 odeszła z Paktu, dziękując nam za wszystko bardzo ciepło.
Doszłyśmy do wniosku, że Paktem bedzie rzadzic triumwirat, który wybieramy w ankiecie, do której instrukcja jest na str. 18.
Nowy watek założyłam nam alix76 jako moderator i ona dodała ankietę.
Kandydatów zgłaszamy i wybieramy bez zmian.

:mrgreen:

I to się nazywa celnie ująć wszystko w kilku słowach :D :ok:

Edytuję: Vill obiecała do nas zaglądać
Ostatnio edytowano Śro sty 11, 2012 12:30 przez Mulesia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Mulesia

Post » Śro sty 11, 2012 12:29 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Selya, witaj po przerwie.
Innymi niż poprzedniczki słowyu .... Prezesowa (Vil) abdykowała.
Obecnie mamy wybory nowego szefostwa, któr będzie trójosobowe, w tym dziewica :mrgreen: . Zatem bądź łaskawa zagłosować wybierając najlepiej trzy spośród czterech i napisać słowo ZAGŁOSOWAŁAM na 1/2 lub 3 na wątku . Nie musisz się chwalić na kogo głosowałaś.
ZMiany w Twoim zyciu mocne. Bądź dzielna kobieto :ok:

Tyle w skrócie telegraficznym 8)
Obrazek

psiama

Post » Śro sty 11, 2012 12:31 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Głosować nie mogę w ankiecie :( Jestem za krótko na forum, muszę być przynajmniej pół roku a tyle mi jeszcze nie stuknęło :(

Co się stało, że Vill od nas odeszła? :(

Psiama staram się być dzielna ;)

selya

Post » Śro sty 11, 2012 12:34 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Przekleiłam :

No Kochane Czarownice!!!
To i na mnie nadszedł czas!

Chciałabym Wam życzyć, aby wreszcie nadszedł naprawdę udany rok!!! Abyście każdego dnia znajdowały powód do uśmiechu! Abyście na każdym kroku spotykały życzliwych ludzi. I aby nam się lepiej żyło!!!

Właśnie dziś - w dniu podsumowań i nowych nadziei...
Chciałam Wam podziękować za dotychczasowe doświadczenia w Pakcie.
Końcówka 2011 roku jest dla mnie czasem ważnych, choć niełatwych decyzji.
O jednej z nich właśnie dziś chcę Was poinformować. Moja przygoda z Paktem dobiega końca. To był mój pomysł, ale to dzięki Wam (i wielu innym, których już z nami nie ma) udawało się go realizować.
Czas jednak na poważne zmiany.
Za wszystko chcę Wam z całego serca podziękować! I gratuluję nam wszystkim sukcesów, które były naszym udziałem.
Mam taką cichą nadzieję, że IDEA Paktu nie zginie, że wątek będzie istniał być może pod nowym przywództwem?? Może z innymi zasadami? A może jako wątek towarzyski? Nie wiem - to już będzie Wasze zadanie - zdecydować, co dalej.
Zostawiam PAKT mam nadzieję, że w dobrych rękach,
Raz jeszcze dziękuję za obecność, za wiele godzin rozmów, za Sabaty, za... no za WSZySTKO po prostu
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro sty 11, 2012 12:43 Re: Pakt Czarownic XXX - WYBORY - instrukcja str.18!!!

Ojej... smuto mi się jakoś zrobiło :(

a tu obiecane zdjęcia moich paskudków :)

Gepi z Simbą :)
Obrazek

Gepi śpi na moim łóżku
Obrazek

W tym samym czasie Aleksik śpi na podłodze :)
Obrazek

a tak spożywają posiłki :D
Obrazek

Aleks, posumowanie mojego taty: "Krowa no nie bądź bydle" ;)
Obrazek

I Simba z Gepim. Gepi to ten grubasek...
Obrazek

selya

[poprzednia][następna]