Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
VeganGirl85 pisze:
pokryjemy z p. Patrycją koszty zabiegu suni, dorzucę też "grosik" na kotki pod Waszą opieką, ale prosimy o pomoc w organizacji wszystkiegoz góry dziękuję
ryśka pisze:Nie wiem, na poprzedniej stronie XagaX napisała, że chodzi o "organizację" zabiegu, ale nie wiem nawet w jakim mieście.VeganGirl85 pisze:
pokryjemy z p. Patrycją koszty zabiegu suni, dorzucę też "grosik" na kotki pod Waszą opieką, ale prosimy o pomoc w organizacji wszystkiegoz góry dziękuję
W takim wypadku, jeśli problemem nie są finanse, rozumiem, że Pani ma kłopot, by porozmawiać z wetem i prosi o to, by ją po prostu umówić w lecznicy? Zaprowadzi psa na zabieg, zaopiekuje się psem po?
ryśka pisze:To wszystko już jasne. Myślę, że nie będzie problemu, jednak osoby, które uzgadniają ceny zabiegów z lecznicami w Krakowie są akurat na urlopie, więc trzeba zaczekaćNapisz jakiej wagi jest sunia, żeby było wiadomo co z wetem uzgadniać (cena u suczki na pewno będzie zależała od jej wagi).
ryśka pisze:Najlepiej jej zapytaj co konkretnie zrobiła zanim wydasz kasę na czyjeś "widzimisię".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], sherab i 662 gości