Tak przywiozę kicię na dworzec PKP ale dokładnie o której , i chyba by z kotką był mój stary bo ja muszę po drodze zajżeć do weta z Filipem bo źle wyglada nie je nie pije , kiepski jest ........Nie odzywałam się bo mnie nie było byłam w lesie u psiaków i w ośrodku u kotów mam kilka zdjęć i u swoich na działce ale teraz już jestem ....
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
lidka02 pisze:Już wiem wszystko jak pociąg mi nie zwieje to kotka pojedzie do dt
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Niunia jest urocza ale nie jest z niej taki miziak , trzyma się na dystans kiedy chcę to sama przyjdzie a tak można tylko podziwiać jej umaszczenie .Mam nadzieje jak pociąg się zatrzyma na chwile że z darze ją podać ......
Odsypiam hulanki No to się ciesze, że się udało i możemy pomóc. Będziemy w ciągłym kontakcie. Ustalimy jeszcze szczegóły tzn. jaka karma, kiedy kolejny test no i pomyślimy o transporcie do hospicjum. Postaram się zrobić jakieś zdjęcia z DT jak już do nas dotrze.
Oj żeby się udało , karmę ja daje purine , wiskasa i puszki gotuje ćwiartki z kurczaka ale one coś wolą saszetki bo tam taki sosik ....A test gdzieś około 30 stycznia .....Lubi też paluszki dla kotów