Marta_od_Kropeczki pisze:Ja mogę na uczelni porozwieszać (UMB), chociaż nie wiem, czy studenci to pożądana grupa docelowa;)
Byłoby super. Studenci może nie, ale rodzice studentów

Prześlij maila na prw, to wyślę Ci to ogłoszenie.
Dziękujemy!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marta_od_Kropeczki pisze:Ja mogę na uczelni porozwieszać (UMB), chociaż nie wiem, czy studenci to pożądana grupa docelowa;)
J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
tak sobie pomyślałam,że jeśli u mnie coś się wyadoptuje [bo są zainteresowani] to ze dwa koty spokojne-naprawdę spokojne-i dogadujące się z innymi mogłabym wziąć na DT...no bo mam nadzieję,że coś pójdzie ode mnie...to tak wstępnie informuję...
J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
tak sobie pomyślałam,że jeśli u mnie coś się wyadoptuje [bo są zainteresowani] to ze dwa koty spokojne-naprawdę spokojne-i dogadujące się z innymi mogłabym wziąć na DT...no bo mam nadzieję,że coś pójdzie ode mnie...to tak wstępnie informuję...
issey32 pisze:J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
W styczniu starsza pani idzie do szpitala. Jej mąż jest w poważnym stanie dyskwalifikującym go do pomagania zwierzakom. Sytuacja trudna, w trudnym okresie...
J.D. pisze:issey32 pisze:J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
W styczniu starsza pani idzie do szpitala. Jej mąż jest w poważnym stanie dyskwalifikującym go do pomagania zwierzakom. Sytuacja trudna, w trudnym okresie...
czyli co? ze dwa tygodnie jest jeszcze? no to może się uda...mam nadzieję![]()
więc jakby coś to miejcie na względzie dwa spokojne, nie konfliktowe koty..
issey32 pisze:J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
Tak więc z całego serca życzę Ci ogromnej ilości udanych adopcji
Marta_od_Kropeczki pisze:issey32 pisze:J.D. pisze:wybaczcie jeśli gdzieś pisze a ja nie doczytałam-do kiedy koty mają czas?
Tak więc z całego serca życzę Ci ogromnej ilości udanych adopcji
Ja już wcześniej Ci tego życzyłamI do dobrych domków! Trzeba teraz wypowiadać jak najwięcej życzeń, Mikołaj wszystkie spełni
kaja555 pisze:a karmę koty i piesy mają wystarczająco na święta? bo jakoś ucichło na wątku z pomocą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], imatotachi, puszatek i 361 gości