25 kotów żadnego pana,Potzrebna kasa na sterylki ;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 31, 2012 11:40 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

lidka02 pisze:
Karolek(ona) pisze:nie zamawiam tego bo Lidka nie chce na razie suchego - ja ten bazarek zrobilam głównie zeby na kuwete uzbierac kryta i sie udało, przy okazji chciałam dobrac karmy zbey wysylki nie placic ale Lidka woli kase i kupi mokrego wiec jej wysle :D
tez wlasnie nie widzialam na tej karmie ile to ma miesa ale to na pewno taki sam szajs jak ten brit 20kg czy ten arion

Kartola to jak jest jedna przesyłka to może kup za reszte puszki co wiskasa :?:

Lidzia za poźno bo juz wysłalam i im za kuwete i tobie reszta, pzoa tym nie mieli na stanie takich puszek, patrzalam co maja do kota i nic taniego nie bylo poza ta sucha karmą, a na dodatek jak zapytalam to mi odpisano ze jak zamowie i karme i kuwete to i tak musze zaplacic 10zl za dostawe kuwety, 20kg karmy niosa gratis a kuwetke ok2kg musza za doplata :?
cos na miejscu taniej dostaniesz na pewno - nie ma u ciebie Rossmana? tam sa puszki za 2zł i tak samo wartosciowe jak whiskas, a moj np whiskas anie chce, szybciej te z rossmana zje
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt cze 01, 2012 21:20 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Karolek(ona) pisze:
lidka02 pisze:
Karolek(ona) pisze:nie zamawiam tego bo Lidka nie chce na razie suchego - ja ten bazarek zrobilam głównie zeby na kuwete uzbierac kryta i sie udało, przy okazji chciałam dobrac karmy zbey wysylki nie placic ale Lidka woli kase i kupi mokrego wiec jej wysle :D
tez wlasnie nie widzialam na tej karmie ile to ma miesa ale to na pewno taki sam szajs jak ten brit 20kg czy ten arion

Kartola to jak jest jedna przesyłka to może kup za reszte puszki co wiskasa :?:

Lidzia za poźno bo juz wysłalam i im za kuwete i tobie reszta, pzoa tym nie mieli na stanie takich puszek, patrzalam co maja do kota i nic taniego nie bylo poza ta sucha karmą, a na dodatek jak zapytalam to mi odpisano ze jak zamowie i karme i kuwete to i tak musze zaplacic 10zl za dostawe kuwety, 20kg karmy niosa gratis a kuwetke ok2kg musza za doplata :?
cos na miejscu taniej dostaniesz na pewno - nie ma u ciebie Rossmana? tam sa puszki za 2zł i tak samo wartosciowe jak whiskas, a moj np whiskas anie chce, szybciej te z rossmana zje

Witajcie karolka kuweta super , 45 zł z bazarku doszło .DZIĘKUJE
Jutro jadę po trzy kociaki do weta po sterylcę kcikuki proszę :mrgreen:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Pt cze 01, 2012 21:29 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pt cze 01, 2012 21:32 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

jak prosisz to są :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Pt cze 01, 2012 21:34 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

:1luvu: :1luvu: :mrgreen: Ciekawe czy wam ręce nie z cierpną do jutra :ryk:

lidka02

Post » Pt cze 01, 2012 21:35 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

lidka02 pisze::1luvu: :1luvu: :mrgreen: Ciekawe czy wam ręce nie z cierpną do jutra :ryk:

mnie już bolą od pracy :)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Sob cze 02, 2012 11:26 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Lidziu, odebrałaś od weta?
Obrazek

alab108

Post » Sob cze 02, 2012 11:33 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Jadę o 13 i po drodze jadę do Kaśki nie mówiłam nic wetowi zaskocze ich zobacze jak jest :ok:

lidka02

Post » Sob cze 02, 2012 11:38 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Spryciula :ok:
Obrazek

alab108

Post » Sob cze 02, 2012 11:51 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

fajne zdjęcia w nowej kuwecie :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Post » Sob cze 02, 2012 20:36 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Kotki odebralismy i wypuściliśmy :ok:
Ostatnio edytowano Pt gru 07, 2012 16:20 przez lidka02, łącznie edytowano 1 raz

lidka02

Post » Nie cze 03, 2012 23:09 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

Zdjęc córa nie wstawiła więc jutro :mrgreen:
Chciałam tylko napisać jakaś dziewczyna pisała że fundacja karuna p.Beata dużo mówi a pomocy nie widać .Więc chce napisać że p.Beata z tej fundacji szefowa też mnie prosiła o adres że karme prześle mi to było miesiąc temu i tego do tej pory nie zrobiła .Po co obiecuje to by było dla zwierząt ja tego nie jem..To tak dla wyjaśnienia.

lidka02

Post » Pon cze 04, 2012 8:05 Re: Koty zostają bez karmienia te i te na mieście,k .Inowroc

lidka02 pisze:Zdjęc córa nie wstawiła więc jutro :mrgreen:
Chciałam tylko napisać jakaś dziewczyna pisała że fundacja karuna p.Beata dużo mówi a pomocy nie widać .Więc chce napisać że p.Beata z tej fundacji szefowa też mnie prosiła o adres że karme prześle mi to było miesiąc temu i tego do tej pory nie zrobiła .Po co obiecuje to by było dla zwierząt ja tego nie jem..To tak dla wyjaśnienia.

To ja pisałam.... Czekam na karmę od P.Beaty od ub.wiosny kiedy miałam rozprawę sądową. Były wręcz zapewnienia,że napewno pomoże w karmieniu moich tygrysków jak je nazwała i nie mam się martwić o jesien i zimę, a niedługa druga jesień nadejdzie i nic... A chociaż worek to już byłoby coś jak się dzwoni i obiecuje.
Teraz kiedy prosiłam o pomoc dla Juliśki odpowiedziała na e -maila z zapewnieniem,że pamięta o mnie. Ale co mi tam pamięć jak kociaki chcą jeść a urząd troche pewnie będzie w stanie kupić karmy ale to na 30-tkę kotów kropla w morzu. Z mojego doświadczenia wiem,że wszystkie organizacje, fundacje jak jest głosno to pomogą ale formalnie -papierkowo a co do pomocy materialnej niestety jak sprawa się kończy to zostają tylko obiecanki i nadzieja!!!

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

[poprzednia][następna]