MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 16:11 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Co Minia je ??? Same najlepsze rzeczy :mrgreen:
W końcu Minia to nie byle jaki kotek.
Zapraszamy na odwiedzinki, to sama zobaczysz :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Nie wrz 25, 2011 16:15 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

A co tam u Wielkiej Niedźwiedzicy?
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie wrz 25, 2011 16:26 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Animalon najprawdopodobniej dzisiaj będzie u mnie, to czegoś się dowiem i od razu napiszę :) Najgorszy jest brak domków :cry: Podczytuję różne wątki w wszędzie jest to samo :cry:

Za domki :ok:

ja1

Post » Nie wrz 25, 2011 16:52 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Prawda, jakiś totalny jesienny wysyp kotów :(
Za domki :kotek: :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Nie wrz 25, 2011 20:17 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

U Wielkiej Niedźwiedzicy weterynarz stwierdził ogólne wyniszczenie organizmu ze względu na warunki w jakich przebywała a i jej wiek również sprzyja postępowi choróbsk. Na razie kotek jest u Animalona. W piątek otrzymała powtórny zastrzyk długodziałający. Miejmy nadzieję, że znajdzie się jakaś przystań dla Niedźwiedzicy.

Domku szukamy Cię.

ja1

Post » Nie wrz 25, 2011 21:51 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... i po odwiedzinkach .... MINIa ma się rewelacyjnie :1luvu: /ja1 zresztą również :ryk: /- ucieka przed moją ręką , bo mnie nie zna, więc nie posłucham jej motorka ... poza tym to się poprostu zadomowiła na całego u ja1 :1luvu:
Domku, domku ... :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Nie wrz 25, 2011 22:01 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

bagheera pisze:A co tam u Wielkiej Niedźwiedzicy?

.... Niedźwiadek to tragedia jak ja1 już wspomniała - Niedźwiadek prawdopodobnie nie wyjdzie z tego .... bezdomne życie , brak leczeń, odrobaczań no i starość zrobiły swoje / nie wiem kiedy dla kota bezdomnego zaczyna się "starość"/ .... jest bardzo wyniszczony i choć jego kondycja jest troszkę lepsza to dalej mu wszystko w drogach oddechowych świszczy - jest "zawalone" . A przecież od tygodnia jest w ciepełku. Jutro zmienia lokum - muszę go odizolować zdecydowanie od moich ... potrzymam go u siebie w pracy , niech chłopak do ludzi troszkę wyjdzie , bo zapomni jak świat wygląda. Za tydzień znowu pojadę z nim na antybiotyk .... a potem to nie wiem :cry: :cry: :cry:
Obrazek

animalon

Post » Nie wrz 25, 2011 22:05 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Wieczorem pojechałam odłowić kolegę Niedźwiadka i dać do wycięcia .... niestety było za późno i teren ,na którym mieszka został zamknięty :? No to sobie weszłam przez dziurę w ogrodzeniu i pomimo kiciania "kolega" nie wyszedł. Jutro z ranka pojadę jeszcze raz ....
Obrazek

animalon

Post » Nie wrz 25, 2011 22:46 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Nie wiem czemu uznałam, że Niedźwiedź to kociczka.
Będę mocno trzymać kciuki, może jeszcze kilka z tych dziewięciu żyć mu zostało...
i za kolegę też :ok:
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon wrz 26, 2011 7:15 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

bagheera pisze:Nie wiem czemu uznałam, że Niedźwiedź to kociczka.
Będę mocno trzymać kciuki, może jeszcze kilka z tych dziewięciu żyć mu zostało...
i za kolegę też :ok:

.... w sumie na początku płeć była nieokreślona - ja tak założyłam ponieważ uznałam ,że jego wzdęty brzuch sugeruje, że to kotka w ciąży .... a potem, się okazało , że to biedny kocurek o wyglądzie kotki w ciąży .... przygotowuję osobny wątek dla niego i innych

pozdrowionka :ok:
Obrazek

animalon

Post » Wto wrz 27, 2011 9:01 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

...witaj MINIU ... :1luvu: ja1 misja dla ciebie ......... plizzzzz wyczochraj małą kotunię :ok:
Obrazek

animalon

Post » Wto wrz 27, 2011 9:05 Re: MINIA, MINIUSIA... wygrała życie i czeka na DS :)))SZCZECIN

UDAŁO SIĘ ..... :ok: :ok: :ok: wczorajsze polowanie na kolegę Niedźwiedzia

.... i kolega niedźwiadka w końcu złapany i zawieziony do ciachania :ryk:
dla przypomnienia .... zdjęcia z przed m-ca odkąd zaczęliśmy się zaprzyjaźniać :piwa:

ObrazekObrazek

Jutro go odbieram i wstawię nowe zdjęcia z "akcji" .... Będę więcej również wiedziała o jego stanie zdrowotno-chorobowym.
Obrazek

animalon

Post » Wto wrz 27, 2011 15:12 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... MINIU :1luvu: chociaż jesteś "popsuta" to najbardziej kochana :1luvu:
Obrazek

animalon

Post » Wto wrz 27, 2011 21:25 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Ale co do kumpla Niedźwiedzia, wydaje mi się ze jego oczy nie są w porządku. Może jak dostanie coś przeciwzapalnego to się poprawi ??
Nie jestem wetem, tak tylko głośno myślę

ja1

Post » Wto wrz 27, 2011 22:13 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... ja1 jutro odbieram kolegę Niedźwiadka .... i mam nadzieję, że wieści będą lepsze niż u Niedźwiadka. Idzie zimno :? czas zorganizować domki dla footerek :ok:
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]