ogonia pisze:Kochanienkie potrzebuje pilnie veta ktory moglby jako 3 skonsultowac rtg i rezonans malutkiej foczki z podejrzeniem uszkodzenia rdzenia kregowego PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS mozecie mi kogos polecic![]()
![]()
![]()
Może dr Kirstein z Interwetu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ogonia pisze:Kochanienkie potrzebuje pilnie veta ktory moglby jako 3 skonsultowac rtg i rezonans malutkiej foczki z podejrzeniem uszkodzenia rdzenia kregowego PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS mozecie mi kogos polecic![]()
![]()
![]()
pucio79 pisze:ogonia pisze:Kochanienkie potrzebuje pilnie veta ktory moglby jako 3 skonsultowac rtg i rezonans malutkiej foczki z podejrzeniem uszkodzenia rdzenia kregowego PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS mozecie mi kogos polecic![]()
![]()
![]()
ogonia pisze:pucio79 pisze:ogonia pisze:Kochanienkie potrzebuje pilnie veta ktory moglby jako 3 skonsultowac rtg i rezonans malutkiej foczki z podejrzeniem uszkodzenia rdzenia kregowego PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS mozecie mi kogos polecic![]()
![]()
![]()
dziekuje Ci dobra kobietobo mi wczoraj to sie zyc odechcialo jak bylam u malej w klinice
w piatek jeszcze rokowania byly w miare dobre a wczoraj dr kazal nam rozwazyc morbital
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ta mala istotka ma w sobie tyle zycia i radosci
![]()
pucio79 pisze:ogonia pisze:pucio79 pisze:ogonia pisze:Kochanienkie potrzebuje pilnie veta ktory moglby jako 3 skonsultowac rtg i rezonans malutkiej foczki z podejrzeniem uszkodzenia rdzenia kregowego PLIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSS mozecie mi kogos polecic![]()
![]()
![]()
dziekuje Ci dobra kobietobo mi wczoraj to sie zyc odechcialo jak bylam u malej w klinice
w piatek jeszcze rokowania byly w miare dobre a wczoraj dr kazal nam rozwazyc morbital
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ta mala istotka ma w sobie tyle zycia i radosci
![]()
To dzwoń i pytaj 71-337 29 29 lub 337 36 36 bo doktor na zmiany pracuje, a z czystym sumieniem go polecam i![]()
![]()
za małą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 74 gości