Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 11, 2011 13:55 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

zdjęcia są super :D wielki malamut i przytulony do niego mały kotek - po prostu rewelacja.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Nie wrz 11, 2011 13:57 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

zdjęcia cudne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
turkawka nie martw się, nie ty jedna masz z tym problem :wink: :mrgreen: :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon wrz 12, 2011 19:33 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

super foty :ok: proponuje użyc je do ogłoszen a sukces murowany :mrgreen: :ok: :mrgreen:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Pon wrz 12, 2011 20:03 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

dobra, sprawdzałyśmy i jednak baba :)

nooo ale powiem Wam że mój pies powinien mieć statut terapeuty. przed chwilą była turkawka, chciałam jej kotka pokazać i oczywiście kotek wpadł w histerie. ludź to samo zło itp. ale jak tylko wyszła, kotek zaraz podbiegł do Diesla żeby się jego ogonem pobawić. no i wyluzował się momentalnie tak, że nawet mnie się przestał bać. jeszcze trochę pracy i Dieslasty oduczy koteczka lęku, bo odkąd oni tak się skumali to kotek uczy się tak szybko że aż uwierzyć nie mogę.

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Wto wrz 13, 2011 12:05 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Zapraszam na kolczykowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=133002&p=7953149#p7953149.
Wszystkie uzyskane pieniądze zostana przeznaczone na długi w lecznicach i karme.
Obrazek.

iga5

Od: Nie wrz 26, 2010 23:04

Post » Wto wrz 13, 2011 14:13 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z313704385 pisałam, ale proszę o wsparcie w kwestii sterylki:

Oddam za darmo cztery małe kotki (ok. 3 tyg. do 1 m-ca). Na razie mieszkają w ogrodzie z mamą, ale na zimę będą potrzebowały schronienia Jedzą już samodzielnie. Nie jesteśmy w stanie zapewnić im domu, ponieważ mamy już pięć innych starszych kotków (od tej samej mamy).
Kolory - jak na zdjęciach: czarny, czarno - biały i dwa szare.
Odbiór we Wrocławiu. Data urodzenia jest orientacyjna. Zdjęcia zostały zrobione 11.09.2011 r.
Kontakt: 667 680 061 lub e-mail: evelina.eve@wp.pl

http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z313711179 chętni

Witam, poszukuję małego kotka, maksymalnie 2miesięcznego.
Najchętniej rudego, płeć bez znaczenia, kotki muszą być zdrowe!

Interesują mnie również persy ale do maksymalnie 200zł.

Jeżeli masz takiego małego słodziaka, to wyślij zdjęcie na mail lyczko@gmail.com

Jestem w stanie odebrać osobiście we Wrocławiu i okolicach

:ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 13, 2011 15:42 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Oddam-za-darmo-sliczne-kotki-rozne-kolory-W0QQAdIdZ313704385 pisałam, ale proszę o wsparcie w kwestii sterylki:

Oddam za darmo cztery małe kotki (ok. 3 tyg. do 1 m-ca). Na razie mieszkają w ogrodzie z mamą, ale na zimę będą potrzebowały schronienia Jedzą już samodzielnie. Nie jesteśmy w stanie zapewnić im domu, ponieważ mamy już pięć innych starszych kotków (od tej samej mamy).
Odbiór we Wrocławiu. Data urodzenia jest orientacyjna. Zdjęcia zostały zrobione 11.09.2011 r.

[/i]

jestem ciekawa czy uda się przekonać do sterylki, bo skoro mają kotki od tej kotki to coś mi się wydaje że sterylizacja nei wchodzi w grę :-(

mawin

Post » Wto wrz 13, 2011 15:45 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

mawin pisze:
XAgaX pisze:http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Oddam-za-darmo-sliczne-kotki-rozne-kolory-W0QQAdIdZ313704385 pisałam, ale proszę o wsparcie w kwestii sterylki:

[/i]

jestem ciekawa czy uda się przekonać do sterylki, bo skoro mają kotki od tej kotki to coś mi się wydaje że sterylizacja nei wchodzi w grę :-(

wydaje mi się, że to kotka "ogrodowa", na razie czekam na odpowiedź, ale będę wdzięczna, jak ktoś z dziewczyną jeszcze zagada :) równie dobrze może nie wiedzieć, że można zaradzić problemowi albo nie mieć kasy- a ja jestem w stanie załatwić przez koleżankę zabieg za darmo albo ze znaczną zniżką.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 13, 2011 23:04 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

przepraszam ale ja po prostu nie mogę uwierzyć w to co widzę!

mój pies był adoptowany jako 3letni dzikus który naprawdę nienawidził kotów. rok pracowałam nad tym żeby nie musieć się stresować jak koty wychodziły na dwór. od adopcji minęły w czerwcu 3lata.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kotek nadal ma super lęk przed ludźmi (z resztą turkawka widziała) ale przy Dieslu jest absolutnie wyluzowany. Wskakuje mu na uszy, poluje na łapy czy ogon. Zero lęku przed człowiekiem - można spokojnie łapy wyciągać a Kotek ma w nosie 8O

oczywiście mój pies do końca nie wie jak ma się zachowywać. ale to dla niego wspaniała lekcja. z resztą dla nich obydwu jest to niesamowite doświadczenie

filmik trochę przydługi ale nie umiem go skrócić
http://www.youtube.com/watch?v=WCTa7gzbYbo

Dieselka

Post » Śro wrz 14, 2011 6:42 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

cudnie :1luvu:
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Śro wrz 14, 2011 9:51 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Diselka widać, że koteczka traktuje twojego psa jak rodzinę i opiekuna. Słodkie są te zdjęcia.

mawin

Post » Nie wrz 18, 2011 15:33 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

oki nie dam rady :/
mógłby ktoś za mnie poprowadzić sprawę adopcji Kotecka?

wczoraj zadzwonił do mnie facet. aż mi gul w gardle stanął i jedyne co udało mi się powiedzieć to że kot nadal szuka nowego domu i żeby zadzwonił później bo właśnie jestem w mieście z psem i nie mam jak rozmawiać.

na szczęście/nieszczęście już więcej nie zadzwonił

serio, ja mogę przy ostatnim kroku weryfikować domek ale samej adopcji nie pociągnę. nie wyobrażam sobie że mogłabym moje kochane kociątko oddać. przecież Diesel tak ją kocha- kot też już się przyzwyczaił do tego że jest wiecznie mokry od śliny po Dieslowej "kąpieli"...

wiem że muszę oddać bo przecież jest tyle cierpiących zwierzaków. wszystkich przecież do domu nie przyjmę a dodatkowo jak mi się dom zakoci to nawet jako DT odpadnę ale ona jest taka śliczna.....

dlatego serio chyba sobie nie poradzę z osobistym jej oddaniem :(

Dieselka

Post » Nie wrz 18, 2011 15:36 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

aaaa a koteczka jest dzika i złośliwa. tzn uwielbia się wtulać/przytulać/ mruczeć i spać pod kołdrą ale to wszystko tylko wtedy kiedy ona sobie zażyczy. w innym wypadku jest wielce przerażona i nie daje się złapać (a nawet jeśli to wyrywa się jak głupia)

za to jak jest z Dieslem to ma wszystko w nosie i można robić co się chce. to jest jej tatuś i obrońca :1luvu:

Dieselka

Post » Nie wrz 18, 2011 16:27 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Diselka, to podmienie telefony z Twojego na mój jak wrócę. A na razie staraj się ją zabierać na sesje "przymusowego miziania"
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pon wrz 19, 2011 11:34 Re: Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

łapie łapie tylko że Kotecek jak nie ma ochoty to się nie da :P

normalnie uwielbia się przytulać i zawsze jak coś robię na laptopie to mi "pomaga" :) tylko wszystko wtedy jak sama ma na to ochotę ;)
poza tym jest wręcz namolna z tym przytulaniem

Dieselka

[poprzednia][następna]